Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bugün kaza yaptım, fotoğraflı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29144
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 19:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bugün kaza yaptım, fotoğraflı
Mesajı Yazan: ufuk91
Konu: Bugün kaza yaptım, fotoğraflı
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:33
Arkadaşlar sabah okula giderken Ankara Sıhhiyede ışıklarda durdum. Radyoya falan bakıyorm kafama göre, çatt diye arkadan girdi biri o sarsıntıyla ayağımı frenden kaldırmış olmalıyım ki ben de öndekine girdim. Freni tutmamış arkadakinin. Tutmayan frenle neden trafiğe çıkarsın? Neyse araç su falan akıtıyordu yürüyecek durumda değildi polis işlemlerini tutanağını falan halletti, bana bi numara verdi bunla trafikten tutanağı al yaptırcağın yere götür ver dedi. Arkadan vuran karşılayacak tüm hasarı. Benden bi çekici parası çıktı 80TL. Neyse buna şükür. Fotolar ;

-------------
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:37
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun.

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:41
Geçmiş olsun bu tarz bir kaza daha gördüm forumda ortada sıkışıp kalan sık olmaya başladı bu şekilde arkadan çarpanlar tedbirsiz adam çok Allah kımsenın başına vermesın .

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:45
Geçmiş olsun.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:49
Gecmis olsun. Sabirli olmak gerek.

Mesajı Yazan: Secks
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:53
Geçmiş olsun, tamponlar dışında çok fazla sıkıntı yok gibi.

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:53
Çok teşekkür ederim abilerim kardeşlerim. Dediğiniz gibi bunla atlattığımıza şükür.

Yok bida yeltenmedim vurmaya zaten bi ilk sinirle oldu adam da dedim ya ben vurdum adam özür diledi bidaha bişi demedim. Ama içimde kalırdı sinir onu attım galiba. Ya düşünün, kaza olur elbet trafiktir ama durduk yere ışıkta beklerken arkandan gelip adam vurunca çıldırıyo insan. Durduk yere başa bela. Final sınavıma giremedim bunun yüzünden bir de.

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 21:54
Orjinalini yazan: Secks Secks Yazdı:

Geçmiş olsun, tamponlar dışında çok fazla sıkıntı yok gibi.

işte radyatör delik hocam o akıtıyordu, kaput da yamuk arka bagaj kapağı da. Şöyle bakınca bişi yok gibi ama çıkıyo yani bişeyler

-------------

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 22:01
geçmişolsun bir haftada beklersin belki ama en azından şasede yan kaportada birşey yok, ayrıca olayı sıcağı sıcağına yaşayan biri olarak size şunuda sorayım böyle bir durumda ortadaki aracın arkadakinin vuracağını anladığında frene sonuna kadar basması mı yoksa hafif frenle aracın hareketinin devamını mı sağlaması daha mantıklıdır?

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 22:21
Geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 22:25
öncelikle geçmiş olsun.
maddi hasar dışında cana gelmemiş olması sevindirici.
yalnız yaşanmışlıkların verdiği tecrübeden dolayı birkaç birşey söylüyorum.
haklı pozisyondan haksız duruma düşmüşsünüz.
evet sinirlenebilirsin doğaldır. ama bir anlık sinir herşeyi yakar.
şu an bu arkadaş sizin forumda kendi ağzınızdan yazdıklarınızı okusa ve çektiğiniz kaza resimlerini ve araçların yanındaki araç sahiplerini görse;size meşru müdafadan dava açıp;%98 davayı kazanır ve yüklü bir miktar tazminat ödettirir.
tekrar geçmiş olsun diyorum;ve forumdaki arkadaşlara tavsiyem kaza fotolarını paylaşın ama detaylarına girmeyin derim.
Allah;herkese kazasız belasız araçlarımıza binmeyi nasip etsin.Amin.

Mesajı Yazan: Texas16
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 22:32
Çok geçmiş olsun arkadasım Cana gelmesınde gerisi kolay 2 gun öncede benım basıma geldı kaza benım araç baya hasarlı

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2013 Saat 22:57
Herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

Maverick doğru söylüyorsun sanırım, detayları kaldırayım şimdi çok haklısın hiç bu yönden düşünmemiştim.

Texas16 size deçok geçmiş olsun hocam ne kadar masraf çıktı belli mi sizinki? Ve karşı taraf ödeyecek mi?

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 00:34
Usta hava yastığı falan açıldı mı?

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 00:45
Geçmiş olsun  ufuk yer neresi tanıdık geliyor

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: murti
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 00:46
geçmiş olsun biladerim

Mesajı Yazan: msk_sansal
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 03:20
çok geçmiş olsun Cry

-------------
2013 civic hb 1.4 sport milano red

Mesajı Yazan: mahmutbasaran
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 08:22
Cok gecmis olsun hocam ...

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 08:43
Allah acı bırakacak kazalar vermesin...

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 09:01
Ufukçum öncelikle geçmiş olsun. Umarım aracında fazla bir hasar yoktur. Öncelikle kurtarıcı faturasının bir fotokopisi al ve sakla. Daha sonra da gelen eksper arkadaşa dosya evrakları ile birlikte ver, ve kaportacıya özellikle tembih et ki kurtarıcı faturasının da ödenmesini istiyorum de. Çünkü milletimiz trafik sigortalarında kurtarıcı faturasının ödenmediğini bilir. Ancak bu senin hakkındır. Sigorta sana masraflarını ödemek zorundadır. Hakkını ara kardeşim. Bende Bursa'da bu işleri yapıyorum. Hakkını yedirme. Tekrardan geçmiş olsun dostum.

