Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HGS

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38520
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 22:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: HGS
Mesajı Yazan: msty_35
Konu: HGS
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 13:47
Merhaba.
307xt model aracıma yeni HGS aldım ve tarif edildiği gibi on cama yapistirdim. Ancak her gişede den gecisimde kaçak geçiş uyarısı aldım.karayollarini aradım bana fransız yapımı ve yağmur sensörü bulunan araçlarda on cam daki metal alasımdan ötürü bu hataları aldıklarını soylediler.konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 14:07
Dikiz aynasının yapışık olduğu alanında ki siyah küçük küçük noktalı olan alana yapıştırman gerekiyordu. Ama sorun değil sistem plakayı kontrol ediyor ve hgs kayıtlıysa ve para varsa ceza yazmıyor.

Mesajı Yazan: Mesut48
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 15:20
Talip'in dediği gibi dikiz aynasında siyah noktalı yere yapıştırmalısın,
Hgsden üyelik al ve kontrol et benim aracın plakasını ayv yerine ayy yazmışlar kontrol etmesem gitti.

-------------
__B0DRUMLU__

Mesajı Yazan: trabzonlu207
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 15:52
Orjinalini yazan: msty_35 msty_35 Yazdı:

Merhaba.
307xt model aracıma yeni HGS aldım ve tarif edildiği gibi on cama yapistirdim. Ancak her gişede den gecisimde kaçak geçiş uyarısı aldım.karayollarini aradım bana fransız yapımı ve yağmur sensörü bulunan araçlarda on cam daki metal alasımdan ötürü bu hataları aldıklarını soylediler.konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.
merhaba bende alacagim da nerden ve ne kadar ucretle aliniyo ??

-------------
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 16:05

Merhaba.

benim araçta da aynı sorun var.
kaçak uyarısından sonra bankayı arıyorum ve geçiş yaptığım yani paranın hesaptan düştüğü bilgisini alınca rahatlıyorum.
o siyah yer olayını da yapıştırdıktan sonra öğrendim.

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: trabzonlu207
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 16:08
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

Merhaba.

kaçak uyarısından sonra bankayı arıyorum ve geçiş yaptığım yani paranın hesaptan düştüğü bilgisini alınca rahatlıyorum.
tam olarak nereye yapistiriliyor??

-------------
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 17:49
Orjinalini yazan: sebastiyan sebastiyan Yazdı:

Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

Merhaba.

tam olarak nereye yapistiriliyor??

bu kaçak uyarısından bıktığımdan 
az önce iş bankasını aradım iptal ettim hgs yi.
yenisinide ücretsiz şubeden alabilirsiniz dediler.

ptt nin sitesinde pejoların camı değişik olduğundan aynanın altındaki siyah noktalı yere yapıştırın yazıyor.
bende oraya yapıştıracağım yenisini.

tabi hazır yapışmışı olan arkadaşlar fotoğraf paylaşırsa daha bi güzel olur Smile

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: xmen
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 18:10
arkadaşlar hgs yi yapıştırmanızın bir faydası yok zaten, bildiğim kadarıyla hgs yi değil de plakayı okuyor sistem. 

-------------
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD
2003 renault clio 1.5 DCI
2006 peugeot 307 1.6 HDI
2006 ford fiesta 1.4 TDCI

Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 18:46
ben kaçak geçiş yaptım. kaçak geçişten sonra 1 hafta süre veriyorlar hgs almak için. ben 5 gün sonra aldım ptt şubesinden. kaç haftadır bakıyorum ne bakiye düşmüş nede kaçak geçiş görünüyor. başımıza iş açacak ama hayırlısı bakalım.

Mesajı Yazan: msty_35
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 21:47
O küçük siyah noktaların tam altına yapistirdim. Az önce de bankami arayip kredi kartına bağlattim. Uyarı verse bile plaka dan okuduğu ve hesapta para olduğu için sorun olmaz dediler.ilginize teşekkür ederim

Mesajı Yazan: sanctuary35
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2015 Saat 19:12
bendede aynı sorun var okumuyor meret
ceza yemiyorsunuz ama sürekli en uzak mesafe ödüyorsunuz

-------------
Aslan besleyen yemini düşünmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net