BENZİNE ZAM
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26826
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 07:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: BENZİNE ZAM
Mesajı Yazan: eroglu
Konu: BENZİNE ZAM
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 17:31
ARKADAŞLAR BUGÜN GECE 12 DEN İTİBAREN 8 KURUŞLUK ZAM YAPILACAK HABERİNİZ OLSUN...
------------- PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 17:37
çoban > koyun
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 17:41
DURMAK YOK YOLA DEVAM...
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 17:55
Arkadaşlar baştan uyarayım konuyu siyasileştirmeyelim.
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 18:15
mazotada gelir yakındır
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 18:24
KenBlockJR Yazdı:
çoban > koyun |
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 20:24
o da güzel 
------------- 206 1.6 Quicksilver 206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 20:47
5 lira olsa da litresi, hesaplaması kolay olsa 
|
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 20:59
siyasetleştirmeyip napıcaz ???? zaten siyasetleştirmeye siyasetleştirmeye koyun oldum iyice Ozaman; Şahsi yorumum : meeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-------------
  AIRBUS 307 -Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa
|
Mesajı Yazan: pierson
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:05
tepki veremicez mi yani?yeni zelanda da benzinin litresi 0,10 krş...biz de 5tl...fark -490...
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:14
xMEGANx Yazdı:
siyasetleştirmeyip napıcaz ???? zaten siyasetleştirmeye siyasetleştirmeye koyun oldum iyice Ozaman; Şahsi yorumum : meeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Çık meydanlarda istediğin gibi siyasileştir burası yeri değil, her siyasi partinin seveni sevmeyini var, burası Peugeot Turkey Fan Club
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:23
Serco05 Yazdı:
xMEGANx Yazdı:
siyasetleştirmeyip napıcaz ???? zaten siyasetleştirmeye siyasetleştirmeye koyun oldum iyice Ozaman; Şahsi yorumum : meeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Çık meydanlarda istediğin gibi siyasileştir burası yeri değil, her siyasi partinin seveni sevmeyini var, burası Peugeot Turkey Fan Club
|
Bir başkanın yönetiminde,toplumu ilgilendiren bir konuda,farklı gruplardan oluşan dinleyicilerin söz sırası alarak konuşma kuralları içerisinde yaptıkları tartışmalara FORUM denir.
Fakat forum kuralları gereği Siyaset konularının yasaklı olması ayrıca birşey. Ama şuda varki böyle bir konuda nereye taş atsanız siyasete gider,ne yorum atılırsa atılsın ucu mutlaka siyasete gidecek üstü kapalı veya açık. Buda sürekli bir tartışma ortamı sunar herkese. ohalde zam larla ilgili konu açmak yasaklansa daha iyi olur diye düşünüyorum.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:30
xMEGANx Yazdı:
Serco05 Yazdı:
xMEGANx Yazdı:
|
Bir başkanın yönetiminde,toplumu ilgilendiren bir konuda,farklı gruplardan oluşan dinleyicilerin söz sırası alarak konuşma kuralları içerisinde yaptıkları tartışmalara FORUM denir.
Fakat forum kuralları gereği Siyaset konularının yasaklı olması ayrıca birşey. Ama şuda varki böyle bir konuda nereye taş atsanız siyasete gider,ne yorum atılırsa atılsın ucu mutlaka siyasete gidecek üstü kapalı veya açık. Buda sürekli bir tartışma ortamı sunar herkese. ohalde zam larla ilgili konu açmak yasaklansa daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Forum geçmişini sende az çok bilirsin, hakaret durumuna varan tartışmların çoğu ya siyasetden yada futboldan çıkar, benzin zam konusunu arkadaş zamdan önce almamız için açmış mesajında konunun kapanması için hiçbir sebep yok, burdaki benzin zammı konusunun amacı benzin alacaklar için zamdan önce alması yoksa konuyu açarken tartışma odaklı açsa zaten konu kilitlenir. forumun ne olduğunu biliyorum ama burası tartışmadan çok yardımlaşma forumu ve siyasi konular ve mesajlar yasak.
