Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kötü koku

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27536
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 04:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: kötü koku
Mesajı Yazan: Engin ASLAN
Konu: kötü koku
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:23
selamlar arkadaşlar bugün fanı çalıştırdığımda aracın içerisi kötü kokuyla doldu kokuyu tarif etmek gerekirse bozuk peynir ya da ona benzer birşey sizce bunun sebebi ne olabilir..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hLL
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:25
Orjinalini yazan: enas enas Yazdı:

selamlar arkadaşlar bugün fanı çalıştırdığımda aracın içerisi kötü kokuyla doldu kokuyu tarif etmek gerekirse bozuk peynir ya da ona benzer birşey sizce bunun sebebi ne olabilir..

Polen filtresini en son ne zaman değiştirdiniz? Aklıma ilk orası geliyor.

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:26
Orjinalini yazan: hLL hLL Yazdı:

Polen filtresini en son ne zaman değiştirdiniz? Aklıma ilk orası geliyor.

3 ay oldu 

Mesajı Yazan: EnSoNiQ
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:26
hocam antifreezler bozuluyor ve bu durumda içeriye koku geliyor ayrıca araçta klima var ise polen filtrenizi değiştirmenizi öneririm değiştirirken filtreye araç içine sıktınız güzel kokulardan sıkarsanız o koku gelir.

-------------
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:30
Orjinalini yazan: EnSoNiQ EnSoNiQ Yazdı:

hocam antifreezler bozuluyor ve bu durumda içeriye koku geliyor ayrıca araçta klima var ise polen filtrenizi değiştirmenizi öneririm değiştirirken filtreye araç içine sıktınız güzel kokulardan sıkarsanız o koku gelir.
hocam klima var en son bakımında polende dahil olmak üzere herşeyine baktırmıştım gerçi yapan usta usta demeyeyim değiştiğini söyledi 

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:33

İyi fikir ya. Bende öyle yaparım artık. Mis gibi kokar araba :)

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:34

hocam klima var en son bakımında polende dahil olmak üzere herşeyine baktırmıştım gerçi yapan usta usta demeyeyim değiştiğini söyledi 

Polen filtresini çıkartıp bir bakın. Eğer koku falan yoksa sorun başka yerdedir. Ayrıca polen filtresinin çıkartılması 206'larda çok basit.

Mesajı Yazan: EnSoNiQ
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:35
hocam tekrar kontrol ettirin temiz ise oda spreyi yada araçta kullandığınız spreylerden sıkınız yada zaten ucuz birşey değiştiriniz.

-------------
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:43
hocam çıktım baktım antifirizin içinde parça parça şeyler var talaş gibi 

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 01:50
4:25' den sonraki uygulamayı ben de yaptırmak istiyorum. Bulunduğunuz yerde bu işle uğraşan varsa yaptırmanızı tavsiye ederim.

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2013 Saat 09:14
bu temizleme yöntemi güzelmiş ama istanbul ankara vs büyük illerde vardır muhtemelen.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2013 Saat 15:49
Buharlı araç yıkama diye ararsanız bulursunuz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net