COK ACİL SATILIK 206 GTİ SIFIR MOTORLU MASRAFSIZ
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27672
Tarih: 30 Ağustos 2025 Saat 17:32 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: COK ACİL SATILIK 206 GTİ SIFIR MOTORLU MASRAFSIZ
Mesajı Yazan: ZP105
Konu: COK ACİL SATILIK 206 GTİ SIFIR MOTORLU MASRAFSIZ
Mesaj Tarihi: 18 Mart 2013 Saat 15:06
SATILMISTIR
<span style="font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal;">05547103495</span> <span style="font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal;">  </span> <span style="font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal;"> </span> <span style="font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal;">ARKADASLAR ARACIM ACİL SATILIK OLDUĞU İÇİN BU FİYATA DÜŞÜRDÜM</span><p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">GARANTİLİ VE ORJINAL PARÇALARLA KOMPLE SIFIR MOTOR YAPTIRDIM YETKİLİ SERVİSTE 4500 LİRAYA<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">BENZIN POMPASI OKSIJEN SENSÖRÜ ATEŞLEME BOBİNİ ENJEKTÖR ROLESİ SIFIR DEĞİŞTİ -1000 TL<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">BÜTÜN BAKIMLARI 20 GUN ÖNCE YAPILDI - YAĞ - FİLTRELER - BUJILER-BALATALAR VS.VS.<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">HİÇ Bİ MASRAFI YOK <p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">SUNROOF VS. HERSEY CALIŞIYOR<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">ABS-ELEKTRIKLI AYNA - DİJİTAL KLİMA - YUKSEKLIK AYARLI KOLTUKLAR VE DİREKSIYON SÜRÜCÜ YOLCU AİRBAG EN FUL MODELİ<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">BOOSTER YAZILIM - 51LİK DUZ BORU OTTO EGSOZ- TİMİNG AYARI VS. ARAC SU AN 149.7 HP GELIYOR LPG İLE<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">20 LİRA GAZ İLE 90 KILOMETRE YAPMASSA ARACI BEDAVA VERIRIM<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">ACİL Bİ ARAC BULDUGUM İÇİN BU FİYAT YOKSA BANA MALİYETİ 20BİN TL<p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;"> <p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;"><font face="Lucida Grande, Arial, sans-serif"><span style="line-height: normal;">http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-en-temiz-en-hizli-full-vergisi-200tl-118410429/detay/</span><p style="margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; font-family: 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: normal; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat;">
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gururtr
Mesaj Tarihi: 18 Mart 2013 Saat 15:13
Hayırlı satışlar arkadaşım.
|
Mesajı Yazan: _PunisheR_
Mesaj Tarihi: 18 Mart 2013 Saat 15:28
maşallah hayırlı satışlar.
|
Mesaj Tarihi: 19 Mart 2013 Saat 00:53
Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 19 Mart 2013 Saat 10:55
Aslında bi GTI ariyordum 1 hafta önce ama bulamadım düzgün bir tane, Bakalım perşembe paramı alırsam seni ararım. niyetim var olur inşallah.
------------- [pasaklıKontes]hy206 GTI
|
Mesajı Yazan: eray307
Mesaj Tarihi: 19 Mart 2013 Saat 11:19
Güzelmiş hayırlı satışlar,jantlar aslında tam benim arabaya göre :)
------------- 2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
Mesaj Tarihi: 19 Mart 2013 Saat 12:57
Aziz Yazdı:
Aslında bi GTI ariyordum 1 hafta önce ama bulamadım düzgün bir tane, Bakalım perşembe paramı alırsam seni ararım. niyetim var olur inşallah. | Hayirlisi olsun ya dosta gidecek bi arac her tarafini motorunu butun sensorlerini herseyini sifirladim ama acil satmam gerekiyor su anda
|
Mesaj Tarihi: 19 Mart 2013 Saat 13:02
ZP105 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Aslında bi GTI ariyordum 1 hafta önce ama bulamadım düzgün bir tane, Bakalım perşembe paramı alırsam seni ararım. niyetim var olur inşallah. | Hayirlisi olsun ya dosta gidecek bi arac her tarafini motorunu butun sensorlerini herseyini sifirladim ama acil satmam gerekiyor su anda |
Herşeyin hayırlısı, bu araçta kaçırılmayacak gibi duruyor ama şans işte, allah gönlünüze göre versin.
