Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 206 Göstergeler

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8702
Tarih: 10 Temmuz 2025 Saat 07:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 206 Göstergeler
Mesajı Yazan: Ersin YILDIZ
Konu: Peugeot 206 Göstergeler
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:06
Arkadaşlar izmir içi yaptırmak isteyen arkadaşlara kendim montajınıda yaparım. Diğer illerden yaptırmak isteyen arkadaşların gösterge panelini bana göndermesi gerekiyor.
NOT: Peugeot logosunun yerıne size özel logonuzu veya herhangi bir yazı yazabilrim.Diğer marka ve modeller içinde ilerleyen zamanlarda tasarımlar olucaktır.Şuan için 106 206 306 tüm modellerine uygulama yapabiliriz.

Fiyat olarak 206 göstergeleri 120 TL dir.Diğer modeller gibi bu modelde de 8 renk seçeneği mevcuttur.

Bilgi için peugeot.sport@hotmail.com

Cevaplar:
Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:19
Güzelmiş, fiyat biraz yüksek gibi :(

-------------
En iyisi senin olandır

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:19
güzelmiş bu keşke istanbulda olaydın. yazın izmir e akraba ziyaretine gelebilirim. o zaman ulaşırım sana. özelden cebini verirmisin rica etsem.

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:25
ortada bi emek var karsılıgı budur talip hocam saygılar ... bu fiyattan daha düşüğüne böle görüntüye sahip olamazsın zaten

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:29
Orjinalini yazan: BuRÇaK BuRÇaK Yazdı:

güzelmiş bu keşke istanbulda olaydın. yazın izmir e akraba ziyaretine gelebilirim. o zaman ulaşırım sana. özelden cebini verirmisin rica etsem.

pm attım

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:32
orjinal göstergeler bir daha kullanılamazmı oluyor peki?

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:35
hyr ıstedıgın zaman orjınale donuyorsun

Mesajı Yazan: canberk
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 18:26
bende beğendim gerçekten acaba bu 8 renk olayı değişkenmi yoksa sabit midir yani değişkense nasıl değiştirioruz bunu birde montaj olayını nasıl halledebiliriz izmir dışında olduğumuz için

-------------
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK
CAN BERK GÜVEN

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 18:31

devir göstergesinde 4000 , hız göstergesinde 80 ve 135 olan yerler çok sırıtmış.

bunu önleyemez misin?
Gülme

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 18:44
güzel olmuş emeğine sağlık

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: by_sertan
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 19:57
emek güzel fakat çok imitasyon duruyor. alttaki  sırıtan ledlerden bahsediyorum. orjinalite yok. ama yinede dediğim gibi emeğe saygımız war. hayırlı işler...

Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 20:22
Orjinalini yazan: individual individual Yazdı:

devir göstergesinde 4000 , hız göstergesinde 80 ve 135 olan yerler çok sırıtmış.

bunu önleyemez misin?
Gülme
bende katılıyorum ayrıntılarda birkaç kusur var. genel itibari ile güzel duruyor fakat ayrıntılar üzerinde biraz daha durulursa orjinal bişeyler çıkabilir ortaya...

-------------
Şahin Gündoğan QuiK_

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 22:19

bunu önleyemez misin?
Gülme

onun nedeni kadranın altındakı bır parcadan kaynaklanıyor 106 ve 306 da o sekılde bı sorun yok kesme ıslemıde yapılmıyor 206 da motorun koruması olan bı parca gercekte o kadar goze batan bı sırıtma yok çok fazla onlemeye calısırım ama tekrar bı kac calısma yaparım

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 22:20
Orjinalini yazan: by_sertan by_sertan Yazdı:

emek güzel fakat çok imitasyon duruyor. alttaki  sırıtan ledlerden bahsediyorum. orjinalite yok. ama yinede dediğim gibi emeğe saygımız war. hayırlı işler...

sonucta orjınal fabrıkasyon bısı deıl bu el yapımı çok sırıtmayan belkıde hal olucak kusurlar solenenler ...
orjınal calısmalarınızı beklıyoruz merakla ... tesekkurler

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 22:24
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

güzel olmuş emeğine sağlık

tesekkurler begenmene sevındım

Orjinalini yazan: SahinGün SahinGün Yazdı:

bunu önleyemez misin?
Gülme
bende katılıyorum ayrıntılarda birkaç kusur var. genel itibari ile güzel duruyor fakat ayrıntılar üzerinde biraz daha durulursa orjinal bişeyler çıkabilir ortaya...

tesekkurler belkıde hal olabılcek sorunlar uzerınde calısılabılırız

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 22:29
Orjinalini yazan: canberk canberk Yazdı:

bende beğendim gerçekten acaba bu 8 renk olayı değişkenmi yoksa sabit midir yani değişkense nasıl değiştirioruz bunu birde montaj olayını nasıl halledebiliriz izmir dışında olduğumuz için

ıster sabıt ıster degısken anahtar koyarsan ıstedıgın rengı yakarsın kullanırken aracı sana kalmıs bısı montaj sadece parklara baglantı yapıcaksınız elınısden gelıyorsa kendınıs yaparsınız yoksa elektrıkcıde 5 dk ısı var

Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2010 Saat 00:38
guncel arkadaslar

Mesajı Yazan: Halis Öğretmen
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2010 Saat 00:43
Ben beğendim şahsen.307 lere yapabilme durumun var mı?

Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2010 Saat 05:27
307 lerede uygulanabılır evet ancak kadranın altında şeffaf plastık bı parca var onu kesmem gerekıyor zararlı bı ıslem deıl ama yınede bunu bastan solemem gerekıyor kabul edılmesı durumunda yapılması mumkun yoksa o parca ısıgı kırıyor olumlu bır sonuc alınmıyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net