kapak taslama ve hacım buyutme
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4569
Tarih: 22 Ağustos 2025 Saat 22:38 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: kapak taslama ve hacım buyutme
Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Konu: kapak taslama ve hacım buyutme
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 02:49
106 xs aracımın performansını yukseltmek ıstıyorum kapak taslama ınce conta ve derecelı egzantrık chıp tunıng ıslemlerı yabmak ıstıyorum ayrıca rektefe yabsam hacım buyutebılırmıyım bu konuda bana yardımcı olabılıcek arkadaslar olur ve bır usta tavsıye ederlerse cok memnun kalırım
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 08:15
dırek chıp taksan daha ıyı olmaz mı .. ?
|
Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 09:52
Araç 1.6 muhakkak verim alırsın. Ancak ciddi bir maliyet ve iyi bir usta gerekli. Aynı zamanda bu kadar uygulamadan sonra sağlam bir timing yapılması gerekecek, yoksa subap bükmen işten bile değil. Eğer aracında ciddi bir motor arızası yoksa riske atma derim. Ama hazır motor bitmişken aradan çıksın dersen o da senin seçimin
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 10:12
çok paran varsa motora gir.ama elindeki para sadece motoru yaptıracak kadarsa uzakdur.ne olursa hangi usta yaparsa yapsın oynanmıi bir motor 1-2 ay dikiş tutar sonrası hep masraf hep masraf..karar senin devir ekonomi devre
|
Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 11:03
Bence girme yaw..GTI olsa değer de XS e değmez
|
Mesajı Yazan: sam106
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 11:17
gir kardesım turboyu fena olursun yapcaksan saglam yap kısa dercelı koy duz boru bak bakım kac goryosun
|
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 11:24
hasimayaz Yazdı:
Araç 1.6 muhakkak verim alırsın. Ancak ciddi bir maliyet ve iyi bir usta gerekli. Aynı zamanda bu kadar uygulamadan sonra sağlam bir timing yapılması gerekecek, yoksa subap bükmen işten bile değil. Eğer aracında ciddi bir motor arızası yoksa riske atma derim. Ama hazır motor bitmişken aradan çıksın dersen o da senin seçimin | hocam bu yag eksıltme yuzunden komple bır bakıma sokmak ıstıyorum aracı hemde bu ıslerı halledeyım dıyorum ıstanbulda bıldınız ıyı bır yer varmı bu konuda
|
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2009 Saat 11:43
sam106 Yazdı:
gir kardesım turboyu fena olursun yapcaksan saglam yap kısa dercelı koy duz boru bak bakım kac goryosun | aynen baba hep gtı hep gtı xıc xs le oynıyan yok verıyıp çaputu elıne mılletın yapıyım sunlarıda  
|
|