Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 XSI

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41260
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 14:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 XSI
Mesajı Yazan: ahmetreha61
Konu: 307 XSI
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2016 Saat 01:46
Selamun Aleyküm foruma yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var sorularım olacak.
1-) 307 sorunlu arabadır lafı dolanıyor(itibar etmiyorum) görüşleriniz nelerdir?
2-) 307 XSI düşünüyorum önerirmisiniz
3-) Yakıt-Performans konusunda yardımcı olurmusunuz, tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2016 Saat 02:33
2000 Motor hacmi 138 beygir gücü 190 nm tork.

Mesajı Yazan: usta307
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2016 Saat 09:48
Kardesim peugeot marka olarak biraz soguk geliyor insanlara bende 307 xs 1.6 110 luk benzin lpg var performans yakit olarak gayet iyi tabiki benzin fiyatlari ulkemizde ucuk benzinde biraz fazla yakiyor normal olarak almadan once bende soguk bakiyordum ama kullandikca konfor ve performans olarak sevdim kardesim modelden ziyade arabalarin sizden onceki kullanicilari da cok onemli nasil kullanildi bakimlari duzenli yapildi mi gibi bence problemler markadan cok kullanici odakli her otoda oldugu gibi bazi kronik problemler var tabiki forumda dikkatle incelersen. Bunlarin ne oldugunu gorursun mesale sinyal kolu com 2000 degimiz parca hemem hemen tum 307 problem ama cok kafaya takacak bir seydegil yedek parca 307 bol ve internetde 3-4 buyuk tedarikci firma var fiyatlar cok ucuk degil bir alman otomobiline gore tabiki bu goreceli bir kavram bana hos güzel gelen bir baskasina siradan gelebilir birde daha once baska bir marka kullaniyorsan. Onunla kiyas yap ornekle passat 1.9. Once kullanmis biri 307 begenmesi zor

Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2016 Saat 14:29
Orjinalini yazan: usta307 usta307 Yazdı:

Kardesim peugeot marka olarak biraz soguk geliyor insanlara bende 307 xs 1.6 110 luk benzin lpg var performans yakit olarak gayet iyi tabiki benzin fiyatlari ulkemizde ucuk benzinde biraz fazla yakiyor normal olarak almadan once bende soguk bakiyordum ama kullandikca konfor ve performans olarak sevdim kardesim modelden ziyade arabalarin sizden onceki kullanicilari da cok onemli nasil kullanildi bakimlari duzenli yapildi mi gibi bence problemler markadan cok kullanici odakli her otoda oldugu gibi bazi kronik problemler var tabiki forumda dikkatle incelersen. Bunlarin ne oldugunu gorursun mesale sinyal kolu com 2000 degimiz parca hemem hemen tum 307 problem ama cok kafaya takacak bir seydegil yedek parca 307 bol ve internetde 3-4 buyuk tedarikci firma var fiyatlar cok ucuk degil bir alman otomobiline gore tabiki bu goreceli bir kavram bana hos güzel gelen bir baskasina siradan gelebilir birde daha once baska bir marka kullaniyorsan. Onunla kiyas yap ornekle passat 1.9. Once kullanmis biri 307 begenmesi zor

Öncelikle teşekkür ediyorum değerli yorumlariniz için alırken dikkat gereken husus var mı exper raporu yeterlimi yoksa ?

Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2016 Saat 23:49
Yokmu yardim

Mesajı Yazan: usta307
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2016 Saat 00:28
Exper raporu yeterli bence kardesim sen kendin koltuga otur kendin kullan.icine sindimi tamam extra soylecegim daha once soyledigim gibi sinyal far kolu saglikli calisiyormu diye bak aklinda bulunsun sifiri 450 tl cd calar varsa ustunde calisiyormu on duzen 307 kotu yollarda cabuk yıpranıyor bunlar 307 has diger tum otomobilerde oldugu gibi motor genel durumu performans ina bakarsin birde kendi fikrim birde peugeot ustası görsün exper raporlari genelde gorsel boya gibi seylere bakiyorlar arabanin kendi dilinden anlayan bir usta onlardan daha çok sey söyleyecek tir

Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2016 Saat 05:30
Usta saol:)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net