Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Referanslı Üye Alımı!!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3802
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 11:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Referanslı Üye Alımı!!!
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Referanslı Üye Alımı!!!
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:09
Dünkü Çamlıca Buluşmasında bu konunun hafifçe üzerinden geçtik.Şimdi siz değerli üyelerimizin en az sizler kadar değerli düşüncelerini öğrenmek istiyoruz.

Yönetim Adına Saygılarımızla..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:09
benim oyum son seçenek arkadaşlar.

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:11
Referanslı üye alımı doğru karar olur.
kesinlikle bizde haşim abiyle böyle bişey düşünmüştük

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:13
bencede referanslı olması lazım

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:14
Oy kullanan arkadaşlarımızın düşüncelerini de öğrenmek isteriz..

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:19

Her zaman derim, az olsun öz olsun. Referanslı üye alımı ciddi ciddi üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. En azından eksik bilgili üye kayıtı kesinlikle durdurulmadı.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:24
referanlı uye alımı guzel olur eve ama neden ben uye olamıyorum dıye bı dusunceye kapıla bılır ınsanlar ve hıc bakmadan uye olmadan gıdebılırler.. hem ıyı bır fıkır bu hem bazı acılardan kotu bı fıkır bence..

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:31
aslında bir yerde haksızlık olur referanslı üye alımı çünkü hakikaten gönül veren yada verebilecek olan kişilerin önü kesilmiş olur diğer yandan ise gereklidir çünkü forumumuz çöplüğe dönüyor gitgide, birileri gelip üye oluyor 10 mesaj bile yazmadan sanal olarak da olsa hiç bir aktiflik göstermeden kaybolup gidiyor ama boş kalabalık değil azda olsa sağlam birliktelik olmalıdır...benim kanaatim budur...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:41
Bunu düşünmemizin sebebi ne olduğu nerden olduğu belirsiz kişilerin sitemizi araç olarak kullanmasını engellemektir.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:42

o açıdan bakıldığı zaman doğru bir düşünce ikili oynamayı da engeller belki...insan oğlu çiğ süt emmiş...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:51
Orjinalini yazan: illegal illegal Yazdı:

o açıdan bakıldığı zaman doğru bir düşünce ikili oynamayı da engeller belki...insan oğlu çiğ süt emmiş...

Aynen güzel kardeşimiz başka bir niyetimiz yok...Clap

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:53
çok doğru bi karar bence
en azından foruma girip kirlilik yapan kişilerde engellenmiş olur bu sayede

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:54

peki ne zaman başlıyor uygulama yada başlayacak mı nasıl olacak bir planı vardır elbette...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 19:55
bence referanslı tabiki olmalı ,ama tanımayan bi kardeşimiz gelip üye olmak isterse nasıl olucak..

1 ay içinde siteye hiç giriş yapmayan arkadaşların hesabı silinsin bence de...Siz  ne dersiniz bu öneriye ??

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:02
iyi güzel diyorsunuz ama sonra laf çıkmasın iki günlük site adam seçmeye başladı yada silmeye başladı tabi verilen vede alınan karara saygım sonsuz ama buda benim düşüncem

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:03
Orjinalini yazan: 34GS767 34GS767 Yazdı:

bence referanslı tabiki olmalı ,ama tanımayan bi kardeşimiz gelip üye olmak isterse nasıl olucak..

1 ay içinde siteye hiç giriş yapmayan arkadaşların hesabı silinsin bence de...Siz  ne dersiniz bu öneriye ??

Değerli kardeşim herşeyi ele alıyoruz.En kısa zamanda sitemizi daha da güzel bir hale getireceğiz.İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:05
Orjinalini yazan: MELİH MELİH Yazdı:

iyi güzel diyorsunuz ama sonra laf çıkmasın iki günlük site adam seçmeye başladı yada silmeye başladı tabi verilen vede alınan karara saygım sonsuz ama buda benim düşüncem

Melih zaten işin sırrı burada!!Eğer 2 günlükken bu hareketi uygulamazsak 2 senelik olduğumuzda bunu uygulamak kanımca daha zor;hatta imkansız olacaktır.Değerli fikirlerin için teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:07
REFERANSLI ÜYE ALIMINI KALİTEYİ ARTIRACAĞINA İNANIYORUM

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:14

peki ne zaman başlıyor uygulama yada başlayacak mı nasıl olacak bir planı vardır elbette...

