Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kontagi actigimda cikan sayi degeri?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31627
Tarih: 23 Kasım 2025 Saat 06:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: kontagi actigimda cikan sayi degeri?
Mesajı Yazan: Driverghost
Konu: kontagi actigimda cikan sayi degeri?
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 07:04
Aracimin kontagini actigimda bi sayi değeri cikiyor araci aldigimda bu sayi değeri 2100 idi bi kaç gün sonra 2200 .sonra 2300 .2400 2600 3000 ve son olarak su anda 3100 olarak gözükmekte. Bunun ne anlama geldiğini bilen varmi? Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.

-------------
Driverghost

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 08:18
bakım sayacı zannedersem fakat -2000 -2100 gibi görmen gerekir.. aracın bakımını yaptırdısan sayacı sıfırlamamışlardır.. herhangı bır sey ıfade etmez

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 10:11
Bakım göstergesi olsa O göstergedeki rakamların azalması lazım ama Ouch

Ters yapılmış olabilir. Periyodik  Bakım sayacıdır normalde. yanında ingiliz anahtarı simgesi var mı?

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 10:32
0'a kadar azalıyor 0' sonra - (eksi) olarak artıyor -100, -200 diye.

Mesajı Yazan: fthusl
Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 14:06
bende de aldıgımda 15.ooo di şimdi 12100 filan aşağı doğru gidiyor  peki bakım yapılınca nasıl sıfırlanıyor...

-------------
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE

Mesaj Tarihi: 26 Ekim 2013 Saat 14:56
Orjinalini yazan: fthusl fthusl Yazdı:

bende de aldıgımda 15.ooo di şimdi 12100 filan aşağı doğru gidiyor  peki bakım yapılınca nasıl sıfırlanıyor...

Kontak araçta stop halindeyken göstergelerin olduğu yerdeki km sayacı sıfırlama tuşuna basılı tutarak kontağı marş konumuna kadar çeviriyoruz, ekranda 10'dan geriye doğru rakamlar çıkıyor 0'dan sonra sıfırlanıyor.

Mesajı Yazan: kursat611
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2013 Saat 20:01
yerimi bilmiyorum ama benim 206 da da kontagı actıgımda yag seviyesi görünüyordu sonra bakım km si sonra toplam veya sıfırladıgım km

şimdi ise ne olduysa olmuş kontagı actıgımda yag seviyesi görünmuyor direk bakım km si sonra normal km geliyor
bu arada bakım kmsını tarıf edildiği gibi sıfırladım ama yinede yag seviyesi gelmedi

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2013 Saat 20:03
Yağ seviyesinin kaybolması ilginç olmuş, araç bilgisayara falan bağlandı mı hiç son zamanlarda?

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2013 Saat 20:17
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Yağ seviyesinin kaybolması ilginç olmuş, araç bilgisayara falan bağlandı mı hiç son zamanlarda?

yaz başı 3 kere motor arıza lambası yaktı bilgisayara baglandı ilkinde 140 değerle fakir karısım 2. de 155 değerle zengin karışım 3. de 145 yapıldı lamba bi daha yanmadı adam yoksa yanlıs yerlere falanmı girdiyki çünki 2001 model girince motor görünmüyor defaulttan girmişti sanırım arabam 307 motor oda 2003 ve sonrası görünüyor bilgisayarda

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2013 Saat 20:25
Hocam yağ gösterge ekranının kendiliğinden kaybolacağını sanmıyorum, lambayı söndürmeye çalışırken, yağ seviyesi göstergesini iptal etmişlerdir.

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2013 Saat 20:35
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Hocam yağ gösterge ekranının kendiliğinden kaybolacağını sanmıyorum, lambayı söndürmeye çalışırken, yağ seviyesi göstergesini iptal etmişlerdir.

hocam dün şanzıman dagıldı yarın ankaradan cıkma dişli alacaz ondan sonra arabama yol bilgisayarı far sensörü dıs sıcaklık vb ne oluyorsa ankarada yaptıracagım yakında iznim var iyi ve ucuz bi servis lazım gidecem araba ile bu olur bu kadart bu olmaz su sebepten diyecek usta arıyorum

karabukte tüm tamirciler pejo diyince kaçıyor :) ustam eskı ustam oldugundan mecburen yapıyor ama homurdanıyor değiştir şunu tonla para harcadın diye :)kıyamıyorum yavru aslanıma 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net