Park Sensörü
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26632
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 04:29 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Park Sensörü
Mesajı Yazan: fatih__bass
Konu: Park Sensörü
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 18:44
bugün araacı geri vitese taktığımda sensörün devreye girdiğini gösteren ses her zamanki gibi değilde farklı bi şekilde ses çıkardı ve arkada cisim olsa da sensör sinyal vermemeye başladı ama geri vitese taktığımda hep o tuhaf ses çıkıyor neden olabilir yağmur falan etkiler mi ki acaba ?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 23:20
sensörlerin toplandığı kutuda problem vardır tahminimce BİM den mi aldın :D
|
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 23:27
ibrahim.kut Yazdı:
sensörlerin toplandığı kutuda problem vardır tahminimce BİM den mi aldın :D |
yok aracın orjinal sensörleri araç xt premium yaw :) orjinal olmasa söküp atarım da işte arıza varsa çok sıkıntılı olacak :)
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2013 Saat 00:07
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 01:24
bu akşam eve gelirken binip denededim şidi takır takır çalışıyor yağmur falan etkiledi galiba kendi kendine bozulup düzeliyor anlamadım valla :)
|
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 10:29
geçmiş olsun ozaman :)
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Mesajı Yazan: inceyasar
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2013 Saat 14:03
yağmurda su alma olayı olabiliyor ben daha önceden 30 liralık park sensörü takmıştım yağmurda geri vitese takınca sürekli ötüyordu sonra arkadan çarptılar o sensörler kırıldı, servis yeni sensör taktı onlarda şimdilik bir sıkıntı yok
------------- 2004 307 1.4HDI
|
Mesajı Yazan: ondercan
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2013 Saat 15:39
stepnenin oraya bak arkadaşım.eger bagajın su alıyorsa.orada park senserü beyni var.daha fazla zarar vermeden kontrol et bence.eger yoksa bence gözleri degiştirmen gerekecek.
|
Mesajı Yazan: isa8yavuz
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2013 Saat 22:58
Ben de yeni 2004 model otomatik vites 307 xt aldım. park sensörü hiç bir şekilde çalışmıyor yani geri vitese taktığımda hiç bir ses gelmiyor.Almadan önce Bursa dynomoss ta expertiz yaptırmıştım tüm elektronik sistemleri çalışıyor dediler.Sorun nedir yardım eder misiniz?(teybi değiştirilmiş yerine pioner takılmış orjinali duruyor.)
------------- ____8____
|
Mesajı Yazan: Semih ÇAVDAR
Mesaj Tarihi: 16 Mart 2013 Saat 11:38
Kablo bağlantı yerlerinde oksitlenme olabilir nemlendiyse... WD40 sıkıp deneyin...
------------- Eski nick Gallardo... 2000 Model 206 1.6 Roland Garros...
|
|