206 gaz yemiyor
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=49789
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 12:04 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 gaz yemiyor
Mesajı Yazan: Bayrambugra
Konu: 206 gaz yemiyor
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 00:37
Arkadaşlar aracım 2004 model 206 1.4 lpg li araç benzinde ve LPG de hızlanmak için gaza bastığım zaman araç yere çakılmış gibi kalıyor üç beş saniye gaz yemiyor geri açılıyor. Sanayiye götürdüm bilgisayar enjektör arızası atesleme teklemeleri arızası verdi. Bir tane enjektör değişti bujiler degisti lpg bakımı yapıldı. Ama hala aynı problem geçmedi. Arabanın çekimi düzeldi eskiye göre daha iyi devirleniyo ama bazen dediğim hatayı tekrarlıyor ne yapmam lazim
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 00:43
Hem benzinde hem de lpg de yapıyo. Araç sollamak istediğimde birden kalıyorum tehlikeli bir durumda bırakıyor beni. Sanayideki usta subab ayarı yapalım birde dedi hafta ici onu yaptıracağım . Başka bir çözüm öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
|
Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 03:13
Aracın 75 lik mi 90 lik mi katalizordeki üst oksijen sensörü arızalanmış gibi duruyor fişlerini çıkart birde öyle kullan bakalım ne yapacak
------------- KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 04:28
75 lik hocam. Manifold üstündeki sensör den ( map sensörü ) bahsediyorsak onu değiştirdim sorun düzelmedi
|
Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 07:30
Katalizör yani egzozdaki sensorlerden bahsediyorum İst sensorden kaputu açtığında göreceksin zaten
------------- KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2020 Saat 13:03
Katalizör üstündeki sensor değişmedi. Söketini cikartir öyle deneyim düzelecek mi bakalm
|
|