Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 da 17 jant muayeden geçermi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37607
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 19:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 da 17 jant muayeden geçermi
Mesajı Yazan: ertanakar
Konu: 206 da 17 jant muayeden geçermi
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 17:49
Arkadaşlar merhaba...20 gün sonra aracimi muayeneye götürcem..fakat şu an üzerinde 17 inç jant var..normali 14 jant..muayene de sıkıntı çıkar mı..deneyen geçen var mı ?

-------------
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: denizci33
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 17:58
lastiklerde çok aşınma yoksa çıkmaz muhtemelen.. sonuçta aracın güvenliğini tehlikeye adan bir durummudur tartışılır.. belki hafif kusur yazarlar.

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 18:05
aynı soruyu bir arkadas daha soruyordu işte kendisinin yorumu burda

Orjinalini yazan: 10ur28 10ur28 Yazdı:

bizzat tüvtürkü arayıp sordum... geçen gün böyle böyle dedim 15 celik jantla cıkıs yapıyor orjinalinde aracım dedim üstünde 17 inc var dedim... Müsteri hizmetleri "biz sadece jantların lastiklerin aynı ebatta olup olmadığına bakıyoruz. Ama yinede ben sizi içeriden birine (Muayene istasyonundan biri galiba) sizi araması için not geçeyim" dedi... 15 dk sonda biri aradı... Aynı şeyleri ona söyledim.. Bana aracın orjinal jantta olması gerektiğini söyledi... O şekilde kalırmış... Şaştım kaldım.. Kimileri senin gibi sıkıntı olmadığını söylüyor kimileri ise geçmez diyor... Oradaki kişiye bağlı bir durum bu galiba

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 19:39
Öyle gitmiyim diyosunuz yani

-------------

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 20:24
Geçen geçiyor sıkıntı olmuyor ama bellide olmaz abart egzosla geçen tanıdıklarım var nerden ne olcağı belli olmuyor muayne yapıcağınız istasyona ileri tarihe bir muayne alın ve istasyonda sorun görevliye durumu verceği tepkiye göre hareket edersiniz net bişey söylemek çok zor.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: metekaantosun
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 21:56
Jantla muayenenin bi alakası yok sadece lastiği bi kontrol ediyorlar o kadar arkadaşın dediği gibi kumandalı son susturucusu iptal edilmiş araçlarla geçen arkadaşlarım var o an senin arabana bakan arkadaşla alakalı birazda

Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2014 Saat 23:05
Anladım bende diyorim ki 17 inç jantla gidip başka lastiğimin olmadığını söylerim..veya hiç kıllandırmam denerim ...

-------------

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2014 Saat 01:39
Birsey belirtmenize gerek yok, plakaniz okunacak, arabanizi on kapidan teslim edeceksiniz gorevliye, 5 dk sonra arka kapidan size geri tesli edicekler icerde bakilacak agir kusur gorurse birakir zaten. Birsey soyleyip killandirmayin bence

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2014 Saat 08:14
arkadaşım 4 tekerinde aynı ebatta olmalı örnek 17 jant 205.60 gibi muayene için hepsinin aynı ebatta olması gerekiyor birde lastik diş derinliği 1,6 nın altına düşerse haif kusur

-------------
change

Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2014 Saat 11:01
benim ford varken gecememiştim ofset yüzünden eskileri taktım gıttım gecti onlarda kabaktı nasıl gectı anlamadım :)

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2014 Saat 11:52
yanlız bi önceki muayenede hangi ebatta teker takılıydı onun ölçüsü kayıtlıdır orda o yüzden geçmemiştir o etkende var

-------------
change

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net