Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Araç önerisi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=48615
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 15:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Araç önerisi
Mesajı Yazan: bigOver55
Konu: Araç önerisi
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 01:42
Kapsamlı konu açmak istedim ama nereye açacağım bilemedim. 
Arkadaşlar 2004 golf 5 1.6 fsi aracım var 148 bin km de lpg taktırmadım.
Hem model yükseltmek hemde biraz daha uygun tüketim yapsam diyorum d. 

Golften 206+geçer miydiniz? 
206+ kronik sorunları varımdır 
1.4 hdi motor mu önerirsiniz. 
1.4 benzin+lpg mi?
Pişman olur muyum aklımda deli sorular var arkadaşlar ki az çok aklımdaki sorunlarıı anlamışsınızdır. 
Lütfen yardımcı olun

206+ olur 207 olur gibi gibi?

Not:üzerine para katmak istemiyorum. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dogukan_3002
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 04:43
golf eğer 2010 ve sonrası kasa değilse kesinlikle geçerdim. 10 yıldır biniyorum. modeli 206+ benzinli benim ki..  işin teknik kısmında bildiğim kronik sorunu yok tepe tepe kullanıyorum. camı çerçevesi arızalanmadı yani hiç. krank sensörüm arıza yaptı sadece bir. oda bakımsızlıktan sanırım. arada çıkarıp silsem olmazdı belki (yarın silip takıcam yinede) olmadı sıfır takıcam 80 lira. kısacası motora bağlı kablolar tesisat falan inanılmaz kalite.. dizel olanını kullanmadım ama benzinli var bende lpg hiç takmadım. şehir içi şehirdışı hep 5 litre yakıyorum yaz aylarında. kışın soğukta 7 ye yaklaşıyor. bu zamana kadar hiç yağ yakma siyah duman atma üfleme gibi sorunlar yaşatmadı. son olaral pişman olur muyum sorusuna da şöyle diyim. örneğin bir astra j ile karşılatırırsanız direksiyon biraz sert gelebilir ancak fiyatını göze aldığımızda vazgeçirecek kadar değil kabul edilebilir. vites geçişleri ve debriyaj tek kelimeyle muhteşem. ön kapıların sesini beğenmeyebilirsiniz ama ben sorun etmiyorum. sınıfına göre gayet büyük kapıları hemde. ayrıca buna mukabil arka kapılar ve bagajın sesi kapatılırken gayet iyi. koltuklar aşırı rahat (resim eklicem diğer 206+ sahiplerinin nasıl kullandığımı görmeleri için) arka yolcular diz mesafesi konusunda sıkıntı çekerse biraz öne aldığınız takdirde keyifler yerinde :) arka koltuk yattığı zaman arkası eşya taşıyacağınız zaman amorok gibi oluyo :) aşırı rahat (dışarıdan gören şaşırır). yani parasını diğer model ve fiyatlarını baz aldığınızda fazlasıyla hak ediyo bence. şöyle açıklayım. yine alacak olsam ve bütçem yine aynısı olsa gider bu sefer gri renk olanını alırdım :) 10 yıldır biniyorum binmeye de devam edicem. tahminimce en az 15 yıl daha bende. ayrıca daha hiç trim sesi duymadım. gacırtı gucurtu yok. tasarımını sen yapsan nasıl yapardın deseler. direksiyon yükseklik ayarı olmasını isterdim. ayrıca 208 direksiyon simidini eklerdim :) yani çapı biraz fazla geniş ve konumlanma açısı biraz yere doğru bakabilirdi. mevcut orjinal ses sistemi yüksek sesli ve baslı müzik seviyosanız kötü. başka ekliyeceğim birşey de yok sayılır. özetlersek bence 207 için fark vermeye lüzum yok. verebilirim derseniz de nissan micra yada toyotanın benzer modellerine bakın derim

