Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Satışları düşen BMW de zorda

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5731
Tarih: 13 Haziran 2025 Saat 05:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: Satışları düşen BMW de zorda
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Satışları düşen BMW de zorda
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2009 Saat 09:25
Satışları düşen BMW de zorda

Almanya'nın önde gelen otomotiv üreticilerinden BMW, küresel ekonomik kriz sebebiyle zor günler yaşıyor. Şirket yönetiminden yapılan açıklamada, BMW'nin yılın ilk çeyreğinde 152 milyon avro zarara uğradığı belirtildi.

Merkezi Münih'te bulunan Alman otomobil üreticisi, bir yıl öncesinin aynı döneminde toplam 487 milyon avro kar elde etmişti.

BMW Grubu, 2008 yılının son çeyreğinde ise 960 milyon avro zarar açıklamıştı. BMW'nin yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği satış rakamlarında yüzde 13,4 oranında gerileme kaydedildi ve satış hacmi toplamı 11,5 milyar avroya düştü.

BMW yetkilileri, 2009 yılı için şirket hedefleri konusunda kesin bir şey söylemenin, piyasalarda hüküm süren şartlar sebebiyle mümkün olmadığına dikkat çekti ve daha fazla açıklama yapmadı.

BMW yöneticileri, ekonomik konjonktürdeki sert dalgalanmaların yıl sonuna kadar geçerliliği olacak güvenilir bir tahmin yapılmasını imkansız hale getirdiğini sözlerine ekledi.




Cevaplar:
Mesajı Yazan: Emin
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2009 Saat 09:38

Ne kadar içler acısı bir durum.

Herkesin işi rast gider inşallah



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net