Öncelikle arkadaşlarımızın düşüncelerini öğrenelim.Duruma göre bir düzenleme yapılacaktır elbette.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:40

Arkadaşlar   "Referanslı üye alımı doğru karar olur." olarak oy kullandım

çünkü burası özel biyer özel insanların olmasıda kaliteyi arttırır.
birde şu varki üye sayısı artması popüleriteyi arttırır.
adminler bu konuda karar verir sanırım

şunuda sölim benim referansım "Deran&Özlem (Alperen) Tuyner"  :))

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 20:43
Orjinalini yazan: fato$ fato$ Yazdı:

Arkadaşlar   "Referanslı üye alımı doğru karar olur." olarak oy kullandım

çünkü burası özel biyer özel insanların olmasıda kaliteyi arttırır.
birde şu varki üye sayısı artması popüleriteyi arttırır.
adminler bu konuda karar verir sanırım

şunuda sölim benim referansım "Deran&Özlem (Alperen) Tuyner"  :))

Düşüncelerin için teşekkürler...Clap

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 21:12
REFERANSLI üye çok iyi bir düşünce kim düşündüyse gelsin çay ısmarlarım...

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 21:12
Benim düşüncem ortak bir paylaşım platformuna referanslı üye sisteminin uygun olmadığıdır.

Sadece yapılacak e-Mail adresi doğrulaması vede belkide üye tanışma topiği açmadan başka bir konuya yazma yasağı olabilir.

Herkesin referansı olamaz bu siteye bu kadar üye alımını zorlaştırırsak yeni üye olmak isteyen ve internetten az anlayan veya işini görecek kadar kullanan insanlarda bir antipati yaratıp soğutacaktır.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 21:14
Sadece yapılacak e-Mail adresi doğrulaması vede belkide üye tanışma topiği açmadan başka bir konuya yazma yasağı olabilir.

bu söze harfıyen katılıyorum ..

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 21:15
Bencede refeanslı

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 21:19
GKN zaten adamın seceresini çıkartmayacağız.Bilgilerinin tam olması yada tanışma topici zorunluluğunu öncelikli sayalım.ClapGayet doğru!!

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:03
herkes fikir beyan etse de genel olarak fikirler REFERANSLI olması yönünde birşleşiyor açıkcası merakla bekliyorum sonucu ama bizim için en hayırlısı ve kalitelisi neyse o nasip olsun inşallah...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:09
Ben Edremetin Altınoluk İlçesinden 206 RC Sahibi Modfiye Tuning Hastası ERDEM.

Ortama Girmemişisim Piyasamda Yok İstanbuldan'da Arkadaşım Yok..

Siteye Üye Olmak İstiyorum Kim Bana Referans Olacak ?

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:12
Yeni kullanıcı formunu eksiksiz doldurman yeterli Erdem kardeşim.Saygılarımla...

Mesajı Yazan: sfk106
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:13
Thumbs%20Downpekı referansı olmayan ama uye olmak ısteyen ınsanları dusunmeden nasıl olsun dıyorsunuz anlamadım sız bızım forumumuz sadece bıze kalsın su uye yeterlı dıyorsanız bılmem ama ben burada cok fazla bılgılenıyorum pekı benım tanıdıgım kımsem yokken uye oldum pekı benım kattıgım ınsanlar ben olmasam nasıl katılırdı?????????ConfusedThumbs%20Down

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:13
farklı bir yaklaşım ama diğer yandan da üye olup bir daha sitenin yüzüne bakmayanları da hesaba katmak lazım...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesajı Yazan: jackal
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:15
Bence;
Uyelik serbest olsun uye olanlar sadece bellı kategorılerde erişim sağlayabılsın tanışma, ikinci el gibi,
bellı mesaj uzerı uyeler butun foruma erişebilsin,
Hem aktıf olmayanlar zaten sorun teşkı letmez hemde kısıtlanma yaşanmaz,

Veya,

Üyelik Serbest Olsun ancak uye moderator onaylı olsun, Üye olan sadece istek adlı bır bolume mesaj yazabılsın o bolumede benım adım budur şudur boyleyımdır şoyleyımdır  dıye konu açsın ona gore uyelığı aktıf veya deaktıf edılsın.
Ben her haluakrda ısteyenın uye olması düşüncesındeyım.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:15
Orjinalini yazan: 205 GTI 205 GTI Yazdı:

Yeni kullanıcı formunu eksiksiz doldurman yeterli Erdem kardeşim.Saygılarımla...

