Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CD okuma sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42416
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 15:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: CD okuma sorunu
Mesajı Yazan: ymehmet
Konu: CD okuma sorunu
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2016 Saat 16:36
Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar.

Aracımın cd çaları cd'leri çoğunlukla okumuyor. Yeni bir cd çalar almamı mı tavsiye edersiniz yoksa orjinalini tamir mi ettireyim?

-------------
Yakıt Cimrisi Otoban Faresi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2016 Saat 17:32
tamir ettirmek ucaza malolur ama ömrü sanş. yeni bir teyp alırsanız mutlaka koldan kumanda işle uyumlu olanı tarcih edin.

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: xmen
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2016 Saat 19:46
Hangi cdleri okumuyor hocam, orjinal cdleri mi yoksa kendi yazdırdığıniz cdleri mi..

-------------
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD
2003 renault clio 1.5 DCI
2006 peugeot 307 1.6 HDI
2006 ford fiesta 1.4 TDCI

Mesajı Yazan: sanctuary35
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2016 Saat 21:41
daha yavaş hızda daha az şarkıyla cd yazın

-------------
Aslan besleyen yemini düşünmez.

Mesajı Yazan: OguzhanKucuk61
Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2016 Saat 22:15
MP3 çalmaz zaten. Track olarak yazmanız lazım. Eğer Track yapmıyorsanız çalmaz. Track olduğu halde çalmıyorsa cd gözünde problem vardır. Benim orj. Teypte o vaziyette şuan

-------------
https://hizliresim.com/zjMbaB" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 01:38
Her yazma cd yi okumuyor bu teypler. Cd kaliteli olmalı, ben philips kullanıyordum en sorunsuz çalışan oydu, yazma işlemini yavaş hızda yapın. Bu dediklerimi uygulayın sorunsuzca çalışır eğer teyp arızalı değilse. Ayrıca teyp olarak pioneer öneririm kumanda kolunu aktifleştirip kullanırsınız.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: themurat54
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 09:03
Bilgisayarlar için optik temizleyici cdler oluyo, cd nin üzerinde küçücük bir fırça var cd romun optiğine denk geliyo, tozlanmışsa temizliyo. tabi arabada işe yarar mı bilmiyorum ama bence denemeye değer.

-------------
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 10:26
Cd leri düşük hızda track şeklinde yazdırıyorum ama yine de okumuyor. Orijinal cd yi ise 7-8 denemede zorla okuyor. Ama dediğim gibi kararsız kaldım işte, acaba orjinalini tamir mi ettirsem yoksa Barut hocamın dediği gibi Pioneer ya da kumanda uyumlu başka bir sıfır teyp mi alsam;?

-------------

Mesajı Yazan: TRK
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 13:08
Orjinalini yazan: Barut Barut Yazdı:

Her yazma cd yi okumuyor bu teypler. Cd kaliteli olmalı, ben philips kullanıyordum en sorunsuz çalışan oydu, yazma işlemini yavaş hızda yapın. Bu dediklerimi uygulayın sorunsuzca çalışır eğer teyp arızalı değilse. Ayrıca teyp olarak pioneer öneririm kumanda kolunu aktifleştirip kullanırsınız.

Selam Barut,

Hangi teybi önerirsiniz ayrıca kumanda kolu aktifleştirme olayını nasıl halledicez??

-------------
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 15:58
Orjinalini yazan: TRK TRK Yazdı:

Selam Barut,

Hangi teybi önerirsiniz ayrıca kumanda kolu aktifleştirme olayını nasıl halledicez??

Pioneer deh-x2750ui öneririm iki amfi çıkışlı ve ileriye dönük olur, fiyat olarakta gayet makul kendi aracımda kullanıyorum. Kumanda olayını izmirde bi arkadaş var 50 tl ye halloluyor ben ona yaptırdım memnunum. Numara verebilirim.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2016 Saat 16:01
Eğer daha ucuz olsun dersen pionerin daha alt serilerine bakabilirsin cd olmayan versiyonları daha ucuz 170 civarı.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: ARDADOGAN
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2016 Saat 02:44
hiç uğraşma al yeni teyp taktır ama teybin arkasında w/r girişi olmasına dikkat et aux gibi ondan olmasına dikkat et pionnerler için n 11 de direksyon kolunu aktif hale getiren aparatlar var 109tl. ama orjinal teybi muhafaza et saat tarih ayarlamak için işe yarıyor orjinal soketi sakın söktürme birde

-------------
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2016 Saat 10:01
Teşekkürler Arda hocam zaten orijinal teyp sadece track çalıştırıyor. İstedğin müzikler için cd yazdırıp 17-18 şarkı dinleyebiliyorsun usb ye onlarca şarkı atmak varken track tam bir ızdırap :)

-------------

Mesajı Yazan: TRK
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2016 Saat 09:00

Orjinalini yazan: TRK TRK Yazdı:

Selam Barut,

Pioneer deh-x2750ui öneririm iki amfi çıkışlı ve ileriye dönük olur, fiyat olarakta gayet makul kendi aracımda kullanıyorum. Kumanda olayını izmirde bi arkadaş var 50 tl ye halloluyor ben ona yaptırdım memnunum. Numara verebilirim.

Tamam Barut Hocam dediğiniz model üzerinde yoğunlaşıcam. Bu hafta sonu halledicem nasipse bu işi. Siz telefonunu gönderin isterseniz İzmir deki arkadaşın telefonunu burdan yada özelden. Ben kendisi ile irtibata geçerim.

-------------
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net