Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ledli stop sorunu?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5968
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 07:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ledli stop sorunu?
Mesajı Yazan: beddri
Konu: ledli stop sorunu?
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 09:45
öncelikle yorum ve bilgilerini benle paylaşan peugeotturkey ailesi mensuplarına şimdiden cok teşşekkür ederim.
sorunu dün akşam farkettim sağ letli stop'um kendi kendine sönüyo ve farları acıp kapadığımda tekrar yanıyo geri vitese takıp cıkardım sinyalleri yakıp söndürdüm bunlarmı etkiliyo diye ama etkilemedi sorun nedir sizce?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 10:12
temassızlık olabilir, kısa devre yapıyor olabilir ledli stoplar genelde cogu aracta sorun cıkartıyor.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 10:45

İçerisinde küçük bir trafo mevcut. Bu trafo bozulmuş olabilir.

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 11:51
Orjinalini yazan: beddri beddri Yazdı:

öncelikle yorum ve bilgilerini benle paylaşan peugeotturkey ailesi mensuplarına şimdiden cok teşşekkür ederim.
sorunu dün akşam farkettim sağ letli stop'um kendi kendine sönüyo ve farları acıp kapadığımda tekrar yanıyo geri vitese takıp cıkardım sinyalleri yakıp söndürdüm bunlarmı etkiliyo diye ama etkilemedi sorun nedir sizce?
farın ıcerısınde kucuk bır  sıyah kutulu beyın mevcut  trafoda olabılır o kutuyu arızalı olmıyan tarafla bır degıstırıp deneyın soketlıdır zaten cıkar  boylelıkle bır kanıya varabılırsınız

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 12:14
temassızlık olduğunu zannetmiyorum ama trafo yada icindeki küçük kutuda bişeyler olmuş olabilir bu parcaları bulabilirmiyim bir yerden?

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 12:43

temassızlık olduğunu zannetmiyorum ama trafo yada icindeki küçük kutuda bişeyler olmuş olabilir bu parcaları bulabilirmiyim bir yerden?
once bır degıstır dene o parcaların yedek parca satısı zor  pek bulunmuo

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 00:03
sağ taraftaki sorunlu takıp denedim farları yaktığımda ayağımı frene basıp cekince stoplar yandıktan sonra sönüyo tekrar yanması icin farları acıp kapamam gerekiyo, bunu nerde kime yaptırabilirim acaba ??

Mesajı Yazan: master
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 01:00
çoğu led stoplarda var bu sorun.

Mesajı Yazan: comondx
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 21:19

sağ taraftaki sorunlu takıp denedim farları yaktığımda ayağımı frene basıp cekince stoplar yandıktan sonra sönüyo tekrar yanması icin farları acıp kapamam gerekiyo, bunu nerde kime yaptırabilirim acaba ??

bendede bu sorun vardı. sana bi öneri ters bağlatabilirsin yani hep frene basmış gibi koyu yanacak şekilde. frene basıncada cam üzeri zaten yanıyo ayrıca arka sis i bağlatabilirsin.

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 23:01
evet buda bir öneri ama yani cözüm değil alırken okadar para veriyoruz yokmudur bunların bir üreticisi arayıp konuşsak falan.

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 23:01
parcasını bulmaya calışsak

Mesajı Yazan: master
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2009 Saat 23:32

evet buda bir öneri ama yani cözüm değil alırken okadar para veriyoruz yokmudur bunların bir üreticisi arayıp konuşsak falan.

malesef kimse ilgilenmiyor hocam.
satarken garantisiz satıyorlar zaten.

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2009 Saat 13:57
Orjinalini yazan: master master Yazdı:

malesef kimse ilgilenmiyor hocam.
satarken garantisiz satıyorlar zaten.

Aynen öyle.. hiçbir zaman arabanın orjinal aydınlatmalarından şaşmamak gerekiyor..

Siz stop' u sökün bir elektronikciye verin. bir baksın yapabilir umatım. trafo yerine yüksek güçte direnç takabilir.  ben angel farları o şekilde tamir ettim bir çok sefer.

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2009 Saat 17:20
anladım bana bir elektronikci yolu gözüküyo sanırım

Mesajı Yazan: by_sertan
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2010 Saat 19:57
bunların garantisi war. ben bu yüzden 2 defa zenon patlattım. aç kapa yapıyorum. bu ledli stopların alayı böyle. içinde beyin warmış we sükülüp müdehale edilmiyormuş. bi elektrik ustası bana öneride bulundu. beyni stop'un beynini söküp direk elektrik dewresi çıkarmak öyle bağlamak. ben yaptırmadım ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum. çünki bir daha zenon patlatmak istemiyorum :S

Mesajı Yazan: fourus_06
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2010 Saat 20:04
her güzelin bir kusuru var bu stoplarında içindeki beyin denilen zıkkımın ömrü kısa.çok çabuk elden çıkıyor. beyine ihtiyacın olacak.bazılarıda kendi kendine düzeliyor.umarım düzelir çünkü beyin bulmak gerçekten zor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net