Emliyet Kemeri Sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33275
Tarih: 11 Haziran 2025 Saat 03:30 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Emliyet Kemeri Sorunu
Mesajı Yazan: zorvolkan
Konu: Emliyet Kemeri Sorunu
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2014 Saat 15:01
Bu emliyet kemeri beni sinir ediyor arkadaşlar.Toplamayı hemen yapmıyor,nasıl bir çözüm bulup düzeltebiliriz.Yardımlarınızı bekliyorum...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ilker35
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2014 Saat 16:12
Aynı problem benim aracımda da vardı bugün bir oto döşemecisin de çözdük problemi. Emniyet kemerinin kayışları işlevini yitirmiş onlar değişti birde iç kısımda kemeri ortasında tutan bir parça var o farklı takılmış onun orjinalini taktık ve mekanizma yağlandı. Şimdi iyi durumda ve çalışıyor. İki ön kemerin toplam malzeme ve işçilik ücreti içinde 150 tl ödedim. Yeni kemer fiyatı tek 810 tl dedi yedek parçacı bilgin olsun birde bu işin ustasını bulmanı tavsiye ederim her döşemeci anlamıyor çünkü..
|
Mesajı Yazan: zorvolkan
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2014 Saat 17:59
ilker35 Yazdı:
Aynı problem benim aracımda da vardı bugün bir oto döşemecisin de çözdük problemi. Emniyet kemerinin kayışları işlevini yitirmiş onlar değişti birde iç kısımda kemeri ortasında tutan bir parça var o farklı takılmış onun orjinalini taktık ve mekanizma yağlandı. Şimdi iyi durumda ve çalışıyor. İki ön kemerin toplam malzeme ve işçilik ücreti içinde 150 tl ödedim. Yeni kemer fiyatı tek 810 tl dedi yedek parçacı bilgin olsun birde bu işin ustasını bulmanı tavsiye ederim her döşemeci anlamıyor çünkü.. |
aman hocam kalsın boşver yavaşşş yavaşş toplasın :) yapacak bişey yok
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2014 Saat 19:50
Benim 407de de aynı sorun var . Mecbur tamir ettirmek gerekiyor veya değiştirmek lazım. Muayne zamanı muayne alamama sebebi olabilir.
|
Mesajı Yazan: ilker35
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2014 Saat 20:09
inanilmaz fiyat istiyorlar sifirina bugun duydum sasirdim.
|
|