Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 spoiler alınır

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29507
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 21:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 spoiler alınır
Mesajı Yazan: hakan6200
Konu: 206 spoiler alınır
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 22:20
mrb arkadaslar pejo 206 spoiler alınır sıfırı 100 tl cıvarında  50 tl ye kadar alınır  gumus grı renk saglam kırık dökuk olmassa..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hakan6200
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2013 Saat 22:28

Mesajı Yazan: blue42
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 12:56
ben de katılıyorum arkadaşa

-------------
207 hdı comfort

Mesajı Yazan: blue42
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 17:13
yokmu satan

-------------
207 hdı comfort

Mesajı Yazan: MertKurt
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 17:32
bnde katılıyorum beyaz var mı beyazErmm

-------------
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+

Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 18:01
ben de alırım :)

Renk farketmez abartı olmasın, 40-50 liradan çok istemeyin :)

-------------
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 20:01
40-50 TL ye satan varsa oho hepsını alayım ben çıkmacıdan bıle daha fazla fıyata aldım siyahtı spolier yazı beklıyordum montaj ıçın arkadaşın araçta siyah bana ver boyayala bırlıkte 200 TL fiyat çektıler sen nasıl olsa boyatcan ışımı göreyım dedı verdım satan varsa bende alırım arıyorum :)

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 23:07
Beyler ankarada 120tl sıfır araç renginde.

Fiber var fiber var bazı tuningciler naylon kalıp kullanıyor spoiler bir geliyor üstü sanki savaşa girmiş gibi.

Kuzenimin 207si 2011 mart çıkışlı ben de aynı zamanda kendi aracıma spoiler yaptırdım aradaki farkı size fotoğrafla göstercem o zaman 40-50tl size çok büyük pişmanlıklar yaratıyor.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 23:22
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Fiber var fiber var bazı tuningciler naylon kalıp kullanıyor spoiler bir geliyor üstü sanki savaşa girmiş gibi.

Kuzenimin 207si 2011 mart çıkışlı ben de aynı zamanda kendi aracıma spoiler yaptırdım aradaki farkı size fotoğrafla göstercem o zaman 40-50tl size çok büyük pişmanlıklar yaratıyor.

120 TL lik ürün iyimi yani bunu demek ıstıyosun eğer guzelse araç rengıne boyalı fıyatı 120 TL ise iletişime geçelım  düşünüorum almayı benım ıçınde kalıte onemlı daha önce konu açmıştım bahsetmıştın kalıtelı olmasından bende aldım bır tane ama şuan arkadaşta  sorun yok güzel duruyor onun aracında  .kendımede almayı dusunuyorum tekrar.

-------------

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 23:29
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

120 TL lik ürün iyimi yani bunu demek ıstıyosun eğer guzelse araç rengıne boyalı fıyatı 120 TL ise iletişime geçelım  düşünüorum almayı benım ıçınde kalıte onemlı daha önce konu açmıştım bahsetmıştın kalıtelı olmasından bende aldım bır tane ama şuan arkadaşta  sorun yok güzel duruyor onun aracında  .kendımede almayı dusunuyorum tekrar.

Ankarada modifiye de fiber işini yapan iki yer var. Ben kendi aracıma araştırdım yaptırdım. Servisin onarım boyasından daha iyi tutturdular rengi. Kısa zamanda aurise de bişiler tasarlatıryom ama tasarım olunca bütçeyi aşıyor aynı malzemeye iki kat fiyat biçiyorlar.

Aziz abi ye gönderdik bir tane. Boya kodunu verdim ödemesini yaptım kargoladılar. Kendisi mesajımı görürse düşüncelerini yazsın. Veya siz de sorabilirisniz. Firma ile alakam yoktur kesinlikle otosport.com.tr diye aratın fiyat sorun.

En kısa zamanda size iki spoiler arasıdnaki farkları da fotoğraflarla göstereceğim

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2013 Saat 23:42

Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Ankarada modifiye de fiber işini yapan iki yer var. Ben kendi aracıma araştırdım yaptırdım. Servisin onarım boyasından daha iyi tutturdular rengi. Kısa zamanda aurise de bişiler tasarlatıryom ama tasarım olunca bütçeyi aşıyor aynı malzemeye iki kat fiyat biçiyorlar.

Aziz abi ye gönderdik bir tane. Boya kodunu verdim ödemesini yaptım kargoladılar. Kendisi mesajımı görürse düşüncelerini yazsın. Veya siz de sorabilirisniz. Firma ile alakam yoktur kesinlikle otosport.com.tr diye aratın fiyat sorun.

En kısa zamanda size iki spoiler arasıdnaki farkları da fotoğraflarla göstereceğim

Tamam hocam konuyu daha fazla ışgal etmıyım teşekkürler sorularım olursa mesajla rahatsız ederım ama para durumunu ayarlıyım alıcam yanı kesin :)

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net