Adminden Torpilliyim Ben Gerek Yok Foruma Falan :)

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:16

o zaman belırlı sure onlıne kuralı koyarsanız daha mantıklı olur yanı ıkı uc kısı uye oldu ve gırmıyor dıye forumda bu sekılde bence kısıtlamalara gıtmek forumun genıslemesıne set olur tabıkı karar sızın ben zaten uyeyım:))

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:18
Orjinalini yazan: AKlNCl AKlNCl Yazdı:

Adminden Torpilliyim Ben Gerek Yok Foruma Falan :)

Adminin okeylesin o zaman kardeşim.Hayırlı günler LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:18
Orjinalini yazan: jackal jackal Yazdı:

öyle oluncada abuk sabuk mesajlar atılıyor sonra forum kirliligine yol açıyor

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:19
Orjinalini yazan: jackal jackal Yazdı:

Bence;
Uyelik serbest olsun uye olanlar sadece bellı kategorılerde erişim sağlayabılsın tanışma, ikinci el gibi,
Hem aktıf olmayanlar zaten sorun teşkı letmez hemde kısıtlanma yaşanmaz,

Veya,

Üyelik Serbest Olsun ancak uye moderator onaylı olsun, Üye olan sadece istek adlı bır bolume mesaj yazabılsın o bolumede benım adım budur şudur boyleyımdır şoyleyımdır  dıye konu açsın ona gore uyelığı aktıf veya deaktıf edılsın.
Ben her haluakrda ısteyenın uye olması düşüncesındeyım.

Arkadaşlar biz kimseyi engellemeyeceğiz.Sadece detaylı bir şekilde tanıyacağız.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:24
son kararı kim verecek acaba ir kişi mi yksa topluluk mu?

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:26
söz halkındır Thumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:26
halkın çoğunluğu referanstan yana bence...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:27
BENDE REFERANSLI ÜYE ALIMININ KALİTEYİ ARTIRACAĞINA İNANIYORUM

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:29
referanslı üye alımı üye sayısını en azından karardan sonraki olabilecek üyelerin sayısını en aza indirecektir bu göze alınarak karar vermeliyiz.başka alternatif var mı aktif katılımı sağlamak için...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:34
bence aktıf katılım saglamak adına uyelık kabulu olup belırlı ay yada hafta ıcın de onlıne zorunlulugu koyulabılr

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:36
Orjinalini yazan: sfk106 sfk106 Yazdı:

bence aktıf katılım saglamak adına uyelık kabulu olup belırlı ay yada hafta ıcın de onlıne zorunlulugu koyulabılr

bu akıllıca bir fikir ama çok zahmetli olur çünkü sürekli adminlerin bunun peşinde koşması online sayacı gibi hesap yapmaları icap eder buna kimsenin zamanı oldugunu düşünmüyorum sonuçta hepimiz işinde gücünde insanlarız....

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:37
BENCE ÖYLE UGRASILMASI YERİNE ÜYE OLSUN FAKAT FORUM KİRLİLGİNE YADA DÜZEN BOZUCU HAREKETLER İÇİNE GİRERSE BANLARSIN OLUR BİTER

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:40

bunu admınlerı aylık kısı yada haftalık gorevlı admın bırakarak yapılabılır butun admınler mesgul olmamıs olur yanı sonra bu sayıcı dedıgın seyı her uyenın kendı ozellıklerını yansıtabılecegı vıdyo resım paylasabılecegı sekılde gelıstırıp forumda yenı sekıllenmelere pug harıcı konular foruma uymayan hareketler oldugunda sınırları asıldıgında ınsanların kayıt sılınımı yapılacagı bılgılndırılırse cok daha kolay olur dıye dusunuyporum soylenenler ıkı uc programa yaazılıma bakar yanı

