Sol sinyaller çok hızlı yanıp sönüyor (videolu)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33854
Tarih: 21 Eylül 2025 Saat 08:40 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Sol sinyaller çok hızlı yanıp sönüyor (videolu)
Mesajı Yazan: Ssedo
Konu: Sol sinyaller çok hızlı yanıp sönüyor (videolu)
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 19:13
Arkadaşlar sorun ne ile alakalıdır, çoğu şeyi kendim halletmeye çalışıyorum kendim yapabilir miyim acaba ? yoksa elektrikçi yolu gözükür mü
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 19:21
Hocam ya sol sinyallerinizden biri yanmıyor yada sinyal soketlerinde oksitlenme falan var.
|
Mesajı Yazan: bozkurtum
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 19:40
Sol sinyallerden birisi yanmıyor...:)
|
Mesajı Yazan: rizeli_53
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 19:45
benim araçta sol sinyal kendi kendi ne yanıyordu. megersem sis farına su almış ve oksitlenme yapıp oraları çürüttüğü için bunu yapıyormuş bende tesadüfen buldum hatayı. sisi değiştirdim ve herşey normale döndü seninkide bunun gibi bir şey olabilir.
------------- 2002 1.6 110 hp 98500
|
Mesajı Yazan: E.B
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 19:47
sol lambalari kontrol et eger hepsi yaniyor ise soketleri elinle biraz oyna düzelir arada sirada basima gelir :)
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 20:13
Tamam arkadaşlar teşekkür ederim deniyeceğim cumartesi günü ya da yarın sonucu yazarım :) tabi elimle nasıl oynatacağım o kısımı anlamadım özellikle kapı kısımında olanı :)
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 20:32
"Sinyalini yakili tut, disariya cik hangisinin yanmadigini tespit et. Eger on ise kaputu actiginda farin arkasinda, hatta sinyal kisminin tam arkasinda kucuk yuvarlak bir plastik kapak oluyor. Onu yarim tur cevirince cikiyor sonra zaten lambayi goruyorsun. Sonrada degistirilmesi gerekiyorsa degistirirsin. Kolay gelsin."
bu hızlı yanıp sönmesi bir nevi göstergemi sayılır? yani lambalarda sorun olduğunu bize anlatmayamı çalışıyor :)
eski konulardan buldum arkadaşlar teşekkür ederim koliva arkadaşımız yazmış başka bir konuda
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2014 Saat 21:54
Sorun çözüldü arkadaşlar yardımınız için teşekkür ediyorum öndeki sinyal gevşemiş, söktüm yeniden taktım 5 dk sonra yine bozuldu sonra söktüm tornavida ile o tırnakları biraz daha kaldırdım iyice sıkıştırdı ampulu şuan olmuyor olursada eve getirip detaylı bakım yaparız:) mantığı öğrenmiş oldum teşekkürler iyi forumlar
|
|