Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

trabzon-adana rota önerisi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30166
Tarih: 07 Ekim 2025 Saat 03:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: trabzon-adana rota önerisi
Mesajı Yazan: bilici04
Konu: trabzon-adana rota önerisi
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2013 Saat 09:42
arkadaşlar bayram için trabzondan adanaya gideceğim inşallah, daha önce bu rotada hiç gitmedim sizce hangi yolu kullanarak gitmeliyim. çeşitli harita servisleri çeşitli yollar ciziyor en iyisi bir bilene danışmak suretiyle siz değerli arkadaşlarıma soruyorum. bide hgs almam gerekli mi otoban olayı felan var malum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mahmutbasaran
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2013 Saat 22:39
Senin icin en sakin ve rahat yol sahilden samsuna gelip amasya corum yozgat kayseri nigde adanadir ben genelde adanadan samsuna kadar bu yolu kullanirdim ama gezerek giderim dersen bilemem birde hgs alman sart malum nigdeden adanaya kadar otobandasin simdiden hayirli yolculuklar kazasiz belasiz ...

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2013 Saat 08:03
Ben bir keresinde hemen hemen ayni rotayi Gumushane uzerinden gitmistim. Tabi uzuyor yol haliyle ama cok guzel gorecek yerler var. Bende birde kucuk kasabalara ugrama meraki vardi. O yuzden bu rotayi secmistim. Ozellikle Maras taraflarinda cok guzel gorulecek yerler var.

Mesajı Yazan: bilici04
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2013 Saat 09:22
gümüşhane yolunu erzuruma felan giderken kullandım bir kaç kez manzaralı falan ama yorucu acıkcası hem benim için hemde araba için tırmanıyorsun iniyorsun sürekli dönüyorsun öğrendiğime göre gümüşhane erzincan arasıda öyleymiş. o yüzden sahilden samsun sonra corum üzerinden içerilere dalmak en mantıklısı. değerli fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler... (şimdi hgs alma zamanı trabzonda sadece camda etiket olarak kalacak olsa bile şimdi lazım malum)

Mesajı Yazan: terzuu
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2013 Saat 13:07
Orjinalini yazan: mahmutbasaran mahmutbasaran Yazdı:

Senin icin en sakin ve rahat yol sahilden samsuna gelip amasya corum yozgat kayseri nigde adanadir ben genelde adanadan samsuna kadar bu yolu kullanirdim ama gezerek giderim dersen bilemem birde hgs alman sart malum nigdeden adanaya kadar otobandasin simdiden hayirli yolculuklar kazasiz belasiz ...
aynen topragım 15 gün önce mersin den trabzona niğde kayseri yozgat amasya merzifon üzeri samsun yaparak gittim abim vardı yanımda o heryıl bir iki defa adana trabzon yapar en hızlı yol bu istikamet gümüşhane veya giresun üzeri sivas km. olarak kısa ama yollar viraj ve hız düşük seyirli yol bitmiyor. hayırlı yolculuklar. hgs şart almalısın. araçta benekli ogs için ayrılmış kısma yapıştır.

-------------
bize her yer trabzon

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2013 Saat 17:35
Orjinalini yazan: terzuu terzuu Yazdı:

Orjinalini yazan: mahmutbasaran mahmutbasaran Yazdı:

aynen topragım 15 gün önce mersin den trabzona niğde kayseri yozgat amasya merzifon üzeri samsun yaparak gittim abim vardı yanımda o heryıl bir iki defa adana trabzon yapar en hızlı yol bu istikamet gümüşhane veya giresun üzeri sivas km. olarak kısa ama yollar viraj ve hız düşük seyirli yol bitmiyor. hayırlı yolculuklar. hgs şart almalısın. araçta benekli ogs için ayrılmış kısma yapıştır.

Thumbs Up  rota bu olmalı diğer yollar fazla maceralı olur.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net