Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

407 xenon takılabilmesi yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33029
Tarih: 28 Aralık 2024 Saat 11:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 407 xenon takılabilmesi yardım
Mesajı Yazan: 06smt06
Konu: 407 xenon takılabilmesi yardım
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 11:54
arkadaşlar bilen yada çözebilen varsa    çok sevinirim 
 benim aracım 2006 407  şu anda xenoon var  fakat muyaneden geçmedi ve tekrarı olucak  tabiki normal ampulleri takıp gidicem  problem yok . fakat daha sonra xenon ları tekrar takarsam sigorta kutusu silicek motoru gibi arızaları verme olasılı nedir bilen biri yada çöze bilen biri varmı 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 12:03
muayneden önce takılı halde arıza vermediyse, tekrar taktıgınızda bir sorun olacagını zannetmiyorum. gecmis olsun.

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 12:07
evet şu an takılı hiç bir sorunda yaşamadım  ben aldığımda üstünde vardı  yaklaşık 1 senedir biniyourm  ama yarın muayene götürücem ama hekses sakın takma  başın agrır diyor ankaradaki öz simge ye gidiyorum ben  bakımlar için falan onlar hiç takma dediler bilemedim  bide sorun yaşarsak baya yüklü meblalar ttuyormuş günlerdir nette araştırıyorum fakat   ticari amaçlada  bi çok şeyler söleniyor  çok kararsızım

Mesajı Yazan: mistercasper
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 13:34
Xenon sorunu gerçekten can sıkıcı bir durum... Senin gibi muayene öncesi söküp geri takan birini tanıyorum muhtemelen seninki de sıkıntı çıkarmaz ama yinede riskli sanki... Bu arada xenonlarin markası ne bende de 407 var ve bende çok istiyorum xenon takmayı...

Mesajı Yazan: burglar08
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 17:50
Malesef canlı bomba 407lerde xenon işi. Diyeceksiniz ki 1 sene hiçbir şey olmamış bundan sonra da olmaz.  Ne yazıkki bu işin görünmeyen yüzü var ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.

İmzamdaki 407 için konuşuyum yılı da geçmişti ama bir gün silecekler kafayı yedi serviste verdiler acı haberi, hemen halojenlere döndük ama malesef biraz külfetli oldu :) Ona keza 307de de en ufak bir sıkıntı yok.

-------------
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ

2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 17:59
takamadan önce birazdaha araştırcam elektirikcilere falan gidip dolaşıcam nediyolar 

benim xenon larrı markası   GT  hıd diye  bi xenon

xenonnda bu araçta çok hoş  duruyor  ben bide fardaki sinyalleri american park modülü yaptırdım xenonla birlikte  görüntüsüne doyum olmuyor kendini farklı gösteriyor ben burdayım diyor yani :)
  çözebilen biri çıkar heralde okadar da sıkıntılı bi durum olmasa gerek galiba  çözülmiyecek bişi değil gibi geliyor bana hayırlısı bakalım inş.  biri birileri bulur 

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 18:01

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gosterisli-temizi-nadir-bulunur-149508946/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gosterisli-temizi-nadir-bulunur-149508946/detay/
   benim araç bu   bakmak istersen  american parklar falan :)

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 19:26
407 nin sistemini bilmiyorum, daha once takan nasıl takmıs onu da bilmiyorum. kullananlar sorun cıkarır diyorsa bence uzak durun.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2014 Saat 20:20
aman bu arabayı kardeşim görmesin aynısı yapar valla. Maşallah çok şık olmuş. Aslında fark etmeden bana yardımcı oluverdiniz bir anda. Arabama amerikan park yapmak istiyordum nasıl olur diye bir türlü karar veremiyordum ama harbi 10 numara bir görüntü olmuş. 

Bu arada aracınızdaki xenon setlerinin balast kutularının uzerine bakın eğer canbus yazıyor ise sorun yok ama canbus yazmıyorsa eyvahlar olsun saatli bombayı elinizde tutuyorsunuz demektir. Mutlaka söktürün ve canbus yazan setlerden alın. Canbus olan xenon sistemlerinde sorun yaşamazsınız.

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2014 Saat 11:25
Wink teşekkkür ederim öncelikle evet  gayet hoş bi görünümü  oluyor  gayet başarılı duruyor :)

xenona gelirsek canbus ne oluyoki  ne ifade ediyor bi de neresinde yazar balastın 

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2014 Saat 22:42
taktırdın mı xenonları?

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2014 Saat 22:47
Yok   henuz taktirmadim kararsizim :) bilemedim

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2014 Saat 23:06
Canbus olayına baktın mı... Birde araya role falan takip yapıyorlar bence taktir elinde boş boş beklemesin xenonlar

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 13:16
Orjinalini yazan: mistercasper mistercasper Yazdı:

Canbus olayına baktın mı... Birde araya role falan takip yapıyorlar bence taktir elinde boş boş beklemesin xenonlar

Yeni nesil canbus sistemi zaten rölelidir. Röle takılmayacak bu seferde voltajın fazlalığından arabayı yakarsın. 

Kullanılan kitin marka modelini buraya tam olarak yazarsanız canbus özellikli olup olmadığına bakarım.

Bazı canbus sistemli xenon kitlerde balast haricinde birde küçük bir siyah kutu bağlı olur yani balasta kutusu + siyah kare kutu sonra far ampulu. Bazılarında o kutu içindeki devre balast kasasının içinde oluyor ama eğerki canbus balast ise zaten kasasının üstündeki tanıtım etiketinde canbus diye yazar yazmıyorsa da bakarız öğreniriz.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 13:50
moondust sen xenon kullanıyormusun 

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 20:12
Tum araclarimda vardi. Buna henuz daha takmadim.

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2014 Saat 12:08
Hyr benim anlamdigim daha oncesinde yani ben aldigimda ustunde rakili idi ve canbus falan degil o nasil olduda ariza yapmadi hic bir sorun yasamamistim xenona alisinca simdi normal farla onumu gormekte zorlaniyorum.sanki parklar yaniyomus gibi geliyor bana :)

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2014 Saat 13:14
Orjinalini yazan: 06smt06 06smt06 Yazdı:

Hyr benim anlamdigim daha oncesinde yani ben aldigimda ustunde rakili idi ve canbus falan degil o nasil olduda ariza yapmadi hic bir sorun yasamamistim xenona alisinca simdi normal farla onumu gormekte zorlaniyorum.sanki parklar yaniyomus gibi geliyor bana :)

O konuda haklisiniz bende onumu cok zor goruyorum farlari cok zayif bu arabalarin. Bu arizanin ne zaman yasanacagi belli olmaz. Her an bir sikinti yasayabilirsiniz. Setlerde canbus ibaresi yok ise lutfen saglam bir oto elektrikcisine veya yetkili peugeot servisine elinizdeki kiti gosterin. Bosuna basinizi agritmayin. Yazik gunah.

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2014 Saat 14:56
Bi elektirikcim var bakalim sali gunu yanina gidicem bakalim inun yorumlari ne olcak

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net