Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Meclis'te makam araçları yenileniyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3881
Tarih: 19 Nisan 2025 Saat 16:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Meclis'te makam araçları yenileniyor
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Meclis'te makam araçları yenileniyor
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 09:45
Meclis'te makam araçları yenileniyor
Meclisin 2009 yılı için kiralamayı öngördüğü 54 makam aracıyla ilgili ihale yarın Meclis'te yapılacak
14 Aralık 2008 Pazar, 14:15

Meclisin 2009 yılı için kiralamayı öngördüğü 54 makam aracıyla ilgili ihale yarın Meclis’te yapılacak. 22. Dönem TBMM Başkanlık Divanı’nda alınan kararla, Meclis başkanvekilleri, TBMM idare amirleri, Grup başkanvekilleri ve TBMM Komisyon başkanlarının araçları değiştiriliyor.
ANKA’nın edindiği bilgiye göre, alım tarihinden 5 yıl geçmeden değiştirilemeyen Meclis makam araçları için çözüm ihale ile kiralama yolu bulundu. Makam araçlarının değiştirilme gerekçesi ise, peugeot ve Honda marka araçlarının uzun mesafeli yollara dayanmadığı ve senelik masraflarının fazla olması olarak gösteriliyor.
Daha önce makam araçlarını satın alan Meclis, 5 yılı doldurmadığı için ancak araçları kiralayabilecek. Meclis’e kiralanacak yeni 54 makam aracı, ihale sonucunda yapılacak sözleşme gereği, 31 Aralık 2011 tarihine kadar kullanılacak.

YENİ MAKAM ARAÇLARI “AUDİ –PASSAT" OLACAK
Alınan karar gereği, daha önce “peugeot marka araç kullanan; TBMM Başkanvekilleri, TBMM İdare Amirleri ve Grup başkanvekilleri yeni kiralanacak “Audi" marka araç kullanacaklar. “Honda" marka araç kullanan TBMM Komisyon başkanları ise 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren “Passat" marka arabaya binecekler.
TBMM’de kullanılan 54 eski araç ise, kanun gereği Maliye Bakanlığı’na devredilecek.
Bu arada, 23. Dönem 2. Yasama Yılı’nda, TBMM idari hizmet birimlerinin ulaşımının sağlanması için Genel Sekreterliğe kayıtlı 149 araç hizmet verdi. Milletvekilleri ve personel ihtiyaçları için 2. Yasama Yılı’nda 4 bin 622 ayrı göreve gidildi.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 09:46
hanı krız vardı :) koprulerde ıslam ulkelerıne satılıyormus tayyıp amcam yakında lıncolne bıner ..

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 09:56
Arkadaşlar Bu konu sabah Alem Fm de Nihat Sırdar tarafından dile getirildi

Başkanların araç değiştirme gerekçesi olarak
peugeot ve Honda marka araçlarının uzun mesafeli yollara dayanmadığı ve senelik masraflarının fazla olması olarak gösteriliyor.

Tabiki bu reklam kokan hareketlere Peugeot Turkey olarak Kayıtsız Kalamazdık
Direk canlı yayına bağlanarak Peugeot için yapılan bu haksız yakıştırmaya engel olduk

Özellikle Habertürk kaynaklı bu asılsız haberleri kınıyor
Kendilerini sorumlu gazetecilik adına araştırmacı olmaya davet ediyorum

Kaldi Ki Daha Peugeot yazmayı dahi beceremiyorlar
http://imageshack.us">

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 09:58
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

hanı krız vardı :) koprulerde ıslam ulkelerıne satılıyormus tayyıp amcam yakında lıncolne bıner ..

Haberin içeriğinden ziyade servis ediliş tarzı çok taraflıca Angry

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 10:01
Araçlara bak.Audi,Vw.Daha sağlam bişey alaydınız.Vekil başına Hummer verseydiniz.En zırhlı olanından!!Verdiğimiz vergiler sizin rahatınız için değil millet selahiyeti içindir.Ayıptır!!Bu kadar insanın vergisinin vebalini nasıl çekeceksiniz...AngryCensored

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 13:49
Bu konuyu bir partiye yüklemek yanlış sonuçta Meclis başkanvekilleri, TBMM idare amirleri, Grup başkanvekilleri ve TBMM Komisyon başkanlarının araçları bunlar her partinin milletvekili var arasında

Ben Bu konuyu Haber Türkü Kınamak için açtım

Canlı yayında bizi konuk ettiği için Alem Fm Nihat SIRDAR ve ekibine teşekkür ederim

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:01
Sabah Alem fm de Nihat Sırdar ile Deran abi nin konuşmasına bizzat tanık oldum

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:06
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Bu konuyu bir partiye yüklemek yanlış sonuçta Meclis başkanvekilleri, TBMM idare amirleri, Grup başkanvekilleri ve TBMM Komisyon başkanlarının araçları bunlar her partinin milletvekili var arasında

Canlı yayında bizi konuk ettiği için Alem Fm Nihat SIRDAR ve ekibine teşekkür ederim

Deran konuşmaya aldığı için  nihat SIRDAR sağ olsun ama oldum olası sevemedim o gıcık herifi...

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:10
Gün gelir o herbir kuruşun hesabı sorulur.. Az bassınlar daha çok dayanır..

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:11
Orjinalini yazan: yaşar yaşar Yazdı:

Deran konuşmaya aldığı için  nihat SIRDAR sağ olsun ama oldum olası sevemedim o gıcık herifi...
WinkWinkWink Valla abi ben sabahları ve akşamları dinliyorum, hep birşeyleri eleştiriyor, geyiğe alıyor, makaraya sarıyor, AKP,MHP,CHP farketmiyor onun için. Sevme meselesine gelince sadece dinliyorum

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:18
 ok

LOLLOL Okuyordur şimdi bunlarıda yarın bahseder yayında LOLLOL

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:20

ok

LOLLOL Okuyordur şimdi bunlarıda yarın bahseder yayında LOLLOL

Yarın uyumamam lazım servisteLOLLOLLOL

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 14:45
az gelir hepsine helikopter alsınlar utanmazlar

Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 15:56
Bravo gerçekten bravo Her forumun harcı değil canlı yayına çıkmak yakında televisyonlarda görürseniz pt yi hiç şaşırmayın

Mesajı Yazan: enderkaradag
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2008 Saat 17:13
bu kadarda olmaz ki  bizler neden aldığımız arabayı 10 sene kullanıyoruz yani biz onlardan iyimi kullanıyoruz o zaman bize helal olsun biz azla idare etmeyi bilen adamız demekki.malımızın kıymetini biliyoruz allah böyle israf edenleri ıslah eylesin

-------------
meRSiN

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2008 Saat 10:10
bu adamlar memleketin SÖZDE ve KAĞIT ÜSTÜNDE İDARECİLERİ olsalar bile sen bir ülkeyi temsil ediyorsan o ülkenin malını kullanıma teşvik etmek ZORUNDASIN passat audı honda türk malımı git doğana bin hatta konfor diyorsan slx e bin yada kendi fabrikanı kur ÇİN kadar da mı olamıyorsun farklı bir şey yapamıyosan da benzerini yap ama kendi yaptığın araca bin zamanında devrime engel olanlara duyrulur...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2008 Saat 10:15
krize doğru bir gidişat söz konusuyken araç yenilemenin anlamı nedir ?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net