Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Malesef kaza :(

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36994
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 19:48
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Malesef kaza :(
Mesajı Yazan: menajer
Konu: Malesef kaza :(
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 19:10
Aracıma yandan Çarptı kaçtı ortalama 400 500 masraf var plakayı aldım polisi çağırdım geldi kaskom olmadıgı icin rapor tutmaya gerek yok dedi mahkemeye ver dedi kalakaldım napmaliyim :(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ergin1983
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 19:38
çok geçmiş olsun kardeşim. her ne kadar mahkemeye de versen o iş zor. üzgünüm ama fiyat araştırmaya başlasan iyi olur. Cry

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 19:58
Sagol kardeşim zaten mahkemeyle uğraşacak vaktim yok napicaz bilmiyorum

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 20:19
geçmiş olsun.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 20:36
Sagol

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 22:28
Geçmiş olsun.Hasarı veren araç sürücüsüyle anlaşamadıktan sonra veya kişiyi tutup polis çağıramadıktan sonra plakayı almak yetmıyor malesef.Tutup polis çağırsaydınız sıgortasıda olsaydı polis orta yolu mutlaka bulurdu ama kaçarsa veya ödemek ıstemezse poliste bişey yapmıyor ver mahkemeye diyor geçiyor.Mahkemeylede malum çoğu insan uğraşmak ıstemıyor ki haklı.İsterdim bu tarz konularda şöyle bir sistem olsun mesela adam vatandaşın aracına vurdu dıyelım vatandaş plakayı aldı plaka butun trafığe anons geçer araç durdurulur trafık tarafından bılır kışı araçları ınceler ve ıspatı halınde adamın aracı otoparka çekılır ve zarar verdığı aracı tamır ettırıp faturasını otoparka getırmeden kendı aracını alamaz.Üstüne birde zorluk çıkardığı ıçın ceza.Uygulıcaklar bu tarz bır sıstem zaten ozaman kısme kaçmaz ama malesef kı bu şekilde bir düzen yok.Geçmiş olsun tekrar umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 23:11
Söylediğin cok mantıklı kardeşim ama kasko olsa polis rapor tutuyo ve kasko şirketi işlemleri hallediyor Adam'ı plakada olsa bulup masrafları Karsi taraftan karsiliyo sigortada olmaması zaten saçmalık

Mesajı Yazan: ERDİNÇ
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 23:51
geçmiş olsun araçta sadece göçük varsa çektirin gitsin boya macun işlerine hiç  girmeyin 

-------------
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...

Mesajı Yazan: ibanez_022
Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 01:13
http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx

buraya ihbar et istersen sonuç çıkar umarım. titizlikle değerlendiriliyor. geçmiş olsun. inşallah aynısını o şerefsize yaparlar. 

-------------
106 98 xr

Mesajı Yazan: popeyes
Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 11:42
Orjinalini yazan: menajer menajer Yazdı:

Aracıma yandan Çarptı kaçtı ortalama 400 500 masraf var plakayı aldım polisi çağırdım geldi kaskom olmadıgı icin rapor tutmaya gerek yok dedi mahkemeye ver dedi kalakaldım napmaliyim :(

ben senin yerinde olsam hem masraf. hemde değer düşüklüğü davası açardım. ödesin pezevenk
hiç korkma hakkını aramak en doğal haktır.
zarar verdiyse ödemek zorunda
ama bu sene ama seneye mutlaka ödeyecek
sen zabıt tuttur. cumhuriyet savcılığına git durumu anlat (polise değil)
adamı kulağından tutup nasıl getiriyorlar bak gör.

-------------
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.

Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 12:01
Sagol kardeşim bi denim burayi

Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 12:02
Bak deger düşüklüğü konusu aklıma gelmemişti haklisin diğer taraflardan sonuc çıkmazsa aynen gösterdiğin yolu izlicem sagol kardeşim

Mesajı Yazan: fætih
Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 12:18
plaka ne ?

Mesajı Yazan: serkans
Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 12:53
yavşak herifi plaka vererek afişe et    hangimizin şehrinde ise denk geldimi  üstüne süreyim ipnenin

-------------
93-106-307-207

Mesajı Yazan: themurat54
Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 15:40

Mahkemeye versen bile eğer bi şekilde kim olduğunu tespit etseler mahkemede zararını karşılamayı kabul etmesse çarpan kişiye devlet miktar ceza hapis yada para cezası ayrıca adamın sabıkası yoksa mahkeme muhtemelen verilecek cezayı 5 yıl erteler ve bu senin işine yaramaz, en kötü ihtimalle verilen bu kararı hangi hukuk mahkemesi görevli ise muhtemelen Asliye Hukuk Mahkemesi'dir tazminat davası açarsın. Bu arada geçmiş olsun

-------------
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG

Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 19:05
Orjinalini yazan: serkans serkans Yazdı:

yavşak herifi plaka vererek afişe et    hangimizin şehrinde ise denk geldimi  üstüne süreyim ipnenin