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 10:47
Orjinalini yazan: Dogukan_3002 Dogukan_3002 Yazdı:

golf eğer 2010 ve sonrası kasa değilse kesinlikle geçerdim. 10 yıldır biniyorum. modeli 206+ benzinli benim ki..  işin teknik kısmında bildiğim kronik sorunu yok tepe tepe kullanıyorum. camı çerçevesi arızalanmadı yani hiç. krank sensörüm arıza yaptı sadece bir. oda bakımsızlıktan sanırım. arada çıkarıp silsem olmazdı belki (yarın silip takıcam yinede) olmadı sıfır takıcam 80 lira. kısacası motora bağlı kablolar tesisat falan inanılmaz kalite.. dizel olanını kullanmadım ama benzinli var bende lpg hiç takmadım. şehir içi şehirdışı hep 5 litre yakıyorum yaz aylarında. kışın soğukta 7 ye yaklaşıyor. bu zamana kadar hiç yağ yakma siyah duman atma üfleme gibi sorunlar yaşatmadı. son olaral pişman olur muyum sorusuna da şöyle diyim. örneğin bir astra j ile karşılatırırsanız direksiyon biraz sert gelebilir ancak fiyatını göze aldığımızda vazgeçirecek kadar değil kabul edilebilir. vites geçişleri ve debriyaj tek kelimeyle muhteşem. ön kapıların sesini beğenmeyebilirsiniz ama ben sorun etmiyorum. sınıfına göre gayet büyük kapıları hemde. ayrıca buna mukabil arka kapılar ve bagajın sesi kapatılırken gayet iyi. koltuklar aşırı rahat (resim eklicem diğer 206+ sahiplerinin nasıl kullandığımı görmeleri için) arka yolcular diz mesafesi konusunda sıkıntı çekerse biraz öne aldığınız takdirde keyifler yerinde :) arka koltuk yattığı zaman arkası eşya taşıyacağınız zaman amorok gibi oluyo :) aşırı rahat (dışarıdan gören şaşırır). yani parasını diğer model ve fiyatlarını baz aldığınızda fazlasıyla hak ediyo bence. şöyle açıklayım. yine alacak olsam ve bütçem yine aynısı olsa gider bu sefer gri renk olanını alırdım :) 10 yıldır biniyorum binmeye de devam edicem. tahminimce en az 15 yıl daha bende. ayrıca daha hiç trim sesi duymadım. gacırtı gucurtu yok. tasarımını sen yapsan nasıl yapardın deseler. direksiyon yükseklik ayarı olmasını isterdim. ayrıca 208 direksiyon simidini eklerdim :) yani çapı biraz fazla geniş ve konumlanma açısı biraz yere doğru bakabilirdi. mevcut orjinal ses sistemi yüksek sesli ve baslı müzik seviyosanız kötü. başka ekliyeceğim birşey de yok sayılır. özetlersek bence 207 için fark vermeye lüzum yok. verebilirim derseniz de nissan micra yada toyotanın benzer modellerine bakın derim

Hocam 2004 model arabamı çok seviyorum dediğim gibi az yakmasını istiyorum ne hikmet peugeot da çok hoşuma gidiyor. 206+ benzin alırsam kesin tüp takarım yüzde 100. Acaba tüp ile upraşmasam da dizel mi alsam diyorum. 1.4 75 hp miydi benzin neydi acaba çeker mi samsundayım yüksek kesimler çok burda araba bayılır mı diye düşünüyorum.benzçn bakımı hem daha ucuz diye istiyorum.  dizel de böyle sorun olacağını sanmıyorum bagırlsrda bayılma çekmeme gibi turbolu olduğu için ne dersiniz? 

Mesajı Yazan: EmSul
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 13:01
golften inip 206+ a binmek cok kotu olur cok soversiniz sonra gidin corsa yada fiesta hatta clio bakin dizel clio 3 hb alin yada dizel hyundai getz

-------------
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"

Mesajı Yazan: eran
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 13:39
Arabanız ne kadar ediyor satınca?

