Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

peugeot'ya vurup kaçan araç

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39169
Tarih: 21 Mayıs 2025 Saat 19:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: peugeot'ya vurup kaçan araç
Mesajı Yazan: skksomerrr
Konu: peugeot'ya vurup kaçan araç
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 00:41
Merabalar herkese bugün aracimi cadde ustunde dortluleri acarak park ettim 2vey 3 dkka suren bir isim vardi tam geldim bir kamyon catur cutur komple aynayi kirdi atti sonra hopp derken koymasaydin diyerek kaçtı. Plakaya ve fotoğraflar i cektim sigortaciya gidicem acaba yapmam gereken bir durum var mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: KuzuX
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 00:56
Eğer park yasak olan yere park ettiysen hiçbir şey yapamazsın dostum.

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 00:58
Yok ücretli park var cadde boyu .

Mesajı Yazan: KuzuX
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 01:01
O zaman bir şansını dene ama 1 tane ayna içinde kimse o adamı arayıp bulmaz. Welcome to Turkey.

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 01:26
O da dogru sende haklısın. Hadi bakalım hayırlısı pazartesi şansimizi ssigortacida denicez

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 03:14
Valla zor be hocam o iş adam gittiyse plakayıda alsan bişey değişmiyor pek.50 TL ayna zaten hasar kaydı açtığına değmez.Bu tarz şahıslara tavsiyem birazcık insan olsunlar koymasaydın da nedemek ben caddenin ortasınada koysam benim malıma çarpıp kaçamazsın zarar verdiysen ödiceksin bu kadar basit ama nerde insanlık kalmamış kınıyorum böylelerini.50 TL lik ayna için bir gün birine denk gelir ne şehittir ne gazi olur ondan sonra haberi yok bu kadar rahat olmasıda şaşırtıcı.Sizede geçmiş olsun diyorum.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 11:14
gecmis olsun. üzücü bir durum tabiki.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesajı Yazan: fxmen
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 13:21
Bendende ufak bir tavsiye digortaya gitme trafik sigortasini oderken hasar kaydı tutturdugun icin primin artar

-------------
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234

Mesajı Yazan: tezmert
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 13:27
Arabayı satarken tramer de kaza olarak görünür. bence cebinden yaptır. 
geçmiş olsun

Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 17:48
155 i ara şikayetçiyim aracıma vurup kaçtılar plakasını aldim de. O kamyoncuyu evinden alıp gelirler. Hiçbirşey yapmazlar diye düsünmeyin. Bizim başımıza geldi araca vurmuşlar komşu plakayı almış polisi aradık plakadan adamın evine gidip karakola çağırdılar. Sizde öyle yapın hem o kamyoncu o korkuyla uğraşmayim diye masrafını karsilar hemde sigorta falan uğraşmazsın. Hem de bir daha o şekilde istediğime vururum basar giderim yapamaz.

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 18:29
Orjinalini yazan: talip206 talip206 Yazdı:

155 i ara şikayetçiyim aracıma vurup kaçtılar plakasını aldim de. O kamyoncuyu evinden alıp gelirler. Hiçbirşey yapmazlar diye düsünmeyin. Bizim başımıza geldi araca vurmuşlar komşu plakayı almış polisi aradık plakadan adamın evine gidip karakola çağırdılar. Sizde öyle yapın hem o kamyoncu o korkuyla uğraşmayim diye masrafını karsilar hemde sigorta falan uğraşmazsın. Hem de bir daha o şekilde istediğime vururum basar giderim yapamaz.

Valla benim bildiğim plakayı alsan bile merkeze gidildiğinde adam ödemiyorum derse senın şikayetçi olman lazım adamdan.Şikayetçi oluncada mahkemelik olman lazım.Şikayetçi değilim dersende elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider.Kendinize güveniyorsanız avukat sağlıycak imkanlarınız varsa ve bu işlere ayırcak zamanınız hakkınızı aramak kaçınılmaz onun dışında küçük tutarlar için bu işlere girmenizi tavsiye etmem yinede hak herkesin kendisinin benımkide kişisel kendi fikrim.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: Genc12
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2015 Saat 22:05
hocam kamyoncuların en doğal halleri zaten gecemedimi acımazlar takar giderler cunku benım günümün yarısı kamyoncularla gecıyo :) yanlış anlama bende kamyoncu degilim iş makinasi operatoruyum o yuzden iyi bilirim  geçmiş olsun 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net