Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Farlarda kısılma motorda hafif titreme

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=50002
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 09:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Farlarda kısılma motorda hafif titreme
Mesajı Yazan: Fruy307
Konu: Farlarda kısılma motorda hafif titreme
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2020 Saat 23:08
2004 model benzin lpg aracim var 1 yil icinde konjektor degisimi aku degisimi buji degisimi ve agir bakimlarda yapildi ( alt takim yag  ve motor kulaklari gibi) Buna ragmen aracimda elektrik kisilmasi mevcut farlarda kisilma ve motorda guc yetmezligi gibi sorunlar gormekteyim 
Bilgisayara baglandik hic bir sorun cikmamaktadir. 2 3 tamirci gezdik sorun bulunamiyor sebep ne olabilir yardimlariniz bekliyorum arkadaslar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2020 Saat 23:27
Motor tipi nedir bu aracın

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 00:43
 1.6 motor 

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 11:55
Farlar kisilirken rölanti de dalgalanma oluyor mu? Aracında boğuk çalışma oluyormu 

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 15:07
Devir gostergesinde hic oynama yok dalgalanma veya asagi yukari oynama yok ama bariz guc zayiflik belirtisi var sesten ve farlarin dalgalanmasindan belli ediyor .sijital klimanin ekranindan  arac tavan lambasindan dalgalanmayi bariz goruyorsun

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 15:21
Alternatörden kaynaklı gibi gözüküyor . 

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 19:19
Bilgisayara baglandiginda alternator hata vermezmi 
Veya baska bir hata gostermezmi  

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 19:32
zannetmiyorum araç çalışırken bilgisayara bağlıyorlar mı? bilmiyorum araç çalışmazkende alternatör arızası vermez diye tahmin ediyorum ara ara stop uyarı sesi alıyormusun Sen bu  proglem için herhangi bir servis veya ustaya baktırdın mı? 

-------------

Mesajı Yazan: burakipek34
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 19:58
şarj dinamosu gibi geldi bana elektrikçiye gösterin ölçsün bence şarj sağlıklı olmuyorsa oda yapar

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 20:52
Herhangi bir uyari almiyom arac yolda giderkende istop gibi veya baska bir uyari yok masallah 5 yildir bense ama bu problem canimi sıkmaya basladi 

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 23:28
Birde bujilerde gevseklik olma ihtami olurmu yani takilali yaklasi 5 - 6 ay kadar oldu yani zamanla gevseme yaparmi buji

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2020 Saat 23:33
sen bence alternatörüne baktır. 5 yıldır kullanıyormuşsun senden önceside vardır. sen bir elektrikciye git baktır pahalı bir parça ama bakılacak ilk yer alternatör.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2020 Saat 23:24
Oto elk ciye goturdum araci 1 gun yatti orda arac sarj etmiyor diyerek wapsaptan arac calisir durumda video cekip yolladi tamirci sarj dinomasini sokmus ve hic bir sikinti bulamayip geri yerine monte etmis aksam denedim gine kisilma mevcut baska ne olabilir fikir verin 

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2020 Saat 09:11
Hocam kıslma genelde ronlantide mi yapıyor. genelde bunu direksiyonu çevirirken yapıyorsa akü zayıflamaya başlamış olabilir. aracın şase bağlantılarında paslanma vs. olabilir. 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: Mcaslan
Mesaj Tarihi: 29 Kasım 2020 Saat 10:54
Konjektor tam uyumlumu araçla kontrol ettinizmi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net