Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arka kapı kolonu için tavsiye

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28950
Tarih: 04 Nisan 2025 Saat 06:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: arka kapı kolonu için tavsiye
Mesajı Yazan: 206 ersan
Konu: arka kapı kolonu için tavsiye
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 19:52
arkadaşlar 206 ön kolonlar pek güzel ses vermiyor arkadada yeri var kolon yok arka kapıdki yerlerine olacak vede öndeki kötü kolon sesini biraz olsun bastıracak ne tarz bi kolon takabilirm ne kadar fiyatlarda olabilir

-------------
peugeot 206 sw 1.4 hdi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 19:58
Usta sana tavsiyem oto müzikçileri dolaşman. En uygunu anca öyle bulursun. Aldığın yer montajını da yapar hem. İstediğini işin ehline sormuşta olursun.

Mesajı Yazan: howard
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 19:59

kolon fiyatları o kadar yüksek değil fakat önler 17.5 cm diye biliyorum büyüklüğü eğer yanliş değilsem :)

-------------
Fikrim hevesimi alt etsin

Mesajı Yazan: howard
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:00
ama bana sorarsan daha da uygun fiyat olsun yurt dışına çıkan arkadaşın var ise ona getirtebilirsin hem kalite hem uygun fiyat.

-------------
Fikrim hevesimi alt etsin

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:27
Ön kapılardakiler 16 yada 16.5 CM  arkadakiler 13 CM  ses bozuksa önlere Mıd Bass -  Twetter  tavsiye ederim arkalarla uğraşma çünkü arkaya hoparlör alsan bile öndekıler kötü ses verıyorsa durumu duzeltemen zor önlerdeki sesi düzelttıkten sonra ancak arkalara destek olarak alırsan sesi dengeleyebılırsın Sleepy Mıd bass olarak kıcker çok hoşuma gıdıyo tavisiye ederim... 13 cm olarakta alpınee nın hoparlörleri mevcut fena sayılmaz.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:28
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Ön kapılardakiler 16 yada 16.5 CM  arkadakiler 13 CM  ses bozuksa önlere Mıd Bass -  Twetter  tavsiye ederim arkalarla uğraşma çünkü arkaya hoparlör alsan bile öndekıler kötü ses verıyorsa durumu duzeltemen zor önlerdeki sesi düzelttıkten sonra ancak arkalara destek olarak alırsan sesi dengeleyebılırsın Sleepy Mıd bass olarak kıcker çok hoşuma gıdıyo tavisiye ederim... 13 cm olarakta alpınee nın hoparlörleri mevcut fena sayılmaz.

ben de çok istiyorum böyle şeyler ama ne mid bass , ne de kicker nedir hiç bilmem

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:44
Orjinalini yazan: howard howard Yazdı:

ama bana sorarsan daha da uygun fiyat olsun yurt dışına çıkan arkadaşın var ise ona getirtebilirsin hem kalite hem uygun fiyat.
ben gidiyorum sürekli dünyanın heryerine ama emin olun elektronik aynı fiyatlar hatta türkiye daha avantajlı

-------------
peugeot 206 sw 1.4 hdi

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:47

Orjinalini yazan: 206 ersan 206 ersan Yazdı:

ben gidiyorum sürekli dünyanın heryerine ama emin olun elektronik aynı fiyatlar hatta türkiye daha avantajlı

Aynen BG' deyim çokta aşırı fark yok.

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:50
Orjinalini yazan: hLL 206 hLL 206 Yazdı:

ben uzak doğu tarafınada Avrupa afrika dünyanın bi çok yerine gidiyorum ama çinde burda ucuz olan orda pahalı sadece ihraç ettiğinde ucuz Malezya biraz kaliteli sayılır ama fiyat farkı pek yok eskidendi o şimdi yurt dışında sadece çok popüler olan örneğin cep tlfnu gibi şeyler türkiyeden önce satışa çıkıyo ama fiyat çok fark yok

-------------
peugeot 206 sw 1.4 hdi

Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:53

Orjinalini yazan: hLL 206 hLL 206 Yazdı:

ben uzak doğu tarafınada Avrupa afrika dünyanın bi çok yerine gidiyorum ama çinde burda ucuz olan orda pahalı sadece ihraç ettiğinde ucuz Malezya biraz kaliteli sayılır ama fiyat farkı pek yok eskidendi o şimdi yurt dışında sadece çok popüler olan örneğin cep tlfnu gibi şeyler türkiyeden önce satışa çıkıyo ama fiyat çok fark yok

aynen doğru diyorsun. ama Iphone 4 burda 1200. TR' de 1900'e yakın.

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2013 Saat 20:54
1- 17.5cm çapında hoparlör yok onu düzeltelim.
2- önler esasında 165mmdir ama 160mm ve 170mm de takılabilir.
3- arkalar 13mm dir.

Öncelikli arka hoparlörünüze hat geliyor mu ? Bunu bir kontrol edin. Sonrasında 13cm compenant takmadığınız sürece herhangi bir coaxionel hoparlör uygundur ama öndekileri çok bastırmaz. İllaki bastıracak bişi isterseniz arkaya iki adet oval koyun o zaman deli gibi bastırır. 

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net