Bulunamayan klima gazı kaçağı
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39808
Tarih: 16 Haziran 2025 Saat 07:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Bulunamayan klima gazı kaçağı
Mesajı Yazan: captain_b5
Konu: Bulunamayan klima gazı kaçağı
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2015 Saat 21:58
Herkese merhabalar arkadaslar aracimin klima gazi bitip duruyor 3ayri yerde toplam 4kez kontrol ettirip gaz bastirdim hepside sistemde kacak yok diyorlar ve gazi basip geri yolluyorlar 1hafta icinde gaz geri bosaliyor basina gelen var mi acaba makineye bagliyorlar kacak yok normal basinc olcen bi aletle bakiyorlar yine kacak yok nerden kaciriyor bu araba kafayi yicem
------------- 2004-X-Line 1.4HDi
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ondercan
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2015 Saat 22:27
kardeşim. klima radyatörüne baktır 206 larda birçok kez yaşadım problemi .radyatörcü bile saglam dedi.ama klima gazı içine kaçak sıvısı koydugunda çok ufak birkaç yerde buldum.kesinlikle radyatöre baktır derim.
|
Mesajı Yazan: suppor
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2015 Saat 22:49
Aynen usta radyotor butun 206 larda kronik benimde curuk gecen sene bastirdim gazi ama hala super sogutuyo
|
Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2015 Saat 09:13
Kaçak kontrolünü renkli gaz basıp 1 hafta sonra özel ışık ve gözlük ile yapıyorlar, ben de bir tanesine gittiğimde arabaya karşıdan bakıp radyatör değişecek dedi baya masraflı bir şeydi, başka bir yere gitim dediğim şekilde kontrol yapıldı ve gaz basılan boruda kaçak buldular, boru komple iptal edildi, sorun kalmadı.
------------- 206 1.4 + LPG
|
Mesajı Yazan: timo206
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2015 Saat 09:23
Aynı sorun bende de var.1 hafta önce dediğiniz gibi kaçak testi yapılıp kaçak yok denilip 70 TL ye gaz basıldı.1 hafta sonra puff. Geri gittiğimdede falan da filan da 100de100 test doğru cıkmazda bilmem ne. yani anlıyacağın işi çakallığa vuranlar olduğu sürece o kaçak bulunmaz. havadan para kazanmak bu olsa gerek. sonradan bana söylenen aracını bırak 3 gün kalsın bi bakalım sisteme. kelebeklerden mi kompresor agzından mı vs vs. aslında işi biliyorlar bilmemezliğe vuruyorlar benim görüşüm .
|
|