Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 Emniyet Kemeri Sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36666
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 19:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 Emniyet Kemeri Sorunu
Mesajı Yazan: resitpolice
Konu: 307 Emniyet Kemeri Sorunu
Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2014 Saat 18:28
Arkadaşlar merhaba benim sorunum Kontagı açtıgımda emniyet kemeri uyarısı alamamam, sesli olarak değil görsel olarakda alamıyorum.Sürücü koltuğunun altına baktıgımda bu boşta duran kabloyu gördüm ama girecek bi soket veya pin bulamadım üzerinde de yeşil renkli bi soket var ama boş duruyor oda bi bağlantı kablosu yok öteki.Resimde yolcu koltuğunun altı ondada soketler var ama kablo yok  Sorun tam olarak nedir göstergede neden ehliyet kemeri uyarısı çıkmaz şimden teşekkür ederim

-------------
2003 307 1.4 hdi xr

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2014 Saat 19:03
emniyet kemeri olmasın:))yesıl soket benimkindede boş kemer tokasına bak derim

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: aokaymaz
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 08:39
Ekranda Emniyet kemeri uyarısı olan yerin altındaki ampul patlamış olabilir. Zaten sesli uyarı yok bildigim kadarıyla 2001-2005 modellerde 

-------------
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04   

Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 09:01
senin arabada ehliyet kemeri yok ki zaten uyarısını alasın. :)))

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 17:55
komik olan ne emniyet yerine ehliyet yazmam mı kardeşim adam ol adam sorunu anladıysan cevap ver laubali olma yardım istedik cevabın yoksa yazma bu kadar kısa ve net

-------------
2003 307 1.4 hdi xr

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 17:56
Orjinalini yazan: aokaymaz aokaymaz Yazdı:

Ekranda Emniyet kemeri uyarısı olan yerin altındaki ampul patlamış olabilir. Zaten sesli uyarı yok bildigim kadarıyla 2001-2005 modellerde 
Eyvallah ustam mantıklı bi elektrikçiye göstereyim

-------------
2003 307 1.4 hdi xr

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 21:27
[QUOTE=resitpolice]komik olan ne emniyet yerine ehliyet yazmam mı kardeşim adam ol adam sorunu anladıysan cevap ver laubali olma yardım istedik cevabın yoksa yazma bu kadar kısa ve net[
KILIÇ nickli arkadaşımız adam gibi adamdır zaten ama senden şüpheliyim maalesef .arkadaş esprili bi şekilde yaklaşmış öyle bi cevap vermiş çünkü biz bu forumda hepimiz kardeş gibiyiz kardeşler arasında tabiki samimi şekilde espriler yapılır KILIÇ kardeşimiz size kardeş gibi gördüğü için samimi bi şekilde size cvp yazmış... ama siz onu ADAM OL ADAM diyerek bozup attınız bence adam olması gereken kişi sizsiniz eğer bu yazdıklarım zorunuza giderse serbestsiniz sorununuza BAŞKA FORUMLARDA çözüm arayabilirsiniz ...BİZ BURDA HEPİMİZ KARDEŞİZ VE BEN KARDEŞLERİME LAF ETTİRMEM ARKADAŞŞ....

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 21:44
Orjinalini yazan: dehsetilyo dehsetilyo Yazdı:

[QUOTE=resitpolice]komik olan ne emniyet yerine ehliyet yazmam mı kardeşim adam ol adam sorunu anladıysan cevap ver laubali olma yardım istedik cevabın yoksa yazma bu kadar kısa ve net[
KILIÇ nickli arkadaşımız adam gibi adamdır zaten ama senden şüpheliyim maalesef .arkadaş esprili bi şekilde yaklaşmış öyle bi cevap vermiş çünkü biz bu forumda hepimiz kardeş gibiyiz kardeşler arasında tabiki samimi şekilde espriler yapılır KILIÇ kardeşimiz size kardeş gibi gördüğü için samimi bi şekilde size cvp yazmış... ama siz onu ADAM OL ADAM diyerek bozup attınız bence adam olması gereken kişi sizsiniz eğer bu yazdıklarım zorunuza giderse serbestsiniz sorununuza BAŞKA FORUMLARDA çözüm arayabilirsiniz ...BİZ BURDA HEPİMİZ KARDEŞİZ VE BEN KARDEŞLERİME LAF ETTİRMEM ARKADAŞŞ....

aynen öyle :) zaten bu gibi şahıslar bir soru sorur çözümünü bulur birdaha uğramaz :) buda aynı şekilde 1 hafta daha girer sonra birdaha GİRMEZ :)) Kaldıki 21 yaşındaki birinin 30 yaşındaki birine adam ol demesi gülünç bi durum . 