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:32
Serco05 Yazdı:
xMEGANx Yazdı:
Serco05 Yazdı:
xMEGANx Yazdı:
|
Fakat forum kuralları gereği Siyaset konularının yasaklı olması ayrıca birşey. Ama şuda varki böyle bir konuda nereye taş atsanız siyasete gider,ne yorum atılırsa atılsın ucu mutlaka siyasete gidecek üstü kapalı veya açık. Buda sürekli bir tartışma ortamı sunar herkese. ohalde zam larla ilgili konu açmak yasaklansa daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Forum geçmişini sende az çok bilirsin, hakaret durumuna varan tartışmların çoğu ya siyasetden yada futboldan çıkar, benzin zam konusunu arkadaş zamdan önce almamız için açmış mesajında konunun kapanması için hiçbir sebep yok, burdaki benzin zammı konusunun amacı benzin alacaklar için zamdan önce alması yoksa konuyu açarken tartışma odaklı açsa zaten konu kilitlenir. forumun ne olduğunu biliyorum ama burası tartışmadan çok yardımlaşma forumu ve siyasi konular ve mesajlar yasak.
|
Haklısınız hocam dediğiniz gibi olsun. belki biz çok abartıyoruz yada biz çok ateşliyiz bukonularda.
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 21:41
307bursa Yazdı:
bencede sen çok ateşlisin Mehmet bey :)ama bencede birinin dur demesi lazım bu zamlara o sensin galiba Mehmet bey sen önden git biz arkadan geliriz  |
Arkamda olmayın Salih bey Yanımda olunuz yeter :)
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 22:03
307bursa Yazdı:
oda olur Mehmet bey siz nasıl uygun görürseniz :) benim gibiler yüzünden memleket bu halde dimi :) |
Kesinlikle Salih bey =) Bunun farkında olmanız bile sizi doğru yola yavaş yavaş sürükleyecektir :)
-------------
|
Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2013 Saat 22:12
ulen ne çabuk unuttunuz be 2000 yılında benzine günde 4 kere zam geldiğini
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 01:10
ya şimdi 5 tl yapsalar hesap kolay olacak ama bikac gun sonra 5.7 kurus olacak hesap yine bozulacak yaaa :(
|
Mesajı Yazan: baroff
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 02:11
Moderatör arkadaş siyasileştirmeyin demiş ancak siyasi bişey yok bunda. Ekonomik ve çok vahim bir durum . Dünyadaki petrol fiyatlarına bakınca. :)
|
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 09:44
delinin biri kuyuya bir taş atmış misali olmuş bu,amacım aslında zamdan bir nebze az etkilenmenizi sağlamaktı, siyasi kökene inince de her hükümet belli hedefleri en önemlisi de verilecek hizmetleri yerine getirmek için bu tarz şeylere ihtiyaç duyar bu zaruri bir tepkimedir,gerekliliktir... Sürç i lisan ettiysek affola...
|
Mesajı Yazan: murat20021978
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 09:54
Arkadaşlar sadece benzinle sınırlı değil bu olay; Doğalgaz ve elektrik de zamlandı. Ancak kimsenin haberi yok. Çünkü ne haberlerde ne gazetelerde böyle bir bilgi verilmiyor. Herneyse zam haberini duydum mutlu oldum. Şimdi ismini hatırlayamıyorum ama rahmetli Kemal Sunal'ın bu konu üzerine bir filmi vardı. Furkan arkadaşımız geçmişe dönerek günde 4 kez zam geliyodu demiş. Ben 35 yaşındayım ve böyle bir durumu görmedim. Belki daha öncesindedir. Aynı zamanda değişen ve gelişen teknoloji, taşımacılık, kaynak kullanımı ve üretim şekillerini hesaba katarsak (ki katmalıyız) o zaman yokluk vardı ve elimizde kısıtlı miktarda kaynak vardı. Peki ya şimdi?
------------- 2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 10:52
dışa bağımlı olunduğu sürece biz klavyeleri eskitmeye devam ederiz.
|
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 11:28
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2013 Saat 11:48
Zam gerçekleştiği için konu gerekliliğini yitirmiştir, bundan sonraki mesajların çoğu birbirimizi iğneleyici olabileceği için, konu kilitlenmiştir,iyiforumlar.
|
|