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:43

bunu admınlerı aylık kısı yada haftalık gorevlı admın bırakarak yapılabılır butun admınler mesgul olmamıs olur yanı sonra bu sayıcı dedıgın seyı her uyenın kendı ozellıklerını yansıtabılecegı vıdyo resım paylasabılecegı sekılde gelıstırıp forumda yenı sekıllenmelere pug harıcı konular foruma uymayan hareketler oldugunda sınırları asıldıgında ınsanların kayıt sılınımı yapılacagı bılgılndırılırse cok daha kolay olur dıye dusunuyporum soylenenler ıkı uc programa yaazılıma bakar yanı

Sanırım o işle ben uğraşacağım arkadaşım

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:43
edep sınırlarını aşmadığı sürece bence pejodan başka güncel yada hayati konular da istişare edilebilmeli herkes fikrini söyleyebilmeli...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:45
ben sadece onerebılırım gerısı dogru yada yanlıs sıze kalmıs ben sadece ıı bır forum sıtesı olustrmak adına aklıma gelen yardımcı olucagını dusundugum fkırlerımı beyan ettım ıı forumlar

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:48

Her zaman söylediğim gibi üye saısımndan ziyade kaliteli üye sayısı önemli bizim için

ve Sencer le Gökhana Katılıyorum siteden referansı olmayan fakat çok kaliteli insanlarda üye olmak isteyecektir bunlarıda engellemedn mail onaylı yada Sms onaylı bir sistem mantıklı olabilir belki art niyetliler fake mail kullanırlar ama cep telefonu numarası ile kayıt olan (sahibinden com gibi) illaki daha temkinli davranacaktır hali hazırda adminler ve moderatörler zaten sürekli sitede ve düzeni sağlıyorlar
Huzuru bozan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmadan uzaklaştırılıyor zaten örnekleri de mevcut

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:48

ben sadece onerebılırım gerısı dogru yada yanlıs sıze kalmıs ben sadece ıı bır forum sıtesı olustrmak adına aklıma gelen yardımcı olucagını dusundugum fkırlerımı beyan ettım ıı forumlar

çok teşekkürler kardeşim kıymetli zamanın ve fikirlerin için iyi akşamlar...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:50
Orjinalini yazan: DERAN_TUYNER DERAN_TUYNER Yazdı:

Her zaman söylediğim gibi üye saısımndan ziyade kaliteli üye sayısı önemli bizim için

ve Sencer le Gökhana Katılıyorum siteden referansı olmayan fakat çok kaliteli insanlarda üye olmak isteyecektir bunlarıda engellemedn mail onaylı yada Sms onaylı bir sistem mantıklı olabilir belki art niyetliler fake mail kullanırlar ama cep telefonu numarası ile kayıt olan (sahibinden com gibi) illaki daha temkinli davranacaktır hali hazırda adminler ve moderatörler zaten sürekli sitede ve düzeni sağlıyorlar
Huzuru bozan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmadan uzaklaştırılıyor zaten örnekleri de mevcut

iyi güzel söylemişsiniz ama burada amaç siteye üye olacak kişinin art niyetin den ziyede aktif olarak katılım göstermesi değilmidir ?

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:55

iyi güzel söylemişsiniz ama burada amaç siteye üye olacak kişinin art niyetin den ziyede aktif olarak katılım göstermesi değilmidir ?

Arkadaşım güzel dedin ama kaliteyi yakalamak için en azından 1 kere süzgeçten geçirelim değil mi?Sonra görüldüğü üzere can sıkılıyor, huzurumuz bozuluyor.Bunu bence en kolay sesli yanıt sistemiyle çözebiliriz.

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 22:59

Arkadaşım güzel dedin ama kaliteyi yakalamak için en azından 1 kere süzgeçten geçirelim değil mi?Sonra görüldüğü üzere can sıkılıyor, huzurumuz bozuluyor.Bunu bence en kolay sesli yanıt sistemiyle çözebiliriz.

an önce aynı konuşuyorduk şimdi ayrı konuşur olduk neyse ki fikirlerimi beyan ettim takdir siz yönetimin bize uymak icabet etmek düşüyor...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:03
Ortak bir nokta bulacağımıza eminim "illegal" herkese iyi forumlar...

