Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kamber Yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36220
Tarih: 13 Kasım 2024 Saat 09:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kamber Yardım
Mesajı Yazan: naimkaya
Konu: Kamber Yardım
Mesaj Tarihi: 01 Ağustos 2014 Saat 19:22
Merhaba arkadaşlar aracıma kamber yaptırmak ıstıyorum ama suana kadar hıc 206 da kamber gormedım. 206 lara kamber olmuyor mu ? sorun mu oluyor ? fikri olan yazarsa sevınırım.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2014 Saat 19:44
Bilgi verecek kimse yok mu ?

Mesajı Yazan: TaZ
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2014 Saat 01:29
kamber kiti bulabilirsen neden olmasın bende 307 icin baktım ama kamber kiti yok türkiyede cok firmayla konuştum pejo icin yapmıyorlar :)

Mesajı Yazan: DeRyCK
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2014 Saat 04:06
206 için -1 kamberli koni bulmuştum ama önlerde güzel durmaz diye almamıştım. Hala yakışmaz görüşündeyim :)

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2014 Saat 14:44
ben dun baya bı sorusturdum 206 larda dıngıl arkada oldugu ıcın kamber olmuyormus sanırım

Mesajı Yazan: derman362
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2014 Saat 21:21
peugout lar bütün dingil    naim abi kamber verebilmek için bagımsız dingil olması şart...Thumbs Down

-------------
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2014 Saat 14:20
bütün dingil olması flan fark etmez arka tekerlerinizi söküp bir bakım zaten çamurluk içinde kamber verecek mesafe yok bagaj kısmındaki davlumbaz kısmını flan şaseleri kesip genişletmeniz gerek hondacılarınki gibi olsun diyorsanız ama öyle yapacağınıza kolayı var bi mercedes 190 yada 200e alın arkasına ağırlık koyun ne kadar ağırlık o kadar kamber demek mercedeste :)

-------------
change

Mesajı Yazan: derman362
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2014 Saat 21:10
[QUOTE=serdaralısan]bütün dingil olması flan fark etmez arka tekerlerinizi söküp bir bakım zaten çamurluk içinde kamber verecek mesafe yok bagaj kısmındaki davlumbaz kısmını flan şaseleri kesip genişletmeniz gerek hondacılarınki gibi olsun diyorsanız ama öyle yapacağınıza kolayı var bi mercedes 190 yada 200e alın arkasına ağırlık koyun ne kadar ağırlık o kadar kamber demek mercedest

Abicim senin anlattıgın olay jantla alakalı Bağımsız dingil lazım diyorum abi bütün bir dingili nasıl kıvırıp camber kiti takacaksın ki?

-------------
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...

Mesajı Yazan: ikram61
Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2014 Saat 21:17
Orjinalini yazan: serdaralısan serdaralısan Yazdı:

bütün dingil olması flan fark etmez arka tekerlerinizi söküp bir bakım zaten çamurluk içinde kamber verecek mesafe yok bagaj kısmındaki davlumbaz kısmını flan şaseleri kesip genişletmeniz gerek hondacılarınki gibi olsun diyorsanız ama öyle yapacağınıza kolayı var bi mercedes 190 yada 200e alın arkasına ağırlık koyun ne kadar ağırlık o kadar kamber demek mercedeste :)

bende 407 var yuk koydunmu acıyo benmkıde :)

-------------
407 COBRA

Mesajı Yazan: DeRyCK
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2014 Saat 00:18
Sadece önlere kamber veriliyor o da yakışmıyor, hiç gerek yok.

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2014 Saat 22:23
sağol teşekkür ettim

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2014 Saat 23:03
Orjinalini yazan: derman362 derman362 Yazdı:

peugout lar bütün dingil    naim abi kamber verebilmek için bagımsız dingil olması şart...Thumbs Down
Thumbs UpThumbs Up BENİM BİLDİĞİM PEUGEOT LARA KAMBER OLMAZ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net