-------------
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG )
Opel İnsignia (16GP802) TR

EX CAR :

Peugeot 307 (16CSN72)

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 21:50

herkes kendi aldığı aile terbiyesi çerçevesinde yaşar ben 34 yaşındayım ve hayatım boyunca benden 1 yaş büyük birine bile  böyle bi davranışım olmadı ... o yüzden böyle şeyler görünce kafamın v kayışı atıyor..

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2014 Saat 01:51
Şükürler olsun terbiyemizi aldık.Büyüklerimize karşı herzaman her yerde saygılı olduk.Küfür etseler bile haklısın abi dedik ama sorduğumuz soruya da her zaman cevaplarımızı adam gibi aldık ne espirili nede gülerek tam olarak istediğimiz cevabı aldık.Hiç bilmesen bile kardeşim bozulmuştur,bende de aynı sorun var de konuya dahil ol ama hiç birşey bilmediği halde üstüne yazım yanlışımla dalga geçer gibi söylemesi sıkıntı 

-------------
2003 307 1.4 hdi xr

Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2014 Saat 09:20
Orjinalini yazan: resitpolice resitpolice Yazdı:

komik olan ne emniyet yerine ehliyet yazmam mı kardeşim adam ol adam sorunu anladıysan cevap ver laubali olma yardım istedik cevabın yoksa yazma bu kadar kısa ve net

bundan sonraki yaşamamımda uyarını dikkate alırım kardeşim.Kimse daha önce uyarmamıştı beni adamlık konusunda. Forumda yenisin belli konun altlardaydı cogunluk herkes son 30 konuya bakar benim veya diğer bir arkadaşımın yazması konunu üst sıralarda görünmesini saglar tekrardan, bu açıdan düşünemeyecek kadar cahil ve kibirlisin. Ben sana şunu da diyebilirdim daha adının ne olduğunu bilmediğin bir şey hakkında biz sana nasıl yardımcı olabiliriz diyebilirdim ama böyle bişey diyemem kendime yakıştıramam. Sende genc yaşda adam olanlardansın keşke adam olmak yerine insan olmayı seçseydin. Adamlık senin sorularına tam esprisiz yanıt vermekse ben adam değilim kardeşim, Adamlık senden 11 yaş büyük birine kardeşim demekse yine ben adam değilim ve sana küfür etmedim diye adam değilsem hiç adam değilim (nede olsa sen sana küfür edenlere bile eyvallah diyorsun adamlığın tanımı bu olsa gerek senin kılavuzunda).  Sana yaşamında başarılar dilerim. Senden yaşça büyük olarakta sana naçizane bir önerim karşındakini tanımadan önyargılı davranma bırak şu adamlık, delikanlılık vs gibi eski türk filimlerinden kalma yakıştırmaları.

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2014 Saat 16:20
Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

Orjinalini yazan: resitpolice resitpolice Yazdı:

bundan sonraki yaşamamımda uyarını dikkate alırım kardeşim.Kimse daha önce uyarmamıştı beni adamlık konusunda. Forumda yenisin belli konun altlardaydı cogunluk herkes son 30 konuya bakar benim veya diğer bir arkadaşımın yazması konunu üst sıralarda görünmesini saglar tekrardan, bu açıdan düşünemeyecek kadar cahil ve kibirlisin. Ben sana şunu da diyebilirdim daha adının ne olduğunu bilmediğin bir şey hakkında biz sana nasıl yardımcı olabiliriz diyebilirdim ama böyle bişey diyemem kendime yakıştıramam. Sende genc yaşda adam olanlardansın keşke adam olmak yerine insan olmayı seçseydin. Adamlık senin sorularına tam esprisiz yanıt vermekse ben adam değilim kardeşim, Adamlık senden 11 yaş büyük birine kardeşim demekse yine ben adam değilim ve sana küfür etmedim diye adam değilsem hiç adam değilim (nede olsa sen sana küfür edenlere bile eyvallah diyorsun adamlığın tanımı bu olsa gerek senin kılavuzunda).  Sana yaşamında başarılar dilerim. Senden yaşça büyük olarakta sana naçizane bir önerim karşındakini tanımadan önyargılı davranma bırak şu adamlık, delikanlılık vs gibi eski türk filimlerinden kalma yakıştırmaları.

Sana katılıyorum abi 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net