-------------
C5

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 14:07
eğer lpg takarım dersen benzinli derim. yok lpg istemeyen birine de dizel öneririm. yinede fikrimi sorarsan dizel ve otomatik şanzumanlardan uzak duruyorum ben alman yada japon olmadıkça Smile 
öte yandan corsa fiesta clio falan demiş arkadaşımız ama bütçesinin 30 -35 bin arasını baz alarak söyleyelim.. km si kaç boyası değişeni belli olmayan 2010 öncesi modeller gelir önüne yoksa bu aralıkta.. kısacası 206+ her türlü daha iyi. kafası rahat biner.

Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 14:16
aracını hiç değiştirme derim ara candan mühendisliği yada ruhsatın fotoğrafını cek watsaptan mesaj yolla sana dönerler en iyi lpg kitini taktır bak işine derim alacağın aracın ne olduğunu bilemessin

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 16:46
arkadaşlar 1 ay evvel bir arkadaş 176 bin km de golf 5 1.6 fsi aracı 46 bin TL ye almış benim aracım 148 bin km de ben 47 diyorum ama 45 44 e bırakırım. Fsi lpg tkaııyor da ben çok uğraşmak istemiyorum. Millet ile konuşuyorum herkes memnun bende şansızlık olrda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum sonradan aklıma geldi lpg ye masraf edeceğime dizel alim diyorum Dizel almaya karar kıldım. Manuel otomatik almam kesinlikle. 

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 16:47
2012 den aşa çok almam diye düşünüyorum
direk takas da olabilir

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 19:49
iyi bakalım hayırlı uğurlu olsun Hug

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 21:01
yani alın diyor musunuz? Big smile devamlı sana yolu tutman diye düşünüyorum ama herkes yok şu kronik sorunu var aryok bu kronik sorunu var korkutuyorlar açıkcası 

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 22:30
Orjinalini yazan: bigOver55 bigOver55 Yazdı:

yani alın diyor musunuz? Big smile devamlı sana yolu tutman diye düşünüyorum ama herkes yok şu kronik sorunu var aryok bu kronik sorunu var korkutuyorlar açıkcası 

alın demiyorum ama bu bütçede iyi bir altarnatif. kronik sorunu yok ama kaliteli de sayılmaz. yine de ben sıfır aldığımdan beri biniyorum 10  yıldır. şuan 130 bınde. dediğim gibi ölene kadar kullanıcam Clap kırılır çizilir korkusu da olmuyo rahat araba. deh diyosun gidiyo çüş diyosun duruyo LOL yani ben mutluyum her yola geliyo. koltuğu yatırıp çuval bile atıyosun iyi de yük taşıyo LOL 

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2019 Saat 23:10

alın demiyorum ama bu bütçede iyi bir altarnatif. kronik sorunu yok ama kaliteli de sayılmaz. yine de ben sıfır aldığımdan beri biniyorum 10  yıldır. şuan 130 bınde. dediğim gibi ölene kadar kullanıcam Clap kırılır çizilir korkusu da olmuyo rahat araba. deh diyosun gidiyo çüş diyosun duruyo LOL yani ben mutluyum her yola geliyo. koltuğu yatırıp çuval bile atıyosun iyi de yük taşıyo LOL 

Ahahahahha çok güldüm bu yorumunuza Allah razı olsun. Bu fiyatadaha iyisini ne yazık ki alamıyorum. Hem model yükseltmiş olurum diye düşünüyorum hemde yakıt tan tasarruf sağlarım diye düşünüyorum. Parça konusunda nasıldır 1.4 hdi bakımları ağır mıdır. 

Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2019 Saat 07:52
parçası bakımı mühim değil hocam al gitsin Wink en az paraya en iyi kondisyonda olanı al ama.. Ietgoyada bak derim. sabahtan akşama kadar gezersin artık bundan sonra. yolda kalıcam korkusu da olmaz. sürekli binicen basıcan gaza basıcan gaza

Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2019 Saat 12:08
😂🤣vallaha öyle Bi gaza getiren ki 🤣65bin kmde bi tane buldum arabam ile takasa ikna edebilirsen üstüne 1 2 bin TL vermeye razıyım bakalım 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 01:36
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakit-cimrisi-satilik-732005031/detay%20" rel="nofollow - https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakit-cimrisi-satilik-732005031/detay

Bu araç nasıl sizce alıjır mı

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 12:14
valla lpg takılı olanların satışı çok hızlı bilgin olsun yinede. dizeller hızlı gitmiyor. favorilerine al takip et bir süre Smile ayrıca takasa girmek yerine satıp almak daha mantıklı olur. gidip istediğin arabaya bakıp içine sineni alırsın

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 14:20
lpg lisi ne durumdadır daha mı cazip acaba? Yakıt tüketimi kaç ltdir?
Birde turbosuz ve 1.4 olduğu için çekişi sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim ondan dizel bakıyorum. 

Mesajı Yazan: umydn
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 16:17
Fanatiklik diyebilirsiniz, Marka tutkusu vs diyebilirsiniz. Fakat şuan trilyon param olsun günlük kullandığım arabam 508, zevk için kullandığım aracım 308 gti veya rcz olurdu. F/P karşılastırması yaptığınızda peugeot gayet mantıklı bir seçim olur. Golften sonra 206 tabiki daha konforsuz gelecektir ama baktığınız da yakıt, parça bulma, parça fiyatları gibi konularda galip gelir 206.

-------------
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 17:07
ben benzinli haliyle şehirdışı yolda geçen ay 4.5 litreye kadar düşürdüm 100 km de. şehir içi de 5 - 5.5 arası yakıyorum. kışın bu değerler üzerine 1.5 litre kadar ekle. lpg de de 2 litre ekle ve istasyonların gaz fiyatına göre aşağı yukarı hesap et işte Smile bu arada forum çok ölü. hareketlendirin biraz arkadaşlar. bakıyorum konuları 3.000 kişi okumuş 3 kişi yazmış LOL  206 çok rahat bir araba bu arada. yeter ki yayılarak oturun salon da oturur gibi Big smile bende önceki kasası da vardı. sonra 2010 da verip bu + olanı aldım. özellikle ekmek almaya inerken hissediyosunuz rahatlığını. kimse çizer çarpar diye aklınız kalmıyo. örneğin bir rcz olsa hem dönüp dönüp bakarsınız arada bi elleyen yaklaşan var mı diye LOL seviyorum 206 yı yani. önemli olan kafanızın rahat olması. ayrıca koltuklarında inanılmaz rahat ediyorum ben. 7.60 da gider gibi gidiyorum özellikle arkada oturunca LOL foto çekicem en kısa zamanda.

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 17:16
Orjinalini yazan: umydn umydn Yazdı:

Fanatiklik diyebilirsiniz, Marka tutkusu vs diyebilirsiniz. Fakat şuan trilyon param olsun günlük kullandığım arabam 508, zevk için kullandığım aracım 308 gti veya rcz olurdu. F/P karşılastırması yaptığınızda peugeot gayet mantıklı bir seçim olur. Golften sonra 206 tabiki daha konforsuz gelecektir ama baktığınız da yakıt, parça bulma, parça fiyatları gibi konularda galip gelir 206.

Aracın görünüşü filan çok hoşuma gidiyor. 
Golf ümü çok seviyorum fakat az daha rahat dolaş ak istiyorum. Hep kararsız kalıyorum 1.4hdi mıyoksa 1.4 benzin mi lpg sonradan da ben de taktırabilirim. Samsun biraz rampa bende trabzonluyım genelde yaylalara git gel yaparım. Dağlara tırmanırken lpgde çekişen düşüş yaşarmıyım. Lpgde aslında dizel göre daha fazla tasarruf sağlarım gibi. 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 17:20

ben benzinli haliyle şehirdışı yolda geçen ay 4.5 litreye kadar düşürdüm 100 km de. şehir içi de 5 - 5.5 arası yakıyorum. kışın bu değerler üzerine 1.5 litre kadar ekle. lpg de de 2 litre ekle ve istasyonların gaz fiyatına göre aşağı yukarı hesap et işte Smile bu arada forum çok ölü. hareketlendirin biraz arkadaşlar. bakıyorum konuları 3.000 kişi okumuş 3 kişi yazmış LOL  206 çok rahat bir araba bu arada. yeter ki yayılarak oturun salon da oturur gibi Big smile bende önceki kasası da vardı. sonra 2010 da verip bu + olanı aldım.

Benzinde kesin lpg takarım amacım az yakıp çok gezmek🤣fakat araçta turbo olmadığı için bağ bayır nasıl olur bilemiyorum.dizel alsam üzerinde oynarım diye düşünüyorum. Benzin de turbo olmadığı için çekiş kaybı nasıl olur diye bakıyorum çünlü arabaya hep 3 4 kişi binecdğiz belkide shs fazls

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 17:25

ben benzinli haliyle şehirdışı yolda geçen ay 4.5 litreye kadar düşürdüm 100 km de. şehir içi de 5 - 5.5 arası yakıyorum. kışın bu değerler üzerine 1.5 litre kadar ekle. lpg de de 2 litre ekle ve istasyonların gaz fiyatına göre aşağı yukarı hesap et işte Smile bu arada forum çok ölü. hareketlendirin biraz arkadaşlar. bakıyorum konuları 3.000 kişi okumuş 3 kişi yazmış LOL  206 çok rahat bir araba bu arada. yeter ki yayılarak oturun salon da oturur gibi Big smile bende önceki kasası da vardı. sonra 2010 da verip bu + olanı aldım.

Benzinde kesin lpg takarım amacım az yakıp çok gezmek🤣fakat araçta turbo olmadığı için bağ bayır nasıl olur bilemiyorum.dizel alsam üzerinde oynarım diye düşünüyorum. Benzin de turbo olmadığı için çekiş kaybı nasıl olur diye bakıyorum çünlü arabaya hep 3 4 kişi binecdğiz belkide shs fazls

o zaman işin rengi değişir kaptan LOL 4 kişi geri geri gidersiniz rampa da dermişim LOL özellikle çamurlu yollar dağ bayır falan görücekse bide bunun üzerine dizel torkundan dolayı daha çok iş görür elbette. şimdi ben istanbuldayım. düz yolda bırakıyorum ip gibi gidiyo güzel ama dağ bayır üstüne 4 kişi oturucaz dersen dizel bakman lazım. benzinlisi 75 beygir. dizel 70. ancak dizelin torku yüksek. 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 20:45

o zaman işin rengi değişir kaptan LOL 4 kişi geri geri gidersiniz rampa da dermişim LOL özellikle çamurlu yollar dağ bayır falan görücekse bide bunun üzerine dizel torkundan dolayı daha çok iş görür elbette. şimdi ben istanbuldayım. düz yolda bırakıyorum ip gibi gidiyo güzel ama dağ bayır üstüne 4 kişi oturucaz dersen dizel bakman lazım. benzinlisi 75 beygir. dizel 70. ancak dizelin torku yüksek. 

Harbiden kesinlikle dizel 😁

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 21:07
evet. ayrıca tavsıyem bu rengi al. ben almadığıma hala pişmanım.  http://https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-65000-km-de-emsalsiz-kazasiz-degisensiz-tramersiz-garaj-arbsi-716906855/detay" rel="nofollow - http://https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-65000-km-de-emsalsiz-kazasiz-degisensiz-tramersiz-garaj-arbsi-716906855/detay

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 22:13

evet. ayrıca tavsıyem bu rengi al. ben almadığıma hala pişmanım.  http://https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-65000-km-de-emsalsiz-kazasiz-degisensiz-tramersiz-garaj-arbsi-716906855/detay" rel="nofollow - http://https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-65000-km-de-emsalsiz-kazasiz-degisensiz-tramersiz-garaj-arbsi-716906855/detay

