Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 de kumanda dan cam kaldırma

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9682
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 12:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 de kumanda dan cam kaldırma
Mesajı Yazan: Faruk
Konu: 307 de kumanda dan cam kaldırma
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2010 Saat 17:50
2007 307 premium da anahtarı sağa çevirip beklediğim de kapılar kitleniyor ve camlar kalkıyor ama kumanda dan ne yaptıysam( kitlemeye basılı tuttum,bekledim bastım vs..) camlar kalkmıyor. bunun bi ayarı mı var lütfen yardım cı olurmu sunuz??
şimdiden teşekkürler

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2010 Saat 19:00
camlaqr acıkken kıtleme tusuna 1 sn basılı tuttugun zaman kalkması gerek .. ya bı sorun var yada bu ozellık yok aracta

Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2010 Saat 19:13
Eğer akü kutup başı söküldüyse bu özellik aktifliğini yitirmiş olabilir.İsterseniz aktif etmeyi deneyebilirsiniz.
Aktif edilmesi için;kontağı açın,ön iki camı indirin sonuna kadar,sonra ön iki camı kaldırın ama tuşları bırakmayın yaklaşık 10 sn. kadar tutun o şekilde,ardından tekrar iki camı da indirin.
Bu işlemden sonra kumandadan aracı kilitledikten sonra kilitleme tuşuna uzunca basıp aktif olup olmadığını deneyin.

-------------
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..

Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2010 Saat 21:31
Orjinalini yazan: İsmailAteş İsmailAteş Yazdı:

Eğer akü kutup başı söküldüyse bu özellik aktifliğini yitirmiş olabilir.İsterseniz aktif etmeyi deneyebilirsiniz.
Aktif edilmesi için;kontağı açın,ön iki camı indirin sonuna kadar,sonra ön iki camı kaldırın ama tuşları bırakmayın yaklaşık 10 sn. kadar tutun o şekilde,ardından tekrar iki camı da indirin.
Bu işlemden sonra kumandadan aracı kilitledikten sonra kilitleme tuşuna uzunca basıp aktif olup olmadığını deneyin.

emeğine sağlık yarın ilk işim denemek olcak.inş.işe yarar

-------------
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: coyote26
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2010 Saat 22:31

akü kutup başıyla bir alakası olmadığı görüşündeyim Ben baya söküp taktıp aküyü böyle sorun yaşamadım

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2010 Saat 10:10

dün denedim dediğini gerçekten süper oldu uzun basılı tutnca camlar kalıkıyor..
emeğine sağlık teşekkürler

-------------
dizel gibisi varmı????

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net