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: rolandgarros
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 09:06
çok çok çok geçmiş olsun CryCryCryCryCryCry roland garros olduğu için ayrıca üzüldüm Cry

-------------
https://www.pejo206.com" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: xdesign_206
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 09:43
Geçmiş olsun.

-------------
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)

Mesajı Yazan: ersin025
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 11:08
geçmiş olsun ALLAH başka kaza bela vermesin

Mesajı Yazan: ErolSs
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 11:10
geçmiş olsun allah daha büyügünden korusun

-------------
QWERTY

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 14:56
çok geçmiş olsun.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 14:57
geçmiş olsun

Mesajı Yazan: cey cey
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 16:38
büyük geçmiş olsun kardeşim allahım daha buyugunden korusun

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 17:36
Bu nedir ya bu hafta babam da ufak bir kaza geçirdi, kaza mevsimi mi geldi nedir?
Bir de bu 206'lar hep mi arada kalır kardeşim, ben bir 206'ya bakmıştım o da zamanında arada kalmış kaskodan yenilenmişti. Şu an sitede bununla birlikte 2 tane yeni kaza var aynı tip...

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesajı Yazan: n1say
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 19:35
ee bütün hasarı arkadan vuran karşılıcak demişssiniz ama sizde takip mesafesine uynmadığınız için öndekinin hasarını karşılicaksınız ve aracınızın önünü cebinizden yaptırmak zorunda kalıcaksınız haberiniz olsun..

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 20:48
Orjinalini yazan: n1say n1say Yazdı:

ee bütün hasarı arkadan vuran karşılıcak demişssiniz ama sizde takip mesafesine uynmadığınız için öndekinin hasarını karşılicaksınız ve aracınızın önünü cebinizden yaptırmak zorunda kalıcaksınız haberiniz olsun..

Araclar  isikta durdugu icin boyle bir durum sozkonusu degil  kazaya sebebiyet veren en arkadaki aracin sigortasindan yapilacaklar. Gecmis olsun.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2013 Saat 21:31
geçmiş olsun

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2013 Saat 04:01
Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum Allah razı olsun arkadaşlar, Allah hepimizi daha büyüklerinden, yaralanmalı kazalardan korusun.

Yeri soran arkadaşım, Sıhhiye köprü üstü hemen.

Hava yastığını soran arkadaşım, yok açılmadı yastıklar. İyiki de açılmadı bence.

Bende de kusur olduğunu söyleyen arkadaş, ışıkta bekliyoruz ikimiz de duruyoruz, öndeki araca 2 araç uzaklıkta bile durmuş olsam kaza anı fren tutmayabilir duramam vururum öndekine, onu da geçtim kaza bu yani o panikle frene de basamam ki olduğu gibi gidip vurabilirim öndekine. Polis özellikle bastıra bastıra ikiniz de duruyor muydunuz diye o yüzden sordu sanırım. Sanmıyorum bana kusur çıkacağını adam frenim tutmadı diyor ben bekliyorum ışıkta hareket halinde değilim ne suçum var?

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2013 Saat 04:03
Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

Ufukçum öncelikle geçmiş olsun. Umarım aracında fazla bir hasar yoktur. Öncelikle kurtarıcı faturasının bir fotokopisi al ve sakla. Daha sonra da gelen eksper arkadaşa dosya evrakları ile birlikte ver, ve kaportacıya özellikle tembih et ki kurtarıcı faturasının da ödenmesini istiyorum de. Çünkü milletimiz trafik sigortalarında kurtarıcı faturasının ödenmediğini bilir. Ancak bu senin hakkındır. Sigorta sana masraflarını ödemek zorundadır. Hakkını ara kardeşim. Bende Bursa'da bu işleri yapıyorum. Hakkını yedirme. Tekrardan geçmiş olsun dostum.

ah hocam be, daha önceden haberim olsa alırdım, kurtarıcıdan fatura bile almadımki... Sonradan alabilir miyim ki acaba çünkü gelen adam aracı bıraktığım özel servis ile anlaşmalı? yarın gitcem zaten bakalım denerim bi şansımı

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2013 Saat 21:24
Bugün raporu alıp götürdüm servise. Söylediğim gibi benle önümdeki araç 0, arkadaki arkadaş %100 suçlu tüm masraflar onun sigortasından.

Bu dakikadan sonra önereceğiniz bir şey var mı? Tecrübeli olanlardan?

Bu arada çekici masrafını isteyin diyen arkadaşa, istedim hocam faturayı ekletip exper gelince onu da isteyin dedim bakalım ne olacak

-------------

Mesajı Yazan: acemi pecocu
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2013 Saat 21:50
Geçmiş ols bende cuma günü bir mobiletliye çarptım adamcağızda ALLAHA şükür bir şey yok ama ben arabaya binebilirmiyim bilmem mobilete çarpınca adam benim arabanın üstüne düştü camı parçaladı arabanın önü çöktü araba kaskolu ona hiç üzülmedim cana geleceğine mala gelsin  ya birde ölüm olaydı ALLAH korudu  şokunu nasıl atlatacağız bilemiyorum RABBİM kazalardan belalardan korusun hepimizi

-------------
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek

Mesajı Yazan: okanakgul
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2013 Saat 00:44
Kardeşim çok geçmiş olsun, Rabbim daha büyük kazalardan korusun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net