Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aramızda avukat varsa yardım! cam filmi?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8652
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 01:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aramızda avukat varsa yardım! cam filmi?
Mesajı Yazan: zgurz
Konu: aramızda avukat varsa yardım! cam filmi?
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 23:19
konu kapanabilir

-------------
sevgiplatformu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 23:47
Orjinalini yazan: zgurz zgurz Yazdı:

iyi akşamlar arkadaşlar daha yarım saat önce 192 tl ceza yedım. yuksek seste muzık dınleme ve cam fılmı. bır ıs ıcın carsıya cıkmıstım emnıyet mudurude yuruyuse cıkmıs bu araca ceza yazın demıs...
neyse polısler yazmak zorundayız dedı yazdılar benım takıldıgım konu benım arabanın camında cam fılmı yok orjınal karartma camlar 2004 model sıyah 307 xr.polıslerın yanında tuvden bır kısıyı aradık arabanın orjınal camı o dedı muayenede normal olarak gecıyor dedı. ama polıs yazdı cezayı yorumlarınızı beklıyorum .cezaya itiraz etsem bısey cıkarmı?
KUCUK YERLERDE BU BOLE MALESEF AYNISINI BENDE BALIKESIRDE COK YASADIM BELEDIYE REISININ EVININ ONUNDE GAZLAYAN ARACLARA SES ACANLARA POLIS YAZIODU  MALESEF CAM OLAYINA TAKILMAYIN POLIS ISTEDIMI YAZAR HER TURLU AMA EMNIYET AMIRI ISTEDI FILAN DIYALOGLARINA DAIR SES KAYDI KANIT OLSA BEN O EMNIYET AMIRINDEN KAN ALDIRIRDIM EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 23:54
walla bılemıyorum ama cok can sıkıcı bısey durduk yere 200 tl suclu olsam tamam .türkiye işte .emnıyet genel mudurlugune vb yerlere mesaj attım bakalım ne cıkacak. ben sımdı bu camları degıstırcemmı :)

-------------
sevgiplatformu

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:04
Orjinalini yazan: zgurz zgurz Yazdı:

walla bılemıyorum ama cok can sıkıcı bısey durduk yere 200 tl suclu olsam tamam .türkiye işte .emnıyet genel mudurlugune vb yerlere mesaj attım bakalım ne cıkacak. ben sımdı bu camları degıstırcemmı :)
CAMLARI DEISMEYE GEREK YOK SIZ SERT KAYAYA TOSLAMISSINIZ SESI FAZLA ACMADINIZA EMINMISINIZ SISLERI FELAN YAKMIS OLMAYASINIZ MUZIGIN AHENGINE KAPILIP PIYASA HESABI ARTI COK CANINIZI SIKIOSA BU OLAY YARIN GIDIN BENCE BI AVUKAT BULUP MAKAMINA SEN ALI KIRAN BASKESENMISIN DIE SORUN HESABINI

Mesajı Yazan: CaN1903
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:13
camlardan tamam yazamaz ama yuksek sesle muzıkten cevreyi rahatsız etmekten yazar hatta evde bile yasak yuksek sesle muzık dınlemek ama dediğiniz gibi mecburuz feLan dedilerseki demişlerdir bunu kanıtlayabilirseniz dava bile açabilirsiniz bence

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:14
öyle yapıcam galiba

-------------
sevgiplatformu

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:15
ama tabi şunuda unutmayın bi laf var kimi kime şikayet ediceksin buda bi gercek ne yazıkkı

Mesajı Yazan: slowmotion
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:25
oyle deme insan yasadigi dogdugu buyudugu toprklara ulkesine bile dawa acabiliyor,wardir bi yolu muhakak, yuksek sesin cezasi 200 lirami oluyo

-------------
Nur * 206 XT

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:29
evet açabiliyor tabıkı ama bu belkı senelerce suruyor ve devamlı masraf sonucu bile belli olmıyan bişey ve bizim ulkemızde biraz çarpık ve yavas ilerliyor bu tarz seyler ne yazıkkı valla cam filminden arkadasıma 220 tl yazdılar ses aslında o kadar olmamalı ama su an tek ellerinde hersey çöp atana bile yazabilir ama muhakkakki 1 yolu vardır olmalı takipçisi ol filmden yazdıysa ozellikle

