gozem Yazdı:
Arkadaşlar, benzinli 207 aracı almayı düşünüyorum.. trendy ve comfor modelleri arasındaki fark nedir?yakın cevremde ikiside var çünkü. birde dolu paketi hangisi oluyor. özellikle 207 kullanıcıları bu araç için görüşleri nedir? şimdiden sağolun.. |
ben 4 aylık 207 kullanıcısıyım.aracım 2008 model 1.4 90 HP 16 Subaplı modeli...33.000 km de aldım.şu an 36.000 km oldu. bundan önce 206 vardı.50.000 km de sattım.308 düşünüyordum ama düşünmekle olmuyor param ölçüsünde 207 almaya karar verdim. Peugeot 207 görüntüsü itibariyle 308 i andırıyor zaten. 207 nin artılarına gelecek olursak;çok hassas bir direksiyon sistemi var.5. arabam 2007 honda civic elegance ta böyle direksiyon yok. bizzat arkadaşımın aracına binerek test ettim. Frenler müthiş...tepkimeleri iyi...İvmelenmesi 4000 dd gösteriyor.2500-3000 dd ölü gibi...5. viteste 3500 dd geçtikten sonra araba resmen şahlanıyor...yol sesi ve motor sesini fazla almıyor. 1250 kg ağırlığında bir araç olduğu için savurma olayına rastlamadım.yakıt gayet makul...185 tl benzinle klima açık bir halde 680 km yol rahatlıkla yapıyor.ses sistemi iyi...geniş bir araç...
eksileri ise malesef can sıkacak türden...hele bir eksisi varki tam bir kabus...sabah aracının başına gittiğinde eğer ön konsolun yamulduğunu-şiştiğini-sobanın üstüne koyulan kestane gibi açıldığını görürsen hiç şaşırma...ben ön konsola 2 güneş siperliği koyuyorum garanti olsun diye.. aşağıdaki linkte bu konu tartışılmış. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11541&title=n-gs-kabarma-sorunu-207" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11541&title=n-gs-kabarma-sorunu-207
artı 207tr foruma üyeyim.orada çok tartışılıyor bu konu... kliması uğultulu çalışır.aracın rölantide iken ac butonuna bastığında uğultu başlar.hafiten gaza basmanla uğultu artar. ama 3000 dd sonraki devirlerde duyulmaz.yolda giderken zaten hiç duyulmaz. bu sesi arac durur ve çalışır vaziyette iken duyabilirsin. çözümü yok onuda söyleyeyim.benim aracım bu sorun yüzünden yetkili serviste 3 gün yattı.istanbuldan teknik eleman istendi. rapora yazılan ifade aynen şu: klima borularının başınçla yaptığı titreşim...
vites halatı sorunu zaten kronik...eğer 1. vitese ve geri vitese zor geçiyorsa hemen baskı balata değişecek diyenlere inanıp şanzımanı indirme. sorun vites halatı... o değişecek. o da 300 tl civarı...
bunları bilmen menfaatin icabı...trendy ile comfortun farkı otomatik klima ve fazladan 2 airbag(yan hava yastıkları) ve sis farı...
|