Evet renkgerçekten çok güzel peki bu 
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakit-cimrisi-satilik-1-haftalik-fiyattir-732005031/detay

Nasıl 47500takas etmez bizim ile ama bu attığım kırmızı 150 bin kmde acaba sıkıntı çıkarmış?
Üstüne 5 bin TL verebilirim diyo adam ama 7 bine zorlayacam sizce alsam mı ne dersiniz aracım satılsa direk o attığınız linktekinş alırdım birde simsiyah vardı çok güzel 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 22:17

Bu araç çok güzel de sahibi direk kafa kafaya takasa girmez üstüne 2 bin TL de versem gelmez.

Peki https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakit-cimrisi-satilik-1-haftalik-fiyattir-732005031/detay araç nasıl? Üstüne 5 bin verebilirim filan dedi bende 7 bin e zorlayacam araç 150 bin km de sıkıntı çıkar mı 2011 eski kasa da değil 

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 23:09

Bu araç çok güzel de sahibi direk kafa kafaya takasa girmez üstüne 2 bin TL de versem gelmez.

Peki https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakit-cimrisi-satilik-1-haftalik-fiyattir-732005031/detay araç nasıl? Üstüne 5 bin verebilirim filan dedi bende 7 bin e zorlayacam araç 150 bin km de sıkıntı çıkar mı 2011 eski kasa da değil 

yok direk ele. temiz normal kullanılmış birşey olsun. takasa girmeyi de önermiyorum  

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2019 Saat 23:40

yok direk ele. temiz normal kullanılmış birşey olsun. takasa girmeyi de önermiyorum  

Ne konuda takasa girmeyi önermştorsunuz Kocaelinde tarcanlara gösterecektim

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2019 Saat 18:10
güzel temiz bi dizel bul. bakımları zamanında yapılmış olsun. sahibi iyi olsun. bayandan doktordan şundan bundan ilanlarını direk kapıyorum ben Smile yine tarcana götür de güzel bi araba götür. önceki bu renk olsun diye attığım linktekine benzer bişey olsun

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2019 Saat 18:50
o attığın renk yada güzel bir kırmızı Allah nasip etsede şu arabamı bi satsam 😍sonra bekle bizi peugeot ailesi 😁

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2019 Saat 19:15

Golf ümü çok seviyorum fakat az daha rahat dolaş ak istiyorum. Hep kararsız kalıyorum 1.4hdi mıyoksa 1.4 benzin mi lpg sonradan da ben de taktırabilirim. Samsun biraz rampa bende trabzonluyım genelde yaylalara git gel yaparım. Dağlara tırmanırken lpgde çekişen düşüş yaşarmıyım. Lpgde aslında dizel göre daha fazla tasarruf sağlarım gibi. 

Bende 206 2004 quiksilver 1.6 motor var 110hp. şehir içi ortalaması 35 kuruş ve ben düzgün de kullanmıyorum. sürekli gazlarım yani. Mart ayında aldım aracımı 250bindeydi şuan 280 binde :) varın düşünün ne kadar çok gezdğimi.

Keşke 1 ay önce falan açmış olsaydınız çok güzel bir 307 vardı full+full çokta uygun fiyata satıldı bana göre. 307 lere de bakmanızı öneririm.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2019 Saat 23:37

Bende 206 2004 quiksilver 1.6 motor var 110hp. şehir içi ortalaması 35 kuruş ve ben düzgün de kullanmıyorum. sürekli gazlarım yani. Mart ayında aldım aracımı 250bindeydi şuan 280 binde :) varın düşünün ne kadar çok gezdğimi.