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:29
ayrıca ceza iptali var diye biliyorum ben

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:42
ses ve film ceza toplamı 192 tl ceza neysede bı daha gorurlerse dıger forumlarda baktım aracı trafıkten men edıyolarmış yaw :) olaya bak en ıysıı pegeota danışmak bu olayı

-------------
sevgiplatformu

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:45
yahu orj.arac karartmali,eger yasakta trafige nasil cikmasina izin weriyolar bu araclari,muayeneden nasil geciyo,
senin sawunamayacagin tek sey yuksek ses su an we 192 tl degildir

malesef zor işler tabi,sagla dayanaklar we cewren olmalı

-------------
Nur * 206 XT

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:48
ONLAR FILMI BAHANE ETMISLER CEZA IPTALIDE OYLE HER CEZAYI IPTAL ETMIOLAR IMZANIZ OLMAYAN PLAKAYA YAZILAN CEZAYI IPTAL ETMEK KOLAYDIR DIGER TURLU ASTARI YUZUNDEN PAHALIYA GELIR HE BIRDE UZUN SURER MAHKEME 1 SENEYI BILE GECEBILIR BURDA TEK YOGUNLASACAGINIZ KONU EMNIYET AMIRININ SEHRIN AGASI OLUP OLMADGI KONUDUR

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 00:52
UFAK YERLERIN EN BUYUK SORUNU BU SALLASAN YA AMIRE YA HAKIME YA BASKANA CARPIO ISTE SEHIRDE GEZMEK TOZMAK BAZISINA BATAR KURALLARI IHLAH ETSENIZDE ETMESEDE ARACINIZ SUSLUYSE TAKTILARMI GOZLERINE ILISTIMI ILLAKI BI YERDE SIKISTIRILAR MALUM 3-4 CADDESI VARDIR UFAK YERLERIN AMA ISTANBULDA OLSA MISAL BAKIRKOYDE AMIRIN ONUNDE GAZLADIN TALIMAT VERDI HADI BULSUNLAR O TRAFIKTE KALABALIKTA NASIL TAKIP ETCEKLER BIDA NERDE GORCEK TEK SANSI PLAKA ODA TALIMATI VERDIKTEN SORA POLIS BULAMADIMI KO DOTUNE RAHVAN  HESABI KAPANIR GIDER

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 01:08
kardesim git trafik sube mudurlugune itiraz et bizim memlekette ferrariye ojinal  eksozdan ceza yazmis polis var 

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 01:10
dediğin gibi galiba küçük yer ve başka böyle araç yok  :(   alalıda 3 gun oldu...

http://img694.imageshack.us/i/310320101356.jpg/"> http://%3ca%20href="> ">

-------------
sevgiplatformu

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 01:15
iyi gunlerde kullan cok şık,gecmiş olsun tekrar olmadi basinin gözünün sadakasi olacak

-------------
Nur * 206 XT

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 01:21
Orjinalini yazan: CIHANGIR_DONMEZ CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:

UFAK YERLERIN EN BUYUK SORUNU BU SALLASAN YA AMIRE YA HAKIME YA BASKANA CARPIO ISTE SEHIRDE GEZMEK TOZMAK BAZISINA BATAR KURALLARI IHLAH ETSENIZDE ETMESEDE ARACINIZ SUSLUYSE TAKTILARMI GOZLERINE ILISTIMI ILLAKI BI YERDE SIKISTIRILAR MALUM 3-4 CADDESI VARDIR UFAK YERLERIN AMA ISTANBULDA OLSA MISAL BAKIRKOYDE AMIRIN ONUNDE GAZLADIN TALIMAT VERDI HADI BULSUNLAR O TRAFIKTE KALABALIKTA NASIL TAKIP ETCEKLER BIDA NERDE GORCEK TEK SANSI PLAKA ODA TALIMATI VERDIKTEN SORA POLIS BULAMADIMI KO DOTUNE RAHVAN  HESABI KAPANIR GIDER

evet dogru soluosun o cezalar iptal oluodu o aklımdan cıkmış istanbulda cok zor ya dediğin gibi bulamazlar zaten bole bişi içinde kolay kolay ceza yazmıolar istanbulda anca kafaları kızmış olması lazım istanbulda hangı bırını kafaya takıcak :D