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:05
bende eminim 205 elbette iyi forumlar...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesajı Yazan: kann87
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:07
evet referanslı uye alımı daha ıyı olur

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:09
illegal dün seni aradı gözlerimiz Smile

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:11
bunu duymak güzel hakikaten inşallah bunları yüzyüze konuşarakda istşare ederceğiz ve ben buna yürekten inanıyorum ki burada bu sitede ömrümce ya hyasnımda yada hatırımda kalcak zamanlar dostluklar kazanacağım...

-------------
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:18
asLında referansLı üye aLımı kesinlikLe doğru karar fakat ben buLuşmaLara gelemiorum çünkü ben bodrumda yaşıyorum ve P.T olarak Bodrum die bir topic açmışdım herkezi bodruma bekLiodum deran abi düşüncemi beyendi ve bidaki yaza büyük bir ihtimal bodruma belirli üyelerimiz gelicek belirli derken gelmek isteyenler bence çay ocaına çevirmeyelim genelde kimler online oluo belli olur zaten eğer öle sadece sorunları için üye olan arkadaşlarımızı silelim ben sitede rastladım 5 6 arkadaşa onların bi çaresine bakalım saygılarımla TanseL NALÇACIOĞLU....

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:19

sıcak geldi banada

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:20
Orjinalini yazan: TanseL TanseL Yazdı:

asLında referansLı üye aLımı kesinlikLe doğru karar fakat ben buLuşmaLara gelemiorum çünkü ben bodrumda yaşıyorum ve P.T olarak Bodrum die bir topic açmışdım herkezi bodruma bekLiodum deran abi düşüncemi beyendi ve bidaki yaza büyük bir ihtimal bodruma belirli üyelerimiz gelicek belirli derken gelmek isteyenler bence çay ocaına çevirmeyelim genelde kimler online oluo belli olur zaten eğer öle sadece sorunları için üye olan arkadaşlarımızı silelim ben sitede rastladım 5 6 arkadaşa onların bi çaresine bakalım saygılarımla TanseL NALÇACIOĞLU....

Tansel kardeşim ilgi ve alakan için teşekkür ederim tüm yönetim adına...

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:20
Aslında daha da profesyonelleştirebiliriz?Varmı önerisi olan??

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2008 Saat 23:27

Orjinalini yazan: TanseL TanseL Yazdı:

Tansel kardeşim ilgi ve alakan için teşekkür ederim tüm yönetim adına...
Ne demek abi görevimizBig%20smile

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 01:25
Orjinalini yazan: GKN GKN Yazdı:

Benim düşüncem ortak bir paylaşım platformuna referanslı üye sisteminin uygun olmadığıdır.

Herkesin referansı olamaz bu siteye bu kadar üye alımını zorlaştırırsak yeni üye olmak isteyen ve internetten az anlayan veya işini görecek kadar kullanan insanlarda bir antipati yaratıp soğutacaktır.
Fikrine katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum.1 yaşını doldurmak üzere olan forumun bu kararı düşünmesi bile erkendir.

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 04:45
Yorumların çogunu okudum anlaşılıyorki referans daha iyi olacak bunun degişik boyutları olabilir ,sms, mail gibi ama bildigim birşey varsa böyle olmasının daha iyi olacagı, burası bir forum sitesi herkesin girip dolaşabilecegi bir site, ulaşmak çok zor değil ama bir zahmet yapılacaklarıda yapalım bu bizim kalitemizi arttırır ve ayaklarımızın üzerinde saglam durmamızı sağlar ...
Bu yapılacak olan işlemde yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

ADAM BOYU SAYGILAR...

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 09:47
Bazı forum sitelerinde üyelik başvurusu yapanın üyeliği hemen otomatik olarak aktif olmuyor. öncelikle admin üye bilgilerine ve kişinin beyan ettiği kısa tanıtıma bakıyor. olumlu görürse üyeliği birkaç gün içinde aktif ediliyor.

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 10:37
yine ortalığı karıştırdın be kardeşim :)

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 11:39
Orjinalini yazan: Mirak Mirak Yazdı:

yine ortalığı karıştırdın be kardeşim :)

Kim??Ben mi??Aşkolsun be kardeşim ne dedim kiyyyyLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 11:49
Şimdilik E-Posta adresi doğrulamalı sistem aktif edilmiştir.

