park sensörü
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31510
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 17:18 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: park sensörü
Mesajı Yazan: sulocan_5
Konu: park sensörü
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 01:03
herkese selam.206 XT aracım için park sensörü aldım.Sorum şu : sensörü tampona (siyah kısma mı yoksa aracın renginde boyalı olan alt tampon ) kısmına mı taktırmalıyım? teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 02:09
Genelde alt tampona takıyorlar 206 larda çunku açıları daha iyi görüyor oraya takılınca plastık te bıraz yuksekte kalıyor ama farketmıyor kullanıcının keyfine kalmış birazda.Daha iyi olsun dıyenler boyattırıp alt tampona takıyor.Aman onunlamı uğraşıcam boyatmayla falan dıyenlerde siyah plastik kısma takıyor :)
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 10:54
ben zaten alt tamponun renginde almıştım da orası aşağıda olur,siyah kısma takılır dedikleri için size bir sorayım dedim...teşekkür ederim.değiştirmeme gerek yok o zaman..:)
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 19:52
sulocan_5 Yazdı:
ben zaten alt tamponun renginde almıştım da orası aşağıda olur,siyah kısma takılır dedikleri için size bir sorayım dedim...teşekkür ederim.değiştirmeme gerek yok o zaman..:) |
Rica ederim yınede sız bı araştırın benım çevremde kullananlar bu şekılde kullanıyor bir fark yok diye bılıyorum ben :)
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 20:17
Bence en uç kısıma koymalısın, yani tampondaki kuşağa. renk uyumunu düşünürsen de sorun yok ben boyamıştım.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 23:47
siyah kısma mı diyorsunuz?
|
|