![]() |
|
Lütfen Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 15:02 |
Herkese selamlar
daha 1 günlük 307 mdeki ses sistemi beni hayal kırıklıgına ugrattı bu yüzden birkaç sorum olacak
Hoparlörler patlak 2 tane acaba ön ve arka hoparlörlerin ölçüsünü söyler misiniz sipariş verecem
Cd changer en ufak çizik olan bir cd yi bile okuyamıyor
üstteki kaset çalar bölümüne bir pioneer veya alpine taktırdam direksiyondan kumanda ve orta konsaldaki ekran yine entegre olarak çalısır mı veya cd changerı baglıyabılır mıyım
sizin bu konular hakkında başka önerileriniz varmı
saygılarımla
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
önler 16cm. arkalar 13 cm. Cd changer kronik 307 sorunu, niyadı dolmuş. Üçüncü parti ses sistemlerinde kol kumandası çalışmaz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön kolonlar 16 cm dır.
ayrı bır cd calar taktıgın zaman dıreksıyon kumandası çalısmayacak . ön kısımda kı ekran ıse calısır fakat herhangı bır ayar yapamazsın . yanı benım orjınal teypden ayarlarnıyor ayarlar.. eger cd çalar alırsan alpıne kalıte olarak en ust sevıyelerde. kapılara orjınal kolon yerıne 2 tane sony , pioneer gıbı markaları tercıh edebılırsın . |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
cevaplar için teşekkürler hoparlör almak allahın emi pioneer alacam sanırım cd changerı ya kullanıcam yada kaset çaları söktürüp oraya 200-300 tl civarında bir teyp alacam üniversite öğrencisiyim onun için fazla harcama yapamam. peki diyelimki yeni bir teyp aldım cd changer sadece süs diye mi kalacak orada |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Changer yerine raflar satılıyor. Efe' nin elinde vardır.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
arkadaşlarımın dediğine ek olarak sadece orjinal CD çalmayı dene. onları sorunsuz çalıyor çünkü.
bir de MP3 çalar için pioneer 2150 UB modeli öneririm. USB li ve 180 TL. ön kapılara JBL veya pioneer mid takımı : 110 TL elndeki 5li CD changer yeni alacağın MP3 çalara monte edilmez. |
|
![]() |
|
mıd takımı aldıgı zaman amfıde alması gerek hadı abı .
o yuzden normal sony yada pioneer oval kolonlarından alması gerek 80-110 tl arası |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
bugun araca 4 tane jvc 210 watt hoparlör taktırdım montaj dahil 4 hoparlöre 140 tl ödedim ses kalitesi baya arttı aracın ses düzeyi 23-24 e kadar cızırtı yapmıyor bass düzeyinide arttırmassam fena değil bu paraya anca bu inşallah güzel bir teyp alırsamda istediğim sonuca ulasıcam zira orjınal teypin ses çıkısı cok kötü 4 x 220 watt da bile fabrıka cıkısı bır vw nın veya toyotanın sesi yok arabada
|
|
![]() |
|
normal kolon bende alacagım o sekılde gecen standa dınledım 40 tl sunny :D gumbur gumbur otuyor
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ıllakı en asası pıoneer olur :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
acaba bu cd changer yerine önerdiğiniz cd gözünün bir uygulama resmi var mı bulamadım da
saygılarımla
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
selam
rb3 yani radyo kasetçaların gücü bildiğim kadarı ile 2 X 7 watt.
yeni kasalardaki rd4 ünite ise 4 X 15 watt.
bende de 307 var.
kolonlardan şikayetçiydim. gittim önlere hertz dcx 165 , arkalara ise hertz dcx 130 aldım.
bende de ses seviyesi ve kalitesi azıcık arttı.
ayrıca benim ünitem 4 X 35 watt ve dsp li yani dijital ses işlemcili.
307 lerdeki asıl sorun kolonların monte edilme şekli.
malesef kolonlar kapı içlerindeki siyah plastik kaplamaya sabitlenmiş. bunlarda oldukça zırıltı yapmaya müsait.
iyi bir işçilikle kolonları plastiğe değil de kapıya sabitlemek ve de kapı içini izole etmek , yalıtmak gerek. o zaman ses çok ciddi değişiyor.
benim cd player'ım da eski cd leri okumakta zorlanıyor. orjinal ya da kopya cdleri( kopya cdnin yeni olması koşulu ile) kolay okuyor.
artık otomobil sektörü globalleşiyor ve üretilen üniteler direksiyon kumandası ile haberleşebiliyor.
hatta daha ileri gidip ana ekranda RDS bilgisini bile görebiliyorsun.
bu tarz ünitelerin haricinde ek modüller de var.
benim işim olmadığı için araştırmadım. pek bilgim yok ama bir çok kere gördüm internette. Düzenleyen individual - 01 Ocak 2010 Saat 03:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
acaba orjınalının yerıne 4x52 wattlık bir pionerr taktırsam çok farkeder mi ses sistemi sonucta boru degil arabada hem önde hem arkada 16 çaplı 210 watt jvc var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |