Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 bahar temizliği :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Nasıl Yapılır ?
Forum Tanımlaması: Araçlarınızda uygulayabileceğiniz pratik çözümler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27773
Tarih: 07 Haziran 2025 Saat 12:33
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 bahar temizliği :)
Mesajı Yazan: emre_akdag
Konu: 206 bahar temizliği :)
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 12:54
Arkadaşlar merhaba. Dün Bursa'da hava şahaneydi. Bu güzelliği değerlendirip arkadaşımı da peşime takarak araçlarımıza temizlik ve cila uygulaması yaptık. Sadece bir kutu cila ve pamuk ile araçların dış görünüşleri kendine geldi :) buyurun bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum ;)

yorumlarınızı beklerim saygı değer arkadaşlarım :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 13:01
Elinize sağlık ama ya ters ışıktan yada makineden resimler soluk çıkmış

Mesajı Yazan: ilyas
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 13:18
güzel olmuş hafta sonu bende içini dışını temizledim cilaladım birkaç çizik kapadım,döşemeleri,tavanı sildim mis gibi oldu. benden önceki sahibi bakmamış fazla. Confused

-------------

206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 16:48
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Elinize sağlık ama ya ters ışıktan yada makineden resimler soluk çıkmış
cep telefonunda flaş yoktu Serco onun için net çıkmamışConfused

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 16:49
Orjinalini yazan: ilyas ilyas Yazdı:

güzel olmuş hafta sonu bende içini dışını temizledim cilaladım birkaç çizik kapadım,döşemeleri,tavanı sildim mis gibi oldu. benden önceki sahibi bakmamış fazla. Confused
bu önceki sahipleri hiç anlayamıyorum zaten dostum. bi insan evine baktığı gibi arabasına da bakması lazım. çünkü ikinci evi arabasıdır. pislik içinde nasıl geziyolar şaşırıyorum zaten..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 17:52
Orjinalini yazan: toretto16 toretto16 Yazdı:

bu önceki sahipleri hiç anlayamıyorum zaten dostum. bi insan evine baktığı gibi arabasına da bakması lazım. çünkü ikinci evi arabasıdır. pislik içinde nasıl geziyolar şaşırıyorum zaten..

206 benim ikinci aracım,kullanırım temizlerim ve kapalı garajda yerini alır hafta sonları çıkar sadece ama linea m da temizdir malum linea daha yeni ve az yakıyor hafta içi linea hafta sonu 206LOL

-------------

Mesajı Yazan: andromedaksk
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 21:23

Öncelikle ellerinize sağlık. Bende hafta sonu yapıcam İlyas kardesim çizikleri neyle kapattın acaba.Bende de var ufak tefek

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 23:14
Orjinalini yazan: andromedaksk andromedaksk Yazdı:

Öncelikle ellerinize sağlık. Bende hafta sonu yapıcam İlyas kardesim çizikleri neyle kapattın acaba.Bende de var ufak tefek

daha önceden almıştım pasta cila ile ama markası aklımda değil.uygun bir zamanda fotğrafını çekerim yada markasını yazarım. tavsiyem piyasada bulunan cıvık kıvamında olan pastalardan almayın eski tip kaportacıların kullandığı biraz daha tanecikli ve teneke kutularda satılan ters çevirdiğinde akmayan kıvamlı pastalar iyi iş yapıyor. pamuklu bir bezle hafif bastırarak dairesel hareketle yapılmasını tavsiye ederim. bende yaptıklarımın fotoğraflarını eklerim en kısa zamanda.

-------------

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 03:25
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

resimlerden pek belli olmuyor ama güzel olmuştur inşallah uğraştığınıza değmiştir 
bizim buluşmayıda özdilekte yapalım komple araçlara pasta cila yaparız :)

aslında hiçte fena sayılmaz :)

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 09:10
Orjinalini yazan: MehmetYnk MehmetYnk Yazdı:

resimlerden pek belli olmuyor ama güzel olmuştur inşallah uğraştığınıza değmiştir 

aslında hiçte fena sayılmaz :)
aynen özdilek uygun :) karnımız acıkırsa karşıya yusuf'a da geçiveririz iki dakika :):)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 09:11

Salih abi özdilek bence de uygun. araçla ilgili bir malzeme lazım olursa hemen marketten alırız. karşımızda yusuf, otopark beleş :D

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 10:31
07 Nisan pazar öğleden sonra özdilek otoparkı bana uyar.

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 11:47
Güzel olmuş resımlerden tam anlaşılmasada elnıze sağlık .Bende Sıvı Cilamı Kullanayım Hızlı Cilamı Karar veremedım siz hangi cila turunu kullandınız ve nasıl uyguladınız ?

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 14:34
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Güzel olmuş resımlerden tam anlaşılmasada elnıze sağlık .Bende Sıvı Cilamı Kullanayım Hızlı Cilamı Karar veremedım siz hangi cila turunu kullandınız ve nasıl uyguladınız ?
sıvı cila daha faydalı diye düşünerek o şekilde aldım. pamuğun üzerine döküp fazla bastırmadan hafif masaj sitili aracın tüm bölgesi uyguladım. yaklaşık 5-10 dakika bekledikten sonra tekrar kuru bir pamuk ile temizledim. aracı en son yıkadıktan sonra cayır cayır meydana çıktı :)

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net