Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Insignia'nın ön satışına başlandı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4307
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 05:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: Insignia'nın ön satışına başlandı
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Insignia'nın ön satışına başlandı
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:17
 

23 ayrı Avrupa ülkesinden, 59 jüri üyesinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda yılın otomobili seçilen Opel Insignia’nın Türkiye’de ön satışına başlandı.

Aktif - pasif güvenlik, konfor, geniş motor seçenekleri İnsignia’nın dikkat çeken özellikleri. Ekipman olarak FlexRide süspansiyon ve dokuz farklı koşula uyarlanan Sürüşe Duyarlı Ön Farlar gibi değişik seçeneklere sahip Insignia segmentinin standartlarını yukarı taşıyor. Insignia’nın fiyatları 48.750 ile 120.331 YTL arasında değişiyor.

http://otomobil.mynet.com/haberler/galeri/8/1 - Opel Insignia fotoğrafları için tıklayın

Nefes kesici tasarımı ve öncü teknolojisi ile yeni Opel Insignia notch, hatchback ve station wagon modellerine sahip. Insigna’nın elit tarzı heykel sanatçılığının Alman duyarlılığı ile birleşmesi olarak özetlenebilir. Otomobilin tutumu, dinamik ve akustik kalitesi üzerinde etkili olan 0.27’lik Cd’si ile özellikle aerodinamik anlamda verimli oluşunu ispatlıyor.

Opel Insignia 2009 Şubat ayında Türkiye pazarına yedi farklı motor seçeneği ile sunulacak. Tüm bu motor seçenekleri Euro 5 emisyon standartları ile uyumlu ve 6 vitesli manuel ya da otomatik şanzımana sahip.

Dört benzinli motor seçeneği dört silindir 115 hp ile 260 hp bir V6 motor arasında sıralanıyor. Üç yeni doğrudan enjeksiyonlu turbo dizeller 2.0 litre hacimdeki özellikleri ile Insignia için özel olarak geliştirilmiş. 110 ile 190 hp arasında güç ve 260 ile 400 Nm arasında değişen tork değerleri sağlıyor. Seçeneklerin tümü CO2 emisyonlarında oldukça rekabetçi. Dikkat çekici şekilde düşük yakıt tüketimli ve CO2 emisyonlu ecoFLEX modeli de yakın gelecekte piyasaya çıkacak.




Cevaplar:
Mesajı Yazan: lutfuk
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:21
emeğine sağlık


Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:44
güzele benziyor ama binip kullanmak lazım yinede param olsa vermem bu arabaya bu kadar parayı...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:50
bu araç için çok güzel diyorlar


Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:51
Evet melih bu araca bindim ben harika..


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 22:58
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Evet melih bu araca bindim ben harika..
 
barlas da incelemiş hatta test için gün almışlardı çok güzel diyordu


Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 23:00
Mükemmel ötesiii



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net