76 DC 398 olurda denk gelir şerefsiz kısmet ama üstüne sürmeyin :)

Mesaj Tarihi: 15 Ekim 2014 Saat 19:07

Mahkemeye versen bile eğer bi şekilde kim olduğunu tespit etseler mahkemede zararını karşılamayı kabul etmesse çarpan kişiye devlet miktar ceza hapis yada para cezası ayrıca adamın sabıkası yoksa mahkeme muhtemelen verilecek cezayı 5 yıl erteler ve bu senin işine yaramaz, en kötü ihtimalle verilen bu kararı hangi hukuk mahkemesi görevli ise muhtemelen Asliye Hukuk Mahkemesi'dir tazminat davası açarsın. Bu arada geçmiş olsun
[/QUOTE] sagol kardeşim bi sekilde ugrasicam peşini bırakmak yok

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2014 Saat 15:50
bi sigortacı tanıdığın varsa plakadan çarpan şahsın tel nosunu bulup ara  masrafını ödemesini talep et. eğer ödemezse mahkemeye vereceğini belirt. ama anlamadığım polis olay yerine gelip herhangi bir yasal işlem yapmadımı. normalde yapması gerekir. tutanak tutmasını talep etmeniz gerekirdi.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2014 Saat 19:22
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

bi sigortacı tanıdığın varsa plakadan çarpan şahsın tel nosunu bulup ara  masrafını ödemesini talep et. eğer ödemezse mahkemeye vereceğini belirt. ama anlamadığım polis olay yerine gelip herhangi bir yasal işlem yapmadımı. normalde yapması gerekir. tutanak tutmasını talep etmeniz gerekirdi.

malesef sigortacı tanıdığım yok aklıma geldi.polis kasko olursa işlem yapalım rapor tutayım dedi sigorta var diyince o zaman bi işlem yapmaya gerek yok dedi gitti

Mesajı Yazan: DeRyCK
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2014 Saat 22:43
geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 09:35
Orjinalini yazan: DeRyCK DeRyCK Yazdı:

geçmiş olsun

Sagol

Mesajı Yazan: SEZGIN72
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 12:11
Geçmiş Olsun.

Ne yazık ki böyle tipler var trafikde. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.

Naçizane önerim, eğer Nakil Vasıtaları Vergi Dairesinde bir tanıdığın varsa plakadan adres tesbiti yaptırabilirsin. Veya Sigorta şirketleride bu tesbiti yapabilir diye düşünüyorum. Hatır işi yani...

İyi Günler

Mesajı Yazan: fætih
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 14:27
ben sana ismini söyleyecem. polis verdi dersin :)

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 14:46
Orjinalini yazan: SEZGIN72 SEZGIN72 Yazdı:

Geçmiş Olsun.

Ne yazık ki böyle tipler var trafikde. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.

Naçizane önerim, eğer Nakil Vasıtaları Vergi Dairesinde bir tanıdığın varsa plakadan adres tesbiti yaptırabilirsin. Veya Sigorta şirketleride bu tesbiti yapabilir diye düşünüyorum. Hatır işi yani...

İyi Günler

Malesef tanıdık yok ya :(

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 14:47
Orjinalini yazan: fætih fætih Yazdı:

Numarasınida ver sana zahmet :)

Mesajı Yazan: ErcanK.
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 16:57
Geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 20:23
Orjinalini yazan: neo1980 neo1980 Yazdı:

Geçmiş olsun.

Sagolun

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2014 Saat 20:24

Orjinalini yazan: fætih fætih Yazdı:

Numarasınida ver sana zahmet :)

Bak bekliyorum umutla :)

Mesajı Yazan: pusutr
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 11:48
Önce tatlı dil Olmadı mafyavari konuşur rahatsız ederdim ben olsaydım. Büyük ihtimalle tatlı dil işe yaramayacaktır.

Mesajı Yazan: rawski
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 12:56
böyle bir sistem olucak. ama türkiyede zor..
araç sahibine geçmiş olsun 
haklısınız ama hakkınızı uzun süren mahkemelerde arayabiliyorsunuz sadece adalet

Mesajı Yazan: rawski
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 13:07

Orjinalini yazan: serkans serkans Yazdı:

yavşak herifi plaka vererek afişe et    hangimizin şehrinde ise denk geldimi  üstüne süreyim ipnenin

76 DC 398 olurda denk gelir şerefsiz kısmet ama üstüne sürmeyin :)

http://i.imgur.com/hzbhuJZ.png 
bu linkte bazı bilgilere ulaştım ama ne kadar işinize yarar bilmiyorum 
 e devletten plaka sorgulayabılıyoruz tescıl tarıhının falan ogrenıyoruz..bıde rehınlı mı vs 

bu arada e devletten bımere sıkayet edebılırsınız.tabii e devlet şifreniz olmalı

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2014 Saat 23:38
E devletten baktım bilgilerine rehinli arac bimerdende şikayet kaydımı oluşturdum bakalım insallah bisiler çıkar sagolun arkadaslar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net