Alınık 206 RC Spoiler
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29836
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 23:10 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Alınık 206 RC Spoiler
Mesajı Yazan: puq11
Konu: Alınık 206 RC Spoiler
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2013 Saat 18:21
206 rc spoyler elinde olan abilerim kardeşlerim haber bekliyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: cagdascicen
Mesaj Tarihi: 04 Ekim 2013 Saat 23:29
Ben de arıyorum... Elinde olup, satmak isteyen varsa alabilirim.
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 00:26
Spoiler öyle teyp gibi değilki hocalarım nasıl elinde olsun insanların umarım bulursunuz.
Piyasada düzgün boyalısı 140tl
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesajı Yazan: EmreÖz
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 00:42
Walla bende arıyorumm... satıcı bu kadar alıcı karşısın'da ne der oda ayrı tabi.... Saat saaat saattt satttttım olmasın sonu :D
------------- CNN18
|
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 09:29
Her ihtimale karşı yazayım dedim :)
|
Mesajı Yazan: puq11
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 09:41
Ben 90 liraya alip yan kusaklarla beraber boyattirdim yalniz baya oldu :)
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 18:32
Düzgününü bulmak zor fibercilerin yaptıklarının hiç birini beğenmemiştim ben zamanında orjınal gibi durmuyor çünkü montajlatın deneyın bır sure sonra demek ıstedığımı anlıcaksınız yandan güzel dursada goruntu hoşunuza gitmicek arkadan bakınca o nedenle her ne olursa olsun denemeden almayın derım aracın ustunde bır bakın nasıl durduğuna daha sonra karar verın alıp almıcağınıza ...Nasıl duruyor sızınkı resmı paylaşırsanız merak ettım ...
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 05 Ekim 2013 Saat 19:34
samet206 Yazdı:
|
Hocam dediğiniz şeyleri ben de vaktinde araştırdım. Cİdden çok dandik ürünler var. Yakın bir arkadaşım aldı zannederisniz ki ok atacak yay baya bir eğiklik vardı. Düzeltemedi ne yaparsa yapsın.
Ben tavsiye ettiğim yerde (aziz abi ve alpere de aldık) kendim gidip bizzat deneyip montajlattım. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Rengi tam tuttu. Sağlam ve düzgün yapıştırdılar. 1.5 yıl oldu sıkıntı yaşamadım.

------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2013 Saat 11:05
Ali hocam, montajlamayı yaparken, delme işlemi yapıyor musun yoksa yapıştırmayla mı tuturdun?
|
Mesajı Yazan: ZP105
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2013 Saat 12:46
Satarken rc spoylerini söken yoktur herhalde :):) Ankarada boyasız 60-70 tl boyalı 100-120 arası sıfır takmasıyla
|
Mesajı Yazan: driver_can
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2013 Saat 13:32
Ben bayag arastirdim hatta bu polyester urunlerde bayag un yapmis bi firmaya siparis gectim urun geldi fakat begenmedim daha sonra servisten siparis ettim 3 gunde geldi orjinal rc spoiler 210 liraya satin aldim.Boyacim hic ugrasmadi boyadi cok guzel ve orjinal oldu hem plastik parca kaliteli oldugu heryerinden blli oluyor.Bence biraz fazla vermek daha mantikli geliyor fiberi pek sevemedim bi turlu...
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2013 Saat 16:43
Alicilik Yazdı:
samet206 Yazdı:
|
Hocam dediğiniz şeyleri ben de vaktinde araştırdım. Cİdden çok dandik ürünler var. Yakın bir arkadaşım aldı zannederisniz ki ok atacak yay baya bir eğiklik vardı. Düzeltemedi ne yaparsa yapsın.
Ben tavsiye ettiğim yerde (aziz abi ve alpere de aldık) kendim gidip bizzat deneyip montajlattım. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Rengi tam tuttu. Sağlam ve düzgün yapıştırdılar. 1.5 yıl oldu sıkıntı yaşamadım.

|
Sizinki Çok yakışıklı hocam maşallah cuk oturmuş aziz banada tavsyie etmıştı sızın aldığınız yerden kafamda vardı hoşuma gıttı goruştum fakat fıyat fazla verdi bana forumdan arkadaş yakın zamanda almış daha uygun bir fiyattan ama sonmudur bu fıyatınız dedım cevap dönmedi öyle kalmıştı sızın boyalı aldığınız fıyattan bana boyasızını o fıyat olarak verdi :)
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
|