Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Radyatör e 2. hararet müşürü?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=47381
Tarih: 17 Ağustos 2025 Saat 16:33
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Radyatör e 2. hararet müşürü?
Mesajı Yazan: lilokan
Konu: Radyatör e 2. hararet müşürü?
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2018 Saat 15:04
baska birsey icin icin gittigim ve bu arada hararet bazen 100 e yaklasiyor dedigim ustam radyatöre bakti ve bu radyatöre 2. bir müşür takilabilecegini söyledi. 87 veya 90 da fan acar dedi. Hararet sorunun kalmaz diyor. Bu konuda bilgisi olan varmi? Dedigi gibi yaptirmalimiyiz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 03 Aralık 2018 Saat 09:31
ben açıkcası hiç duymadım hocam. 2 ci müşürü takacak ama araç beynine bunu nasıl göstereckte fan açacak belki basit bir kaç eletrik işlemi ile yapılabilir ama ben hiç duymadım açıkcası. 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2018 Saat 10:03
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

ben açıkcası hiç duymadım hocam. 2 ci müşürü takacak ama araç beynine bunu nasıl göstereckte fan açacak belki basit bir kaç eletrik işlemi ile yapılabilir ama ben hiç duymadım açıkcası. 
biraz daha arastirmak lazim ozaman hocam basimiza is almayalim :))

Mesajı Yazan: hozer33
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2018 Saat 13:21
benim araçta hararet sorunu vardı böyle bir tavsiyede bulundular bir nebzede olsa çözüm oldu , yapıyorlar sıkıntı yok, birinci fan 95 gibi ikinci fan 100 civarında açıyor,

Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2018 Saat 22:42
Orjinalini yazan: hozer33 hozer33 Yazdı:

benim araçta hararet sorunu vardı böyle bir tavsiyede bulundular bir nebzede olsa çözüm oldu , yapıyorlar sıkıntı yok, birinci fan 95 gibi ikinci fan 100 civarında açıyor,
hocam musuru taktiktan sonra beyin veya elektrik falan kurcaliyorlarmi? Risklimi yoksa basit bir islem mi?

Mesajı Yazan: hozer33
Mesaj Tarihi: 18 Aralık 2018 Saat 11:40
mersinde bir ustaya yaptırdım beyine baglantı yaptıgını söyledi bir kaç yerde zaten bu ustaya yönlendirmişti , heryere verme dediler, ama gözümlede görmedim.

Mesajı Yazan: x571
Mesaj Tarihi: 18 Aralık 2018 Saat 21:18
Orjinalini yazan: lilokan lilokan Yazdı:

baska birsey icin icin gittigim ve bu arada hararet bazen 100 e yaklasiyor dedigim ustam radyatöre bakti ve bu radyatöre 2. bir müşür takilabilecegini söyledi. 87 veya 90 da fan acar dedi. Hararet sorunun kalmaz diyor. Bu konuda bilgisi olan varmi? Dedigi gibi yaptirmalimiyiz?

İyi de ikinci kademe zaten 95 gibi açmıyor mu. Öyle saçma sapan şeylere girmeyin birşey olur toplayamazsınız arabayı. Sizin yapacağınız en doğru şey ikinci kademe fan açıyor mu onu kontrol etmek. En kolay yolu da klima ile kontrol diye biliyorum.

Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2018 Saat 22:43
Orjinalini yazan: x571 x571 Yazdı:

Orjinalini yazan: lilokan lilokan Yazdı:

İyi de ikinci kademe zaten 95 gibi açmıyor mu. Öyle saçma sapan şeylere girmeyin birşey olur toplayamazsınız arabayı. Sizin yapacağınız en doğru şey ikinci kademe fan açıyor mu onu kontrol etmek. En kolay yolu da klima ile kontrol diye biliyorum.

Haklısınız hocam dogru düzgün usta bulamiyoruz butun problem bu aslinda

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net