Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yeni Tampon ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31478
Tarih: 08 Ekim 2025 Saat 12:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yeni Tampon ?
Mesajı Yazan: allpastclear
Konu: Yeni Tampon ?
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 10:51
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pejo-206-on-tampon-acar-tuning-show-139996307/detay/

aracıma bu linkteki tamponu takmayı düşünüyorum yorumlarınız nedir ? varsa daha güzel bildiiniz tavsiyelerinizide beklerim teşekkürler...Smile

-------------
AlLpAsTcleAr

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 13:15
sadece böle ön tamponu değiştirirsen olmaz gibi komple bodykit seklinde olması lazım kanaatmce. yani böle bi tamponu takıca etekleri ve arka tamponuda kombine etmen gerekebilr.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 15:14
Orjinalini yazan: Buğra Buğra Yazdı:

sadece böle ön tamponu değiştirirsen olmaz gibi komple bodykit seklinde olması lazım kanaatmce. yani böle bi tamponu takıca etekleri ve arka tamponuda kombine etmen gerekebilr.
şimdi şöyle tabiiki marşpiyel buldum ancak arka tamponlar aşırı çirkin benm gördüklerim varsa güzel bildiğiniz önerirseniz sevinirim

-------------
AlLpAsTcleAr

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 15:23
Yınede sızın fıkrınız ama bence hiç gerek yok elınızdekı tampon nasıl bılmem ama güzel bır sıs farlı rc tamponu herzaman tercıhımdır ıllakı bır değişiklik yapılcaksa bence bu yönde olmalı ...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 15:48
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Yınede sızın fıkrınız ama bence hiç gerek yok elınızdekı tampon nasıl ama güzel bır sıs farlı rc tamponu herzaman tercıhımdır ıllakı bır değişiklik yapılcaksa bence bu yönde olmalı ...
zaten şuan aracımı üzerinde sisli rc tamponu var ama değişiklik olsun diye demiştim ama anladım ki gereksizmiş stopları + stopu yaparm yoluma bakarım Smile

-------------
AlLpAsTcleAr

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 16:05
Orjinalini yazan: allpastclear allpastclear Yazdı:

Yınede sızın fıkrınız ama bence hiç gerek yok elınızdekı tampon nasıl ama güzel bır sıs farlı rc tamponu herzaman tercıhımdır ıllakı bır değişiklik yapılcaksa bence bu yönde olmalı ...
zaten şuan aracımı üzerinde sisli rc tamponu var ama değişiklik olsun diye demiştim ama anladım ki gereksizmiş stopları + stopu yaparm yoluma bakarım Smile

Bencede hocam değişiklikte iyide kalite başka bişey ne modası geçer ne göze kötü gelır ne zaman baksan güzel gorursun kazasız belasız kullanın aracınızı ...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2013 Saat 23:36

Bencede hocam değişiklikte iyide kalite başka bişey ne modası geçer ne göze kötü gelır ne zaman baksan güzel gorursun kazasız belasız kullanın aracınızı ...
çok teşekkür ederim kardeşim allah kimseye kazabela vermesin inşallah..

-------------
AlLpAsTcleAr

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2013 Saat 07:31
güzeltampon ama arkadaşlarında dediğigibi komople badikıt lazımbuna tekolmaz ama bunlar fiberonunda gözönüne almak lazımbunun yerine rctampon on basar bence buna...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2013 Saat 10:50
Hiç gerek yok bence böyle bir tampona rc tampon varsa eger hiç değiştirmeyin millet can atıyor o tamponu aracına taktırabilmek için :))

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2013 Saat 13:33
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Hiç gerek yok bence böyle bir tampona rc tampon varsa eger hiç değiştirmeyin millet can atıyor o tamponu aracına taktırabilmek için :))
haklısınız herkezin yorumu bu yönde zaten düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler 

-------------
AlLpAsTcleAr

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 02:14
Bence Tampon çok fazla kabarık ve dışarda duruyor, dikkatli baktığımda kenar kısımları harici tam oturmadığını görüyorum (ben mi yanlış görüyorum). Ben beğenmedim ama karar senin kardeşim

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 08:26
Bence tampon çok kötü. Ama bu tip şeyler zevk işidir..

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 10:34
hocam fena değil gösterdiğin tampon ama durkalk trafikte ve istanbulda tamponların hali malum orijinal tampon darbelere daha dayanıklı aklında olsun bu custom tamponlar çat diye kırılıyor

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 21 Ekim 2013 Saat 15:58
şahsi olarak düşüncem pekde güzel degil.Yine zevk meselesi,hoşunuza gittiyse alın taktırın hevesinizi alın derim o kadar hoşlandıysanız bence..

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2013 Saat 00:32
arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim tamponumu değiştirmiyorum Thumbs Up

-------------
AlLpAsTcleAr

Mesajı Yazan: vodkaburnblue
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2013 Saat 01:49

bende rc sis farlı tampon arıyorum satıcakmısınız değiştirdiyseniz?

Mesajı Yazan: reality59
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2013 Saat 20:42
hocam benim fikrim;
RC Ön tampon, RC Arka tampon çift başlı egzoz yeterli olur diye düşünüyorum.

-------------

Peugeot 307 - 2004 HDI XR
Peugeot 106 - 2002 QuickSilver
Tekirdağ / ÇORLU

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net