Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LENSO 17'' jant

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30436
Tarih: 20 Ekim 2025 Saat 10:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: LENSO 17'' jant
Mesajı Yazan: C!N
Konu: LENSO 17'' jant
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 02:10
Arkadaşlar Peugeot 206 aracımda 2 yıl kadar sadece yaz aylarında (Mayıs-Eylül) kullanmış olduğum, mayıs 2013'ten beri ardiyeme kaldırmış olduğum jantlarım orijinal kombinasyona dönmem sebebiyle satılıktır. Jantlar Lenso marka olup orjinaldir, replika olanlarla karıştırılmaması rica olunur, Samurai seri olup her biri 6,9 kg ağırlığındadır, saç jantlardan daha hafiftir. Kaynağı çatlağı patlağı yoktur. Detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler LENSO SC05 olarak araştırabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lenso-17-4108-peugeot-uyumlu-ultra-hafif-jant-takimi-122637807/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lenso-17-4108-peugeot-uyumlu-ultra-hafif-jant-takimi-122637807/detay/

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 03:10
Hayırlı satışlar.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 09:37
hayırlı satışlar

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: ilyas
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 09:53
Hayırlı satışlar

-------------

206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 11:32
Hayırlı satışlar, güzel jantlar :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2013 Saat 00:50
hafif 17'' jant günceli :)

-------------
Peugeot 206 Generation BVA

Mesajı Yazan: LeqoLaSs
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2013 Saat 16:23
Hayırlı satışlar.

-------------
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2013 Saat 22:30
Hayırlı Satışlar...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2013 Saat 11:19
teşekkürler arkadaşlar, hala güncel...

-------------

Mesajı Yazan: yusufcaglarakarsu
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2013 Saat 16:15
Hayırlı Satışlar

-------------
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...

Mesajı Yazan: hakanmutlu63
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2013 Saat 11:58
hayırlı satışlarr.. aracı yakıtta zorlamıyor muydu? eskiye göre taktıktan sonra degişim oldumu?... teşekkürler

-------------
best or nothing..

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2013 Saat 13:48
Orjinalini yazan: hakanmutlu63 hakanmutlu63 Yazdı:

hayırlı satışlarr.. aracı yakıtta zorlamıyor muydu? eskiye göre taktıktan sonra degişim oldumu?... teşekkürler

Değişim tabii ki oldu fakat korkutacak boyutlarda olmadı hiçbir zaman. 1 depo LPG ile (25 lt) uzun yolda şu anda 280 km yol yapabiliyorken jantlar takılı iken 250-260 km yapabiliyordum, şehir içinde şu anda 150 km civarı yapabiliyorken jantlarım takılıyken 130 km civarı yapabiliyordum. Benim tecrübe ettiğim tek dezavantajı da bu oldu onun da nedeni artan lastik taban genişliğinden kaynaklanıyor. Aracımın otomatik olması nedeniyle en çok dikkat ettiğim nokta aracımın hantallaşıp zorlanmaması idi direkt şanzımana etki edeceği için, sırf bu nedenle modelini çok beğendiğim 206 RC ve 5Zigen'in çok sevdiğim bir model jantlarını takamadım aracıma. Mecburen görsellikten önce verim alabilmenin hesaplarını yaptık.

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2013 Saat 15:47
güncel...

-------------

Mesajı Yazan: kivanc
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:39
Zonguldak yolları yüzünden mi bu değişim.. Hayırlı satşlar

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:45
Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

Zonguldak yolları yüzünden mi bu değişim.. Hayırlı satşlar

Teşekkürler, biraz Zonguldak yolları biraz da aracı satma planlarımdan dolayı, yılbaşına doğru değişecek bir aksilik olmazsa arslan :D

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:47
Hayırlısı olsun.. ben ereğliliyim bayramdan önce bi zonguldak a geldm malum alışveriş için demirparka, yollar 10 yıldır olduğu gibi yine berbattı.. her sene yapılıyor o yollar ama hep aynı.. 

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:53

Hayırlısı olsun.. ben ereğliliyim bayramdan önce bi zonguldak a geldm malum alışveriş için demirparka, yollar 10 yıldır olduğu gibi yine berbattı.. her sene yapılıyor o yollar ama hep aynı.. 

Ereğli-Zonguldak, Zonguldak-Ankara arası yollar aklıma geldikçe küfredesim geliyor hemen; Ereğli-Akçakoca arasını görüp bir şeylerin gerçekten yapılabildiğini görünce dümdüz gidiyorum elinde ne kadar yetki olan şahıs varsa. mayıs ayında çöpe attığım 3 adet lastiği hiç saymıyorum bile, bir tanesini 15 gün kullanabildiğim...

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:55
Arabayı o yollara vurmak zorunda kalıyoruz bazen.. insan arabaya acıyor.. bide süspansiyon zayıf.. dediğin gibi alaplı akçakoca yolu harika oldu.. Biraz konu dışına çıkacak ama her sene o yolda çalışma var her sene birileri ordan rant sağlıyor diye düşünüyorm. Allah ıslah etsin. O yola harcanan paralara yazık..

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 00:59
Fotosunu çekmiştim ....

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 01:00

Arabayı o yollara vurmak zorunda kalıyoruz bazen.. insan arabaya acıyor.. bide süspansiyon zayıf.. dediğin gibi alaplı akçakoca yolu harika oldu.. Biraz konu dışına çıkacak ama her sene o yolda çalışma var her sene birileri ordan rant sağlıyor diye düşünüyorm. Allah ıslah etsin. O yola harcanan paralara yazık..

''Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil'' olayın tam özeti budur aslında. Zonguldak'a geldiğinde beklerim, tanışmak  muhabbet etmek isterim...

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 01:03
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

''Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil'' olayın tam özeti budur aslında. Zonguldak'a geldiğinde beklerim, tanışmak  muhabbet etmek isterim...

Çok memnun olurum..Nasip olursa bi çayını içmeye gelicem özellikle yanına..

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 01:03
Konunun dışına baya bi çıktık kusura bakma :) Geldiğimde bi test sürüşü benden inşallah :)

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 01:50
Kusurluk bir şey yok benim açımdan, memnun bile oldum ;) Sen gel çay-çorba kolay :))

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2013 Saat 01:54
:)) eyvallah.. ereğliye geldiğimde o yollara rağmen gelmeye çalışıcam inş :)

-------------
308 1.6hdi auto6r İst/Zong

Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2013 Saat 23:24
Satılık hafif jant günceli, şifreli bijonlar bile bir dünya para ediyor günceli :))

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net