Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ruhsata isletmeliyim

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37035
Tarih: 01 Kasım 2025 Saat 02:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ruhsata isletmeliyim
Mesajı Yazan: slayer65
Konu: Ruhsata isletmeliyim
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 14:31
http://hizliresim.com/DkGbnz
arkadaşlar arabama şerit çektim ruhsata islenmelimi tam bilgisi olan varsa aydinlatirsa sevinirim aracin resmi linkte mevcut şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 14:54
SIRF ŞERİTİ İŞLEMEZLER LOGOLU AMBLEMLİ OLMALI...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 15:43
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

SIRF ŞERİTİ İŞLEMEZLER LOGOLU AMBLEMLİ OLMALI...

benim merak ettiğim ruhsata işlem yaptirmadan bu haliyle kullansam sıkıntı yasamiyim?

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 16:09
Bulunduğunuz şehirde düzenlemeler ve bu tarz ışlemlere yargılar nasıldır bılmem ama normal şartlarda çevirmeye girdiğinizde sıkıntı yaşanır bu şeritle.Bu tarz bir işlemi ruhsata işletme gibi bir durum olucağınıda sanmıyorum ancak parçanın tamamı sarı olsa çift renk diye işletirdiniz  bence bu işlemi ruhsata işlemezler.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 16:29
207 RC LEMANSLARDA RUHSATA İŞLİ OLUYOR AMA ONLARDA ŞERİTLE BERABER KAPILARDA ASLAN LOGOSUDA VAR..
AYRICA RUHSATA İŞLEME SIRASINDA ARAÇ LOGOLUDUR İBARESİ YAZIYOR AMA HER SENE VERGİSİ OLUR MU BİLMEM..
.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 16:39
Bi şerit için sıkıntı yasatirlarmi ki bilemedim

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 17:04
TRAFİKTEN ZİYADE SÖKERKEN SIKINTI YARATICAĞINI BİLİYORUM ...
SÖKTÜKTEN SONRA ORALARDA YAPIŞKANI KALICAK VE TOZ PİSLİK YAPIŞICAK SİYAH LEKE TARZI KALICAK ...
Confused
HEVESİNİ KIRMAK GİBİ OLMASINDA....

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 22:13
sanırım van da sın oralarda sıkıntılarla karşılaşabileceğini düşünüyorum van dışına çıkıyorsa askeri kontrol noktalarında göze batabilirsin detaylı araç arama gibi işlemlere girebilirsin şehir içinde de trafik ekiplerinin gözleri ilk seni görür ruhsata işletme konusunda işletebilirsin çift renk geçer lacivert sarı şeklinde ama 307-aslan logosu gibi şekilleri işletmek istersen bu defa ruhsatında logo lu ibaresi yer alır diye düşünüyorum çift renk olarak işletirsen şeritlerden sıkıldığında istersen bi kapıyı sarı birini lacivert çamurluğu sarı tavanı sarı felan gibi istediğin her yerde sarı rengi kullanma hakkın olur söküldüğünde ise alttaki boyan orjinal yada boyandıktan en az 15 gün geçtikten sonra folyo yaptıysan saf alkol ,benzin yada ispirto ile silerek kalan yapışkanları temizleyebilirsin tamamen kaldırmak istediğinde ya yeniden ruhsatı tek renk diye işlettireceksin yada en az 50cm2 sarı renk bırakmalısın ruhsata işlettirme 70 tl diye biliyorum ama ayrıyetten ara muayene istasyonundan renk tespiti muayenesine girmen gerek onun bedelini bilmiyorum

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: 206x-line
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 22:25
tavan kaplama için ne yapılır acaba nasil isletilmelidir

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2014 Saat 10:24
Orjinalini yazan: tongucuk tongucuk Yazdı:

sanırımiçin da sın oralarda sıkıntılarla karşılaşabileceğini düşünüyorum van dışına çıkıyorsa askeri kontrol noktalarında göze batabilirsin detaylı araç arama gibi işlemlere girebilirsin şehir içinde de trafik ekiplerinin gözleri ilk seni görür ruhsata işletme konusunda işletebilirsin çift renk geçer lacivert sarı şeklinde ama 307-aslan logosu gibi şekilleri işletmek istersen bu defa ruhsatında logo lu ibaresi yer alır diye düşünüyorum çift renk olarak işletirsen şeritlerden sıkıldığında istersen bi kapıyı sarı birini lacivert çamurluğu sarı tavanı sarı felan gibi istediğin her yerde sarı rengi kullanma hakkın olur söküldüğünde ise alttaki boyan orjinal yada boyandıktan en az 15 gün geçtikten sonra folyo yaptıysan saf alkol ,benzin yada ispirto ile silerek kalan yapışkanları temizleyebilirsin tamamen kaldırmak istediğinde ya yeniden ruhsatı tek renk diye işlettireceksin yada en az 50cm2 sarı renk bırakmalısın ruhsata işlettirme 70 tl diye biliyorum ama ayrıyetten ara muayene istasyonundan renk tespiti muayenesine girmen gerek onun bedelini bilmiyorum

teşekkür ederim bilgiler icin kafama baya takıldı bu durum bakalim nasıl olacak

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net