Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 CC YARDIM

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34791
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 08:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: 307 CC YARDIM
Mesajı Yazan: CagatayHan
Konu: 307 CC YARDIM
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2014 Saat 01:20
Arkadaşlar herkese merhaba,
Siteye bugun itibari ile üye oldum ve aranıza 307 cc alarak katılmak istiyorum.
Fakat kafamda bu aracı çok istememe rağmen çeşitli soru işaretleri var. Tabi bu soru işaretleri de etrafımdaki insanlardan kaynaklanmaktadır. Bunların hiçbirine aldırış etmeden bu aracı almak istiyorum ama araç hakkında açıkcası hiçbir bilgim yok. Daha önce de hiç peugeot tecrübem olmadı.
Bu araç alınır mı alınmaz mı ? alt takım - tente( su sızdırma ) - şanzuman sorunları yaşar mıyım. Yada bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. Kullanlarda var sa özellikle bana destek olabilirseniz çok sevirinim. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: CagatayHan
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2014 Saat 01:32
öncelikle cevabınız için teşekkürler. söylediğiniz gibi tavan mekanizmasına özellikle dikkat etmek gerekiyor. Çünkü bu araçlar kupon denecek araçlar bana göre. aldıktan sonra elimde kalmasını istemiyorum açıkcası. Bu sebeple çok fazla sorguluyorum sanırım. Çünkü ilk defa cabrio tecrübem olacak. 32-33 bin civarında 2005-2006 model olarak 70 bin km civarında birkaç araç buldum. Bu araçlarda değişen boya vs kesinlikle yok deniliyor. Tabikii baktıracağım. Fakat aklımdaki soru işareti şu. 2.0 180 bg lik motorun ciddi anlamda fazla yakıt tükettiğini biliyorum. Bu araçların bazılarında LPG var fakat. Lpd simit mi yoksa tank mı takılıyor bu araçlara onu bilmiyorum. ben benzinlide alsam tüp taktırmayı düşünüyorum. 1.6 motor simit lpg kullanılabilir mi ? bu konuda bilginiz var mı ?


Mesajı Yazan: ErdiCoskun
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2014 Saat 10:25
Tavan mekanizmasi ile birlikte lpg tanki bagaja sigiyor, benim 206cc de bile sigiyor yani, fakat yerinizde olsa lpg taktirmazdim, cabrio aracla otoparka girememek hic hos degil :) tavan mekanizmasina baktir, tavanin fitillerine bak asinma varmi, sanmiyorum olacagini, almadan once mutlaka yikat su aliyor mu diye kontrol et, zira masrafli bir istir

-------------
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net