bor power deneyen var mı?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9338
Tarih: 19 Temmuz 2025 Saat 03:25 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: bor power deneyen var mı?
Mesajı Yazan: iibrahimm
Konu: bor power deneyen var mı?
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2010 Saat 22:05
Arkadaşlar bor power diye bir yag katkısı var duymuşsunuzdur işyerinde kullandıgım araba hafiften motorda tıkırtılar geliyor ve yag eksiltiyordu ben bor power alıp koydum benden habersiz bide patron koymuş motorda olumlu sonuc aldık yag eksiltmiyor seslerde azalma oldu
Şimdi kendi aracımda şanzımanda sesler duymaya başladım ustaya baktırdım devrıyaj bilyesinden olmadıgını söyledi devriyajı bıraktıgımda sıkırtılı ses geliyor sizce bor pawer cözüm olurmu ? deneyen varmı?
------------- 307 1,4 hdı
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2010 Saat 22:22
Ben denemedim ama sordum soruşturdum övüyorlar baya en kısa zamanda deneyeceğim.
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2010 Saat 22:26
avet sordugumda olumsuz cevap veren yok
|
Mesajı Yazan: yolgezer
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2010 Saat 08:55
Ben denedim ama pek bi farkını göremedim, sonradan bir ustaya sordum neden birşey farketmedi diye, o da bu katkıların 150-200 bin i geçmiş yıpranmış mıotorlarda işe yaradığını söyledi. Benim aracım 50,000 de olduğu için hissetmemen normalmiş :)
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2010 Saat 09:17
bor power katkısı bır sefer kullanıldgı zaman etkısını gostermez her yag degısımınde atılması gereklı 3 seferdır 106 da kullanan bır arkadasımzı var ıse yaradıgını soyluyor :)
|
Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2010 Saat 09:25
Ben eski aracımda 145.000 km civarında iken yağ değişiminden sonra kullanmıştım. Çok alacalı bir fark olmasa da aracın rahatladığı uzun kullanımdan sonra anlaşılıyordu. Ama bunu sürekli olarak kullanarak gerçekten bir fark olup olmadığını (aracın km sine göre) anlayabilirsiniz.
------------- Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
|
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2010 Saat 00:22
internettende araştırdım birkac tamirciyede sordum rifatseker ustanın dediyi gibi 100 000 aşmiş yada belirgin bir aşinma varsa motorda fark edilecek bir etki yapıyormuş yeni motorlarda fazla anlaşılmaz diyorlar zaten ama şanzıman icin deneyen yok bilgisi olanda yok zarar verirmi acaba
|
|