|
Mesaj Tarihi: 20 Mart 2013 Saat 15:18
Aziz Yazdı:
ZP105 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Aslında bi GTI ariyordum 1 hafta önce ama bulamadım düzgün bir tane, Bakalım perşembe paramı alırsam seni ararım. niyetim var olur inşallah. | Hayirlisi olsun ya dosta gidecek bi arac her tarafini motorunu butun sensorlerini herseyini sifirladim ama acil satmam gerekiyor su anda |
Herşeyin hayırlısı, bu araçta kaçırılmayacak gibi duruyor ama şans işte, allah gönlünüze göre versin. | Hayirlisi ne diyelim
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mart 2013 Saat 15:44
Mesaj Tarihi: 21 Mart 2013 Saat 18:01
Mesaj Tarihi: 22 Mart 2013 Saat 13:27
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2013 Saat 19:22
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 09:46
Valla takip ediyorum ama paramın 1 kısmı geldiği için sesimi çıkartamıyorum. uygun GTI bakıyorum malesef.
|
Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 10:41
hayırlı satışlar
------------- ALP OTO YEDEK PARÇA YENİŞEHİR / BURSA
|
Mesajı Yazan: selammedikal3434
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2013 Saat 15:34
Foruma koydugun resim cok güzel duruyor. Fakat sahibinden.com'da resimler bulanık gibi... Yeniyen yükle istersen ;)
|
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2013 Saat 05:31
valla artık usandm arkadaslar satılırsa satılır satılmazsa satılmaz
4 mılyara sıfır motor yaptrdm 1250tl jant lastık aldım
bütün sensörler degıstrdm keyfi bozulmadan
hala anlatamıyorum insanlar acil deyince bişey var zannedıyor galıba
|
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2013 Saat 05:33
Aziz Yazdı:
Valla takip ediyorum ama paramın 1 kısmı geldiği için sesimi çıkartamıyorum. uygun GTI bakıyorum malesef. |
kardes hayrlısı olsun geldnz baktnz aracm ortada ama uygun fiyata bence GTİ alma cunku cok masraf acar hiç degmez fiyatı düşük ilanların hepsıne baktm hepsi dökülmüş şu anda benm aracn fiyatı bence cok uygun bana 22mılyar malıyetı var
|
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2013 Saat 10:54
ZP105 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Valla takip ediyorum ama paramın 1 kısmı geldiği için sesimi çıkartamıyorum. uygun GTI bakıyorum malesef. |
kardes hayrlısı olsun geldnz baktnz aracm ortada ama uygun fiyata bence GTİ alma cunku cok masraf acar hiç degmez fiyatı düşük ilanların hepsıne baktm hepsi dökülmüş şu anda benm aracn fiyatı bence cok uygun bana 22mılyar malıyetı var |
Evet ama yanlış anlama pazarlık payı aramıyorum elimdeki mebla ile seninki arasında fark var biraz. aslında alacağımı tam alabilseydim yeterdi ama kısmet işte dediğim gibi hayırlısı olsun.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2013 Saat 17:07
Aziz Yazdı:
ZP105 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Valla takip ediyorum ama paramın 1 kısmı geldiği için sesimi çıkartamıyorum. uygun GTI bakıyorum malesef. | kardes hayrlısı olsun geldnz baktnz aracm ortada ama uygun fiyata bence GTİ alma cunku cok masraf acar hiç degmez fiyatı düşük ilanların hepsıne baktm hepsi dökülmüş şu anda benm aracn fiyatı bence cok uygun bana 22mılyar malıyetı var |
Evet ama yanlış anlama pazarlık payı aramıyorum elimdeki mebla ile seninki arasında fark var biraz. aslında alacağımı tam alabilseydim yeterdi ama kısmet işte dediğim gibi hayırlısı olsun. |
Gonlune gore alirsin insallah ama dedgm gbi 12-13e araba seni cok uzer
|
Mesaj Tarihi: 27 Mart 2013 Saat 17:08
Aziz Yazdı:
ZP105 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Valla takip ediyorum ama paramın 1 kısmı geldiği için sesimi çıkartamıyorum. uygun GTI bakıyorum malesef. | kardes hayrlısı olsun geldnz baktnz aracm ortada ama uygun fiyata bence GTİ alma cunku cok masraf acar hiç degmez fiyatı düşük ilanların hepsıne baktm hepsi dökülmüş şu anda benm aracn fiyatı bence cok uygun bana 22mılyar malıyetı var |
Evet ama yanlış anlama pazarlık payı aramıyorum elimdeki mebla ile seninki arasında fark var biraz. aslında alacağımı tam alabilseydim yeterdi ama kısmet işte dediğim gibi hayırlısı olsun. |
Gonlune gore alirsin insallah ama dedgm gbi 12-13e araba seni cok uzer
|
Mesaj Tarihi: 28 Mart 2013 Saat 12:16
Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 28 Mart 2013 Saat 12:20
hayırlı olsun
------------- 307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2013 Saat 10:35
Hayırlı olsun :)