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 12:02
Orjinalini yazan: GKN GKN Yazdı:

Şimdilik E-Posta adresi doğrulamalı sistem aktif edilmiştir.

Clap

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 13:37
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Bazı forum sitelerinde üyelik başvurusu yapanın üyeliği hemen otomatik olarak aktif olmuyor. öncelikle admin üye bilgilerine ve kişinin beyan ettiği kısa tanıtıma bakıyor. olumlu görürse üyeliği birkaç gün içinde aktif ediliyor.

o bir kaç gün içindede insanlar üye olmaktan vazgeçiyor:) bence başka bir çözüm bulunmalı

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 13:47
Umut çözüm bulundu.Smile

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 13:48
:D neye karar verildi?

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 13:53
e-mail doğrulaması yapılacak.Herkese hayırlı olsun.Clapgkn saolsun

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 15:35
herkesin düşüncesini açıkça söyleyebilmesi ve bu düşüncelerin dikkate alınıp değerlendirilmesi inanılmaz güzel
alınan kararın faydalı olması dileği ile...Thumbs%20Up
Clap

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 15:37

herkesin düşüncesini açıkça söyleyebilmesi ve bu düşüncelerin dikkate alınıp değerlendirilmesi inanılmaz güzel
alınan kararın faydalı olması dileği ile...Thumbs%20Up
Clap

Tabiki kardeşim biz bir aileyiz ve bu site Hepimizin ortak malıdır 1 mesajıda olsa 1000 mesajı da olsa Smile

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 18:22
hadı hayırlısı dıyelımWink

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 19:34
emaıl dogrulaması bence guzel ve dogru bı karar oldu..

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 20:21
referanslı uye alımı iyi olur ama siteye girmek isteyen tanıdığı olmayan iyi
 arkadaşlarımızında önünü kesmiş oluruz

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 20:25
hayırlı olsun yenı sıstemımız

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2008 Saat 23:20

e-posta doğrulama uygulamasına karar verildi ya...

bende e-posta adresimi güncelledim . Anında mail geldi anında üyeliğimi aktif hale getirdim .
sistem süper işliyor
Thumbs%20Up       Clap

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 12:05
saol gökhan abi doğru karar olduğuna inanıyorum

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 12:23
Yaş sınırlamasıda  yada meslek sınırlamasıda olacakmı ?

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 13:40
Orjinalini yazan: yaşar yaşar Yazdı:

yaşar abi naptın olmaz inş.
da siz böle sorunca takıldım bu sistemden önce siteye üye olan arkadaşlara(bizlere) bişey olmicak dimi :))

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 14:25

da siz böle sorunca takıldım bu sistemden önce siteye üye olan arkadaşlara(bizlere) bişey olmicak dimi :))

yok kardeş olmaz kesinlikle;)
bir sıkıntı yaşadımda onun için sordum meslekleri farklı olan arkadaşlar sitede farklı yerlerden bakıyorlar onun için ince bir mesajdı, yoksa bir sıkıntı olacagını zannetmiyor,

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 19:33

yok kardeş olmaz kesinlikle;)
bir sıkıntı yaşadımda onun için sordum meslekleri farklı olan arkadaşlar sitede farklı yerlerden bakıyorlar onun için ince bir mesajdı, yoksa bir sıkıntı olacagını zannetmiyor,

abi burada yoktum olsaydım ben yapacağımı bilirdimAngryAngryAngry

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 20:16
Arkadaşlar umarım şimdi daha iyi idrak etmişsinizdir neden referanslı üye alım konusunu buraya taşıdığımızı.Saygılar...

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2008 Saat 20:27

Arkadaşlar umarım şimdi daha iyi idrak etmişsinizdir neden referanslı üye alım konusunu buraya taşıdığımızı.Saygılar...

Cılkınını cıkarmayaın konunun Serkannın referansı Fatoştu serkanı tanımam ama Fatoş canım ciğerim öz kardeşim gibidir

Serkanda illaki iyidir ki fatoş arkadaşlık yapmış

Tek hatası yanlış yerde yanlış insana gider yapmış

Kılıtlıyorum Konuyu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net