307 sunroof sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34533
Tarih: 24 Haziran 2025 Saat 11:15 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 307 sunroof sorunu
Mesajı Yazan: sercanucar44
Konu: 307 sunroof sorunu
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2014 Saat 10:13
merhaba arkadaslar yaklasik 3 ay once 2004 model 307 xt premium marka aracimi satin alip araniza katildim ancak bu sunroof sorunu 3 aydir beni cileden cikardi. İlk baslarda aracin sunroof u takiliyordu ve sizler sayesinde ogrendigim resetleme yontemiyle sorunumu cozuyordum ama artik sunroof dugmesi hic calismiyo. Eskiden farlar yanikken dugmenin uzerindeki noktalardan da isik geliyordu ama artik isik da yok dugmede tepki de yok . Akunun kutup baslarini sokup 3 dakika bekleyip araci sifirlama yontemini de denedim ama artik sunroof tepki vermiyor. Bunun tek cozumu motor degisimimi? Sifir motor icin 1000 tl gibi bir rakam cikardilar bana ama bu kadar masraf cok geliyo bana. Bana yardimci olabilecek arkadaslar olursa simdiden cok tesekkur ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: mistercasper
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2014 Saat 12:03
hocam geçmiş olsun kablolarda falan bir sıkıntı olabilir kontrol edildi mi? benimde sunroof un 5. kademesi takılıyor biraz bastırarak çevirince açılıyor yani basit bir temassızlık söz konusu, demem o ki sizin sorununuz da böyle birşey olabilir...
|
Mesajı Yazan: E.B
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2014 Saat 19:28
Tusun üzerindeki isik kesildigine göre elektiriksel bir durum olabilir iyi bir elektirikci kontrol edip sana gerekli cevabi 20 dk da vericek ama zannetmiyorum motor luk birşey oldugunu yinede en iyi cwpi elektirikci vericektir kolay gelsin...
|
Mesajı Yazan: sercanucar44
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2014 Saat 14:47
Bu gun ustaya gosterdim ve motora elektrik gelmedigi icin motorda problem oldugunu ogrendim. Motora kadar elektrik geliyor ancak motora girmiyor. Ugrastilar ancak yapamadilar. Degistirmemi soylediler . Ellerinde cikma yokmus. Bunu bulabilecegim herhangi bir tanidiginiz varsa yardimci olabilirmisiniz? Birde sizce cikma taktirsam yine bu sorunu yasarmiyim. Sifir motora 900 tl istediler burada
|
Mesajı Yazan: emrepunar
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2014 Saat 17:31
çıkma alma bence bu tür işlerde benim düşüncem bu. kredi kartı helan gecerli ise taksit yaptırıp sıfır al derim ben
|
|