Keşke 1 ay önce falan açmış olsaydınız çok güzel bir 307 vardı full+full çokta uygun fiyata satıldı bana göre. 307 lere de bakmanızı öneririm.
Ya elimde arabam var şimdi 307 için fazla isterler yoksa bakarım da 206+şekli güzel glrşyor hemide ufak 😂bide ne hikmetse 1.4hdi daha yakınım hem yeni kasa bakıyorum yani 2011 2012  😁1.4 motora birazda girmek istiyorum 

Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2019 Saat 11:05

Ya elimde arabam var şimdi 307 için fazla isterler yoksa bakarım da 206+şekli güzel glrşyor hemide ufak 😂bide ne hikmetse 1.4hdi daha yakınım hem yeni kasa bakıyorum yani 2011 2012  😁1.4 motora birazda girmek istiyorum 

307 alabilirsiniz aslında 206+ alacağınız fiyatlara fakat dediğiniz gibi yeni kasa yüksel model avantajınız olacaktır 206+ aldığınız zaman. Neyse 206 güzel araç umarım temizine denk gelirsiniz. Şimdiden hayırlısı olsun.

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2019 Saat 13:41
golfü koydun mu ilana bakalım Big smile 

küçük arabayı her zaman daha çok sevdim ben. keşke daha da küçük yapsalarmış. şimdi benim 206 ya bisiklet taşıma aparatı falan takıcam. pasta cila yapılıcak. ufak tefek birkaç şey daha eklemem lazım. keşke bide port bagaj ayarlayabilsem.  

Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2019 Saat 13:48

küçük arabayı her zaman daha çok sevdim ben. keşke daha da küçük yapsalarmış. şimdi benim 206 ya bisiklet taşıma aparatı falan takıcam. pasta cila yapılıcak. ufak tefek birkaç şey daha eklemem lazım. keşke bide port bagaj ayarlayabilsem.  

http://letgo.onelink.me/O2PG/ebf21d5b" rel="nofollow - https://letgo.onelink.me/O2PG/ebf21d5b

Aracım bu 😂 hayırlısı ile bi alabilsek arabayı bende bir kaç şey yapacam da 

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2019 Saat 14:09

http://letgo.onelink.me/O2PG/ebf21d5b" rel="nofollow - https://letgo.onelink.me/O2PG/ebf21d5b

ürün hala satılık mı

Mesajı Yazan: bilisimci01
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2019 Saat 15:12
2 ay Önce Bendede Ford Escort vardi Ne alsam diye araştırma yatpım tek olduğum bekar olduğum için golf corsa yada 206 olarak düşündüm sonuç olarak model ve fiyat arasında kaldım 206 2006 feline aldım HDİ gayet güzel aldığımda bakım yaptırdım sorunsuz biniyorum  ford iyiydi ama sanayi ile ortak oldum son zamanlarda birde hararet sorunu vardı artık sıkıntı oluyordu 206 ile her yere girip çıkıyorum park sorunu olmuyor birde yakıt olarak oldukca iyi bence illakı sorunlar çıkar ama kötü bi araç değil 

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2019 Saat 15:35
Orjinalini yazan: bilisimci01 bilisimci01 Yazdı:

2 ay Önce Bendede Ford Escort vardi Ne alsam diye araştırma yatpım tek olduğum bekar olduğum için golf corsa yada 206 olarak düşündüm sonuç olarak model ve fiyat arasında kaldım 206 2006 feline aldım HDİ gayet güzel aldığımda bakım yaptırdım sorunsuz biniyorum  ford iyiydi ama sanayi ile ortak oldum son zamanlarda birde hararet sorunu vardı artık sıkıntı oluyordu 206 ile her yere girip çıkıyorum park sorunu olmuyor birde yakıt olarak oldukca iyi bence illakı sorunlar çıkar ama kötü bi araç değil 

şu aracım nasipse satılsın alacam inş :D 

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2019 Saat 15:35

ürün hala satılık mı

ürün hala satılık mı derken :D 

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2019 Saat 07:22

ürün hala satılık mı

ürün hala satılık mı derken :D 

LOL

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2019 Saat 14:28
ya nasip diyoruz :D 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net