Ben iyi bir araştırma yaptım ama bana pek mantıklı gelmedi... 2000 yılında sadece %1 kdv oranıyla ülkeye girişi olabiliyordu ama daha sonra bu yolla çok sayıda insan yurt dışından araç getirince prosedürü değiştirdiler. Şu anda aynı yeni Sıfır Kilometre araba ithal edermiş gibi ötv ve gümrük ödeyerek getirebiliyorsun. Yani 20,000 $ bir mustang sana 45,000 $ gibi mal oluyor.ayrıca sanayı bakanlığından izin alıyorsun ve aracın tüm fotoğrafları çekiliyor ve evrakları alındıktan sonra ithalat yapabiliyorsun. Alacağınız arabayı kaça alırsanız alın gümrükte bu aracın Türkiyedeki değeri üzerinden işlem yapılıcaktır yani siz 5000 dolara Toyota Supra veya Mitsubishi Eclipse aldınız burada o fiyat üzerinden hesaplaması yapılmaz devletin elindeki fiyat aralığı üzerinden hesap yapılır. Bu fiyata navlun dediğimiz bir tür ödenekte ilave edilir ve Bu toplamda belirlenen fiyatın üzerinden % 85 ÖTV + diğer vergiler olmak üzere bunların hepsinin toplamı aracın buradaki belirlenmiş fiyatının yaklaşık % 130 civarinda bir vergi olarak karşınıza çıkıcaktır bunlarlada bitmemektedir bunların yanında birde gümrük komisyon ve ardiye masraflarıda vardır. Bunlar dışında kaçak araba getirme çabalarınızın hepsini unutun oldukça sıkı bir denetim vardır hiçbir şekilde getirtemezsiniz, getirtsenizde plaka ve ruhsat alamayacaksınızdır kaçak getirdiğiniz araç ile. Ayrıca eskiden açık olan fakat şu an kapanan bir Kıbrıs araç ithalatı var. Kıbrıstan eski araç getirme işi bitti 98 öncesi bu 10 yaş ile sınırlıydı şimdi 3 yaş sınırı var. Artık 3 yaşından eski araçlar Kıbrıstan ithal edilemiyor. Fakat kıbrısta eskiden beri sahibi iseniz bu aracın bunu 3 yaşından bile eski olsa getirme hakkınız var tabi 98 yılından beri sahibi olmanız gerekiyor o aracın kıbrısta. İthal etmeye karar verdiyseniz mutlaka bir Gümrükle uğraşan Müşavirlik bürosu ile temasa geçiniz çünki kendiniz getiriyim derken az para çıkıcak derken çok yüksek meblağlar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Aracınız gümrükte takılırsa gerçekten büyük bir tehlike. Gümrükten araba alma konusunda ise Şayet arabayı gümrüğe bırakırsanız belli bir müddet sonra devlet tarafından satışa çıkartılır ama tekrardan para vermek zorunda kalırsınız. Dev. aracı ihale koşuluyla satışa çıkarır ve sizde ala bilirsiniz ama kötü yanları var arabanıza orda zarar gele bilir %51 + parçalarını çalarlar ve ne zaman satışa çıkacağı belli olmaz belki 6 ayda belki 1 yılda belki 3 yılda ve sizin zararınıza olur.ucuz alıcaksınız diyede birşey yok belki hastası gelir pahalı fiyata alır bu sefer yazık olur,eğer gümrüğe bırakıcaksanız aracın BEYNİNİ , TEYBİ , İMKANINIZ VARSA KOLTUKLARI SÖKÜP ESKİ DÖKÜNTÜ KOYUN KAPORTA AKSAM İSE DEĞİŞTİRİN KAZALI PARÇA İLE TABİ BULA BİLİRSENİZ VARSA bunlar aracınız satışa çıkınca hep (-) değer kazandırır ve ucuza gider Türkiye Turing Kurumundan ve Gümrük Müsteşarlığından bilgi edinebilirsiniz diğer aklınıza takılan bilgileride edinebilirsiniz. Adresi: http://www.turing.org.tr/tr/belgeler.asp" rel="nofollow - - http://www.gumruk.gov.tr
BEDELSİZ İTHALAT KAPSAMINDA YURDA GETİRİLECEK OLAN OTOMOBİLLER İÇİN MALİ YÜKÜMLÜLÜKLER VE ORANLARI Amortisman indirimi sonunda bulunan ve vergiye esas kıymetin tesbitinde aracın model yılındaki FOB kıymetiyle çarpılacak oranlar: Yaş Oran Yaş Oran 0- %100 5- %41.76 1- %80 6- %35.49 2- %68 7- %30.17 3- %57.8 8- %25.64 4- %49.13 9- %21.79 10- %20 Navlun ve Sigorta : Otomobilin Ağırlığı AB ve EFTA Üyesi Ülkelerden Gelen Otolar İçin ABD ve Uzakdoğu Ülkelerinden Doğrudan Gelen Otolar İçin AB ve EFTA Üyesi Ülkelerden Gelen Uzakdoğu Ülkeleri Menşeli Otolar İçin
1200 kg'a kadar 150 EURO 650$ 300$ + 150 EURO
1201-1600kg'a kadar 200 EURO 700$ 400$ + 200 EURO
1600 kg'dan fazla 230 EURO 800$ 500$ + 230 EURO GÜMRÜKTE ÖDENECEK VERGİLER VE ORANLARI
ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ: ARACIN CIF DEĞERİ ÜZERİNDEN Silindir Hacmi 1600 cc’yi geçmeyenler için % 37 “ “ 1600 cc’yi geçen fakat 2000 cc’yi geçmeyenler için % 60 “ “ 2000 cc’yi geçenler için % 84 oranlarında tahsil edilir. KATMA DEĞER VERGİSİ : CIF Değeri ve Özel Tüketim Vergisi Toplamının % 18’i oranında KDV tahsil edilir. ÖRNEK: CIF bedeli 10.000 EURO olan ve motor hacmi 1600 cc’yi geçen ancak 2000 cc’yi geçmeyen bir araç için ödenmesi gereken vergilerin hesaplanması aşağıda gösterilmiştir: CIF Bedeli =10.000 EURO Motor hacmi =1600cc üzeri (1800 cc) Özel Tüketim Vergisi=CIF Bedeli x Özel Tüketim Vergisi Oranı = 10.0000 x % 60 = 6.000 EURO=ÖTV Katma Değer Vergisi =(CIF Bedeli + Özel Tüketim Vergisi) x KDV Oranı =(10.000 + 6.000) x % 18 = 16.000 x % 18 = 2.880 EURO=KDV GÜMRÜKTE ÖDENECEK VERGİLER TOPLAMI = ÖTV+KDV = 6.000+2.880=8.880 EURO
Yeni bir otomobil için sadece ÖTV yi hesaplarsak 10.000€ araç 18.880€ ya mal oluyor diğer gümrük masraflarınıda eklemek iyi bir matematik hesabı istiyor sanırım ama kaba taslak 10.000€ araç TR plakasına 20.000€ üzerinde kavuşuyor.
------------- SHQIPTAR 1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r
|