Arkadaşlar Merhabalar,
Allah nasip ederse bir şirket açmayı düşünüyorum o yüzden peugeot 207 aracımı satmayı düşünüyorum bugün aracımı ilana çıkaracağım çıkarınca link olarak da paylaşırım başlıca özellikleri ;
Araç Model : 2009
Araç KM : 92.300
Araç Kaza Boya Değişen : Sol çamurluk ve ön tampon değişmiştir. Kaza küçük bir kazadır tüm fotoğrafları mevcuttur. Normalde tamiri mümkünmüş fakat benden önceki sahibi değiştirmeyi uygun bulmuş. Bunun dışında Herhangi bir yerinde tırnak kadar bir şey yoktur.
Araç Bakım : Aracımı 3500 Km önce bakıma soktum debriyaj balatasını, mazot filtresini ve tüm periyodik bakımı yapıldı. Ankara yağmurlarından dolayı büyük ihtimal disklerimde bir eğilme oldu usta bindi çok fark edilmez sıkıntı da yapmaz hafif titreşim olur balataların yeni onlar eskiyince yaparız dedi. Aracımda disk tornalatmakdan başka hiç bir masrafı yoktur.
Aracım son 2 bakım haricinde hep GÖRAL'da bakılmış. Göral'dan alınmıştır. Yedek Anahtarı kitapçıkları hatta faturası bile mevcuttur. Ben ikinci sahibiyim. Benden önce bir Albay sahibiydi. Tüm ustaların dediği, ki ben hala hayret ediyorum aracın daha motoru bile açılmamış. Açmak için uzun yola çık yüksek devir kullan dediler ama bir fırsatım olmadı.
Araç baştan aşağı secereli bir araçtır kazaların bile şahıs fotoğrafı değil kasko şirketinden alınan expertiz fotoğraflarıdır. Km si aracın her şeyi orijinaldir.
Bu aracı çok uzun süreler binmek için aldım çok da seviyorum fakat böyle bir durum ceyran edince ilk sermaye olarak arabayı gözden çıkarmayı ön gördüm.
Aracıma istenildiği gibi bakılabilir. Benim parasal olarak bir miktar açığım vardır üstüne para alabileceğim uygun arabalarla takas düşünebilirim.
Aracımın fiyatı ise 29.750 TL dir.
HERKESE İYİ GÜNLER.
------------- Peugeot 206 1.4 XR Presence Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :)
|