208 Xenon Hk.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 208
Forum Tanımlaması: 207' yi değiştiren süper mini grubundaki yeni modeldir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44708
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 04:21 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 208 Xenon Hk.
Mesajı Yazan: SerKan1923
Konu: 208 Xenon Hk.
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2017 Saat 20:47
Merhaba Arkadaşlar.
208 Aracımın Uzun ve Kısa Farlarını Xenon, Sislerini Beyaz ve Geri Vites Ampülünü Beyaz Yapmak İstiyorum.
Not: Şimşek Etkili Nedir? Uzun Kısa Fark Ediyor mu?
Sizlerden Ricam Sorun Yaşamayacağım Markaları Mümkünse Satış Linki İle Benimle Paylaşmanızdır.
Şimdiden Teşekkür Ederim.
------------- TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: maximusti
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2017 Saat 21:52
Uzunlara Xenon far olmaz. Çünki farları yaktığında yaklaşık 3 4 saniyede yanıyor. Bu da selektör yapamaman demek oluyor. Uzunlara led olur. Onlarda şimşek etkili olur. Türkiyede 200 tl civarında takılıyor. Ben çinden aldım 12 usd ye. Ama henüz takmadım.
Kısalara Xenon taktırabilirsin, bunun için ilk olarak balast takman gerekiyor. Herhangi bir oto aksesuarcı da 100 150 tlye taktırabilirsin. İstersen kısalarada led takılabilir. Ledlerin bir avantajı kesip biçme yapmadan takabiliyorsun. Ama bazılarının arkasındaki fan far yuvasına sığmayabiliyor. Ya kapakta delik açacaksın yada arkası kısa olandan bulacaksın.
Çinden almak üstersen link gönderebilirim.
------------- Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2017 Saat 21:57
maximusti Yazdı:
Uzunlara Xenon far olmaz. Çünki farları yaktığında yaklaşık 3 4 saniyede yanıyor. Bu da selektör yapamaman demek oluyor. Uzunlara led olur. Onlarda şimşek etkili olur. Türkiyede 200 tl civarında takılıyor. Ben çinden aldım 12 usd ye. Ama henüz takmadım
Kısalara Xenon taktırabilirsin, bunun için ilk olarak balast takman gerekiyor. Herhangi bir oto aksesuarcı da 100 150 tlye taktırabilirsin. İstersen kısalarada led takılabilir. Ledlerin bir avantajı kesip biçme yapmadan takabiliyorsun. Ama bazılarının arkasındaki fan far yuvasına sığmayabiliyor. Ya kapakta delik açacaksın yada arkası kısa olandan bulacaksın.
|
Çok Sağ Olun.
|
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2017 Saat 22:13
maximusti Yazdı:
Uzunlara Xenon far olmaz. Çünki farları yaktığında yaklaşık 3 4 saniyede yanıyor. Bu da selektör yapamaman demek oluyor. Uzunlara led olur. Onlarda şimşek etkili olur. Türkiyede 200 tl civarında takılıyor. Ben çinden aldım 12 usd ye. Ama henüz takmadım.
|
Peki Uzun ve Kısalara Led Dediğinizden Taksam Aydınlatması Nasıl? Sıkıntı Yaratır mı Gece ? Mümkünse Türkiye Satış Linki Verir misiniz ?
Sis Ampullerimin Kodunu bilmiyorum bir türlü okuyamadım.
|
Mesajı Yazan: LUDACRIS
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2017 Saat 00:53
Ledler icin aydinlatmada yetersiz diye duymustum. Kisalar icin kullanacaksiniz arastirin derim
|
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2017 Saat 08:38
LUDACRIS Yazdı:
Ledler icin aydinlatmada yetersiz diye duymustum. Kisalar icin kullanacaksiniz arastirin derim |
Anladım Ben Uzun ve Kısalar Eşit Olsun Sırıtmasın İstemiştim.
Bu Şekilde Orijinal Farları Kullanacağız Mecburen Başka Çözüm Yoksa.
|
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2017 Saat 09:36
Kesip Biçmeden, Vs. Ek Bir Şey Taktırmadan Yok mu Kaliteli Bir Led Orijinal Ampüller Gibi ? Aydınlatmada Sorun Yaratmayacak?
İstediğim İşlemleri Yapan 208'ci Yok mu?
|
|