Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

asistans (çekici) hizmeti hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=45696
Tarih: 13 Mayıs 2025 Saat 14:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: asistans (çekici) hizmeti hakkında
Mesajı Yazan: talip206
Konu: asistans (çekici) hizmeti hakkında
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2017 Saat 18:57
Sigorta vakti geldi çattı yine. Sbm.org.tr adresinden sorgulama yaptım.Tavan fiyat uygulamasından dolayı bütün şirketler aynı fiyatı verdiler. 1 2 tl ya oynuyor ya oynamıyor. Hangi şirkete yaptırayım diye düşünürken aklıma bizim forum geldi ve  sigortacı olan @seamad (Muttalip) arkadaşımızı arayıp sigorta yaptırdım.
Bunun yanı sıra çok uygun fiyata(35tl) asistans hizmeti de sağladı. Yaptırmak isteyen olursa gerçekten çok avantajlı. İlla ki sigorta zamanının olması gerekmiyor. İstenilen an yapılıyor. Ben aklımda kalan özelliklerini yazayım;

Arıza, benzin bitmesi ve kaza durumunda ücretsiz çekici,
lastik patlamasında ücretsiz yol yardım, ücretsiz oto çilingir hizmeti

Bildirdiğiniz adresteki evinizde su,elektrik arızalarında ve cam kırılmalarında ücretsiz tamir.
ücretsiz çilingir.
Bugün bir çekici 150 tlden aşağı çekici, 50 tlden aşağı çilingir bulmak bile zorken fiyatı bana makul geldi. Sanırım @sonerkyl (Soner) arkadaşımızda yaptırmıştı.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 10:09
aynen hocam 206 aracıma yaptırdıktan 2 sonra radyatör hortumu patlamıştı hemen aradım geldiler ücretsiz götürdüler. adam sordum kaça götürüyorsunuz diye abi en yakın sanayi 80 tl demişlerde 4 km yol için. Bence uygun fiyat 35 tl hiç birşey arkadaşlar 3 paket siğara parası

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: seamad
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 14:46
Dostlar; Dün Talip arkadaşımız aradı aracının sigorta poliçesini ve çekici hizmetinin bulunduğu Ferdi Kaza poliçesini tanzim ettik, bundan önemlisi kendisi ile tanıştık, ben forumda bir peugeot sever olarak bulunuyorum yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için sigortacı kimliğimle ön plana çıkmayı çok sevmiyorum, dostlarımız faydalansın diye bu poliçeden bahsetmiştim bayada arkadaşlara poliçe kestik faydalananlarda çok oldu ilk faydalanan Soner olmuştu :) bu arada sadece çekici olarak düşünmeyin poliçede konut yardım , sürekli sakatlılık ve vefaat durumunda 20.000 TL tazminat gibi teminatlarda var hatta kasko yaptıramayan arkadaşlar için bu poliçenin kapsamını genişleterek yılda bir defa cam ayrıca mini onarım gibi teminatlarda eklenebiliyor, Talip arkadaşımıza bu konuyu tekrar gündeme getirdiğinden dolayı teşekkür ederim sağlıcakla kalın...

Mesajı Yazan: uzunca961
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 14:47
Anlamadım ben şimdi. Benim şuan aktif olan sigortaya 35 tl ye ilave asistans hizmeti ekleyebiliyormu yoksa sıfırdan yaparken mi eklemek lazım

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 14:57
Orjinalini yazan: uzunca961 uzunca961 Yazdı:

Anlamadım ben şimdi. Benim şuan aktif olan sigortaya 35 tl ye ilave asistans hizmeti ekleyebiliyormu yoksa sıfırdan yaparken mi eklemek lazım

Aracınızdan bağımsız olarak ferdi kaza sigortası yapıyoruz bu poliçe kapsamında yılda 1 defa kaza 1 defa arıza ( benzin bitmesi dahil ) çekici hizmeti ve hatta konutunuz içinde asistan hizmeti veriyoruz ayrıca ferdi kaza poliçesi kapsamında ölüm / sürekli sakatlılıkta 20.000 TL de teminat verilmekte.

Not: poliçenizin başlangıç tarihi baz alınmamakta dilediğiniz zaman yaptırabilmektesiniz, bu poliçenin bedeli 35 TL değil yani kimse o rakama yapmıyor biz sadece forum üyelerine bu rakama poliçe tanzim ediyoruz ( kişi yaşı ve mesleği durumlarda rakam değişebiliyor )

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 16:27
Orjinalini yazan: seamad seamad Yazdı:

Dostlar; Dün Talip arkadaşımız aradı aracının sigorta poliçesini ve çekici hizmetinin bulunduğu Ferdi Kaza poliçesini tanzim ettik, bundan önemlisi kendisi ile tanıştık, ben forumda bir peugeot sever olarak bulunuyorum yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için sigortacı kimliğimle ön plana çıkmayı çok sevmiyorum, dostlarımız faydalansın diye bu poliçeden bahsetmiştim bayada arkadaşlara poliçe kestik faydalananlarda çok oldu ilk faydalanan Soner olmuştu :) bu arada sadece çekici olarak düşünmeyin poliçede konut yardım , sürekli sakatlılık ve vefaat durumunda 20.000 TL tazminat gibi teminatlarda var hatta kasko yaptıramayan arkadaşlar için bu poliçenin kapsamını genişleterek yılda bir defa cam ayrıca mini onarım gibi teminatlarda eklenebiliyor, Talip arkadaşımıza bu konuyu tekrar gündeme getirdiğinden dolayı teşekkür ederim sağlıcakla kalın...

Cam olayını bilseydim ekletirdim hocam sonradan eklenebiliyor mu? prosedürü nasıl. Gelip foto çekimi falan oluyor mu yoksa direkt poliçe düzenlemesi oluyor mu.   

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2017 Saat 17:13
Orjinalini yazan: talip206 talip206 Yazdı:

Cam olayını bilseydim ekletirdim hocam sonradan eklenebiliyor mu? prosedürü nasıl. Gelip foto çekimi falan oluyor mu yoksa direkt poliçe düzenlemesi oluyor mu.   

Özelden bilgi vereceğim

Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2017 Saat 13:31

Orjinalini yazan: talip206 talip206 Yazdı:

Özelden bilgi vereceğim

Bilgi için teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net