KABLO TESİSATI
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38579
Tarih: 13 Haziran 2025 Saat 17:01 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: KABLO TESİSATI
Mesajı Yazan: ardem
Konu: KABLO TESİSATI
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2015 Saat 01:58
Arkadaşlar. Arka kapılarında kolon yerlerinde kablo tesisatı varmı. oralarda kolon bağlamak istiyorumda.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Adem Kurtuldu
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2015 Saat 08:46
ardem Yazdı:
<span style="line-height: 16.7999992370605px;">Arkadaşlar. Arka kapılarında kolon yerlerinde kablo tesisatı varmı. oralarda kolon bağlamak istiyorumda.</span> | yuksek ihtimalle vardir zaten arkalarda aracin kendinden hoparlor olmuyor nu ?
------------- #35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2015 Saat 14:35
BENİM ARACIMDA YOK SADECE YERLERİ YAPILMIŞ ONUDA DIŞTAN GÖRÜYORUM. AMA GÖRÜNÜŞE GÖRE KOLON TAKILABİLİYOR.
|
Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2015 Saat 21:10
Tesisat vardır. sadece hoparlör alıp takılacak. Eger çok aşırı kaliteli takıntın yoksa orjinal hoparlör almanı tavsiye ederim yedek parçacıdan. benim ön sağ patlaktı ses sistemi yapan yer 100 tl istedi. Ben yedek parçacıdan orjinalini tanesini 20 tl ye aldım kendim taktım.
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2015 Saat 00:15
Orijinal almamı söylemişsin bundan kastın diğerleri ile uyumlu olması açısındanmı. Ben ise arka taraflara iyi bi marka alıp birde anfi koymayı düşünüyorum. Yada 4 ünü birden yenileyip + anfi + orijinal teyp mi devam edeyim. Teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2015 Saat 19:40
ardem Yazdı:
Orijinal almamı söylemişsin bundan kastın diğerleri ile uyumlu olması açısındanmı. Ben ise arka taraflara iyi bi marka alıp birde anfi koymayı düşünüyorum. Yada 4 ünü birden yenileyip + anfi + orijinal teyp mi devam edeyim. Teşekkürler. | Evet uyumlu olması açısından söylemiştim.tabi birde fiyat konusunda bilgin olsun diye. Anfi ve ses sistemi hakkında birşey diyemeyeceğim. Ama bu konu hakkında forumumuzda bilgili arkadaşlar çok sayıda var. Onlar cevap verecektir
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2015 Saat 20:02
talip206 Yazdı:
ardem Yazdı:
Orijinal almamı söylemişsin bundan kastın diğerleri ile uyumlu olması açısındanmı. Ben ise arka taraflara iyi bi marka alıp birde anfi koymayı düşünüyorum. Yada 4 ünü birden yenileyip + anfi + orijinal teyp mi devam edeyim. Teşekkürler. | Evet uyumlu olması açısından söylemiştim.tabi birde fiyat konusunda bilgin olsun diye. Anfi ve ses sistemi hakkında birşey diyemeyeceğim. Ama bu konu hakkında forumumuzda bilgili arkadaşlar çok sayıda var. Onlar cevap verecektir |
Orijinal teyp + anfi + her kapıya yeni, orta kalitede kolon koysam nasıl olur. Teyp kaldırırmı. Teşekkürler.
|
|