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2010 Saat 01:27

hem küçük yer oldugundan biraz da arbadan kaynaklanıyor marşpiyel tampon vs. bizim polisler arabada aksesuar mı var haklı olmasında olmasanda yapıştıryo cezayı arabaya göre muamele

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: TOLGA
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2010 Saat 18:09

geçmiş olsun kardeşim, eğer vaktin ve paran varsa sonuna kadar uğraş derim,

-------------
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR,
SAHİBİ TEK...

Mesajı Yazan: StiFLeR
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 10:37
Şikayetten bir şey çıkmaz boşa zamanını alırlar sadece..

Mesajı Yazan: Eren
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 11:15
üzücü bir durum, geçmiş olsun

Mesajı Yazan: Serkanbo
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 15:44
Valiliğe bir dilekçe verip arabanın fotoğrafıyla başvurmanı öneririm vali yardımcısı emniyet müdürünün amiridir sonuçta, paranı geri alamasan bile hukuksuz iş yaptığını düşündüğün birinin dikkati çekilmiş olur.

-------------
easy come easy go

207 Trendy - 2007 - sağ direksyon

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:22
TRAFİK CEZA REHBERİ md:30/1-a ya göre;"Servis freni ve ışık donanımları dışında diğer eksiklikleri bulunan araçlarla,görüşü engelleyecek veya araç içindekileri tehlikeye sokacak süs,aksesuar,eşya ve çıkıntıları olan veya çevredekileri rahatsız edecek şekilde duman ve gürültü çıkaran araçları kullanmanın" cezası 2009 düzenlemesiyle 61.00 TL olması lazım.
tabi değişmiş de olabilir ama 192 TL olamaz.

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 16:23
62 TL miş

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: Kemal
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 20:39

Önce geçmiş olsun arkadaş küçük yer diyorsun bence hiç kurcalama Allahından bulsun bunlar kinci olur kafayı takmasın aracına  yoksa sana bir daha o araçı kullandırmaz orada benimde başıma gelmişdi 3 sefer arkadan ceza geldi sis farı yakmakdan :) hemde fahri müfettişden üçündede mahkemeye çıktım paşa paşa ödedim 10 günü geçirmede  indirimi var %20 yada 25 di heralde

Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 20:54
bende sis farı açık olmasından 62 Tl ceza yemiştim.. Eğer ceza yazıldığı tarihten 15 güne kadar bir zamanda öderseniz %20 indirim uygulanıyor.ben 62 Tl yi 45 Tl olarak ödemiştim. yani siz 150 Tl civarı ödeyeceksiniz. tekrardan geçmiş olsun...  

-------------
Şahin Gündoğan QuiK_

Mesajı Yazan: FIRAT.75
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 21:27
arabanın şeklinden,egzosdan kafası atmıştır tek sebep bu

-------------
http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/lh5dapt4/40002639rry.jpg.html" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: StiFLeR
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2010 Saat 22:31
Modifiyeli arabalar niye bu kadar göze batıyor anlamış degilim..İnsanların zevkine göre bir şeyler yapması insanları rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.Adam egzosu çivilemiş hayvan gibi ses çıkıyorsa ona yazarsın cezayı kimse bir şey demez..Ama o kadar abartısız egzoslara karışılmaması lazım..Tamam xenon farlar siss farları belli bir şekilde göz alıyorsa uyarırsın çevirdiginde yok tekrar çevirmeye ugrayınca yazarsın cezayı..Neden bu kadar ön yargılı davranıyolar anlamış degilim..
İlginç bi ülkede yaşıyoruz..Hadi hayırlısı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net